Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ'αρχήν δώσε περισότερα στοιχεία για τροφοδοτικό, καθώς και το μοντέλο της μητρική σου.

Απο κει και πέρα, γιατί δεν αγοράζεις μια ίδια απο eshop, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο?

Δημοσ.

answer @ trek

αλλα γιατι να μην παρεις ακριβως την ιδια με αυτη που εχεις που ειναι και ενα 30αρι πιο φθηνη ....

Δημοσ.

Είναι και το τριαντάρι σίγουρα ένας λόγος, αλλά εγώ αναφέρομαι σε τυχών ασυμβατότητες bios κλπ. Γενικά όταν υπάρχει η ίδια κάρτα ετοιμοπαράδοτη, δεν το ρισκάρεις να πάρεις μια διαφορετική. Ακόμα και αν κατα κανόνα, 99% θα είναι συμβατές.

Δημοσ.

XFX P1-750S-NLB9 PRO SERIES 750W PSU

GIGABYTE 990XA-UD3 RETAIL

G.SKILL F3-12800CL9D-8GBXL 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-12800 1600MHZ RIPJAWSX DUAL CHANNEL KIT

Και οι 2 είναι Tahiti LE. Δεν με πειράζει απο άποψη χρημάτων. Έχω ένα κατάστημα πλαίσιο απέναντι απο το σπίτι μου και με βολεύει. Απο άποψη συμβατότητας ρωτάω.  

Δημοσ.

Νομιζω πως η δευτερη δεν μπορει να κανει crossfire με την 7870 αλλα με 79xx

Λες 7870 Tahiti να μη μπορεί να κάνει CF με 7870 Tahiti? Καλύτερα με μια ίδια steven pro.Και με 7950 κάνει από οτι λένε.

Δημοσ.

Λες 7870 Tahiti να μη μπορεί να κάνει CF με 7870 Tahiti? Καλύτερα με μια ίδια steven pro.Και με 7950 κάνει από οτι λένε.

Αυτονοητο οτι κανει ,δεν ηξερα οτι ειναι και αυτη που ειχε tahiti γι αυτο το ειπα.Δικο μου λαθος

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω 100% με trek.

Φιλε μου, παρε μία ιδια με αυτη που ηδη εχεις. Ειναι πιο σωστο απ' ολες τις αποψεις. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...