georgemp2 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 .καλησπέρα, όπως προανέφερα αντιμετωπίζω πρόβλημα με το κινητό μου. εχθές το κλείδωσα και μετά από 5 λεπτά προσπάθησα να το ανοίξω αλλά τίποτα έχω δοκιμάσει τα πάντα δεν μπαίνει σε dfu mode δεν κάνει τίποτα απλά όταν το συνδέω με το itunes φωτίζεται η οθόνη επίσης όταν το συνδέω μου βγαίνει μια επιλογή επαναφορά iphone την επιλέγω και μετά μου βγάζει error 1602 ενώ άλλες φορές 1601. το κινητό είχε πάνω την τελευταία έκδοση του ios και δεν είναι jailbreak.οποιος γνωρίζει ας βοηθήσει, ευχαριστώ.
nikoskon Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Error 1600,1601,1602 Follow the steps listed above for Error 1604. This error may also be resolved by disabling, deactivating, or uninstalling third-party security, antivirus, and firewall software. See steps in this article for details on troubleshooting security software. Error 1604 This error is often related to USB timing. Try changing USB ports, using a different dock connector to USB cable, and other available USB troubleshooting steps (troubleshooting USB connections. If you are using a dock, bypass it and connect directly to the white Apple USB dock connector cable. If the issue persists on a known-good computer, the device may need service. If the issue is not resolved by USB isolation troubleshooting, and another computer is not available, try these steps to resolve the issue: Connect the device to iTunes, confirm that the device is in Recovery Mode. If it's not in Recovery Mode,put it into Recovery Mode. Restore and wait for the error. When prompted, click OK. Close and reopen iTunes while the device remains connected. The device should now be recognized in Recovery Mode again. Try to restore again. If the steps above do not resolve the issue, try restoring using a known-good USB cable, computer, and network connection. Αυτά λέει η Apple.
georgemp2 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 οταν το συνδεω με το itunes δεν μου εχει restore, αλλα την επιλογη επαναφορα iphone.
nikoskon Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 οταν το συνδεω με το itunes δεν μου εχει restore, αλλα την επιλογη επαναφορα iphone. Restore = Επαναφορά
georgemp2 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 παιδια τα δοκιμασα ολα αυτα που μ λετε, και με αλλο pc και ξανακατεβασα το itunes. το μονο που δεν καταλαβα ειναι να καθαρισω το host που διαβασα σε ενα σιτε. αν γνωριζει κανενας να μου εξηγησει. ευχαριστω.
dtt Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Local Disk (C:) Windows System 32 drivers etc ανοιξε το hosts με το Notepad βαλε screenshot να δουμε τι σου γραφει
georgemp2 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 και οταν μπω στον φακελο drivers τι ακριβως κανω? ειμαι ψηλοασχετος. επισης οταν θα εκτελεσω αυτην την διαδικασια θα πρεπει να εχω συνδεδεμενο το κινητο με ανοιχτο το itunes?
georgeadams Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Στο φάκελο C:\Windows\System32\Drivers\etc υπάρχει ένα αρχείο με όνομα HOSTS Αυτό το ανοίγεις με Notepad και βλέπεις τί γράφει μέσα. Λογικά βέβαια, αν δεν έχεις τρέξει παλαιότερα στον υπολογιστή σου κάποιο εργαλείο σχετικό με jailbreak, στο HOSTS δε θα υπάρχει κάποια σχετική εγγραφή.
gaszer1967 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Go to istorm! Sent from my iPhone using Insomnia
georgemp2 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δεν εχω τρεξει καποιο αρχειο jailbrake, θα το κοιταξω και θα σας πω.
georgemp2 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 παιδια εκανα το prtsc και το εβαλα στην ζογταφικη. πως το ανεβαζω εδω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα