neokosmitis13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 αποτι ειχα προλαβει εγω ηταν η voodo 2 ή 3 αλλα ειχα ακουσει πως καηκε το εργοστασιο και ετσι παπαλα
panos0100 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 οχι αυτες καηκαν ολες μαζει πριν καουνε στα μηχανακια!!!
Nikos667 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Εαν εχεις HDMI να γιατι σου εχει μικρινει την οθονη! Βγαλτο και θα ξαναμεγαλωσει αλλα θα χασεις τα ωραια χρωματα!
ahristos Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Εαν εχεις HDMI να γιατι σου εχει μικρινει την οθονη! Βγαλτο και θα ξαναμεγαλωσει αλλα θα χασεις τα ωραια χρωματα! Γιατί αυτό; Εγώ έχω την κύρια οθόνη στα 1680Χ1050 και συγχρόνως την τηλεόραση στο HDMI στα 1080p. Δεν χαλάει τίποτα... Με μια ATI από αυτές που καίγονται εύκολα. Ευτυχώς οι NVIDIA καίγονται πιό εύκολα. Ναι ξέρω τι λέω Όσο για εταιρείες, να σημειώσουμε ότι η Matrox υπάρχει ακόμα. Να μην πούμε για την Imagination Technologies που κατά πάσα πιθανότητα έχετε όλοι στα τηλέφωνα και στα tablet σας. 1
guardianx71 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Δημοσ. 30 Μαΐου 2013 Για το μέγεθος της οθόνης πας στο catalyst στο ψηφιακές επίπεδες οθόνες μου , επιλογές κλιμάκωσης (scaling) και το αλλάζεις από εκεί , συνήθως θέλει να είναι στο 0
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2013 Λογικά η ΑΤΙ θα σου έχει CD με drivers. Εμένα είχε οταν αγόρασα μια τέτοια.
Nikos667 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 &α δοκιμασω τοτε να το φτιαξω...thx!! Για το μέγεθος της οθόνης πας στο catalyst στο ψηφιακές επίπεδες οθόνες μου , επιλογές κλιμάκωσης (scaling) και το αλλάζεις από εκεί , συνήθως θέλει να είναι στο 0 Thanks φιλε!Δουλεψε! Επιτελους επαιζα σχεδον κανα χρονο ετσι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα