Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια,

Διερωταμαι επειδη δεν ξερω κιολας

Απο κινα microdeal μπορω να παραγγειλω ταυτοχρονα δυο προιοντα??

Θα μου πουν τιποτα οι εδω ιθαγενειςκατα την αφιξη τους???

Θα φτασουν εδω οκ??

Ω

Δημοσ.

Επισης μηπως υπαρχει σε ευρωπη αναλογο κινεζικο καταστημα ωστε να μην μπλεκομε με τα τελ νεια κλπ??

Δημοσ.

ωρεο θεμα και εγω της ιδιες απορειες εχω αλλα ποιο πολυ θέλω να μαθω για το 2 

Δημοσ.

Διάβασε εδώ Link.png Site: http://www.insomnia.gr/topic/486284-%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CF%8C%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AD%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%B1-sites/">κινέζικα μαγαζιά

καί όπως θα δείς μόνο με paypal πληρωμές,για να έχεις ασφάλεια στα χρηματά σου.

Δημοσ.

μπορεις να τα παραγγειλεις ξεχωριστα με μια μερα διαφορα το καθενα. αν εχεις καποιο ενδοιασμο. τι αξια εχουν τα ειδη αυτα?

Δημοσ.

Εξαρταται τι ειναι αυτα τα 2 προιοντα που θελεις να παρεις ,αν αγορασεις 2 ψυγεια μαλλον δεν θα περασουν απαρατηρητα απο το τελωνειο  :lol: τωρα αν ειναι 2 στικακια USB δεν εχεις κανενα φοβο.

Δημοσ.

Νομίζω εκτός φυσικά από τον όγκο παίζει ρόλο και η αξία της αγοράς. Εμένα έτυχε σε αγορά πάνω από 200 $  απο ΗΠΑ να πληρώσω κερατιάτικα!

Δημοσ.

Παιδια φχαριζτω.

Οχι ψυγεια φυσικα.

Ενα ταβλετ των 220 και ενα κινητο σμαρτφον 220 και αυτο.

Ναι με πειπαλ.

Δημοσ.

Με την αξια αγορας δεν θα εχεις προβλημα γιατι οι κινεζοι γραφουν μικρη αξια στο πακετο ,το κρισιμο ειναι το μεγεθος του πακετου.

Αν δεν εχεις σημαντικη εκπτωση για την απο κοινου μεταφορα ,καλυτερα σε 2 πακετα οχι μονο για το θεμα του τελωνειου αλλα αν τυχει καμια στραβη με το ενα τοτε θα ειναι λιγο μπλεξιμο με το paypal.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...