Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν την χρειάζεσαι την υδρόψυξη. Και δεν κερδίζεις και τίποτα. Και θόρυβο αρκετό έχει λόγω αντλίας και είναι και ακριβή. Και εγώ τον ίδιο επεξεργαστή έχω και έχω βάλει αυτή τη ψύκτρα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από πλευρά θερμοκρασιών και από πλευρά θορύβου. Και σκέψου 1/1000 να σου χαλάσει η αντλία και να χυθεί το νερό μέσα στο pc σου σου θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις.

Δημοσ.

δικιο εχεις φιλε μου ...απλα εγω θα παιζω δυνατα παιχνιδια οπως crysis 3 bf3 gta κ.λ.π και ο υπολογιστης θα δουλευει στο μαξιμουμ  ...Γι αυτο δεν θελω να ποιανει τρελες θερμοκρασιες

Δημοσ.

οκ καλος αν ειναι ετσι θα το κοιταξω αρκετα καλα γι αυτην την ψυκτρα ..και κατι τελευταίο εσυ απο που προτηνεις να την αγορασω μεσο ebay -amazon η εδω ελλαδα 

οχι μονο την ψυκτρα αλλα και την καρτα γραφικων

Δημοσ.

Αγόρασέ τα από εδώ. Από ebay δεν έχω κάνει ποτέ αγορά εσύ ξέρεις. Άμα βρεις τη κάρτα φθηνότερα(υπολόγιζε πάντα και τα μεταφορικά στη τιμή) πάρτην από εκεί. Πάντως από εξωτερικό δεν έχει καμία σε χαμηλή τιμή από ότι είδα. Μαζί με τα μεταφορικά΄στα 250€ είναι περίπου όσο είναι και εδώ.

Δημοσ.

Κοίταξε για καμμιά 7870 Tahiti Le.Από amazon αν πάρεις θα έχεις ένα χρόνο εγγύηση από αυτούς και για το υπόλοιπο έχεις να κάνεις με τον κατασκευαστή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...