Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν, παιδιά για να μη σας παιδεύω, τελικά αποδείχτηκε ότι η έκδοση των windows που είχα ήταν prerelease και γι'αυτό δεν έκανε ολοκληρωμένα updates. Αυτή τη στιγμή έχω ξανακάνει format με άλλα windows, το catalyst control center δούλεψε και προσπαθώ να βάλω ένα παιχνίδι να δω τι θα γίνει.

Είναι σωστό η ανάλυση του desktop να είναι 1900Χ1080 και όχι 1900Χ1200;

Δημοσ.

Είναι σωστό η ανάλυση του desktop να είναι 1900Χ1080 και όχι 1900Χ1200;

Ανάλογα την οθόνη που έχεις.

Δημοσ.

Prereleased windows.Μάιστα.

Και μετα φταιει η ΑΤΙ! Δηλαδη ειναι κακο να βαζουμε σαν θεμα κατι που να επεξειγει και να μην μπερδευει τον αναγνωστη ετσι ωστε να εχουμε και περισσοτερες πιθανοτητες να μας βοηθησουν και να μην παραπληροφορουμε τους αλλους? Λεω εγω τωρα!

• Like 2
Δημοσ.

Συγνώμη αν σας ταλαιπώρησα, αν γνώριζα ότι έφταιγε η prerelease έκδοση των windows εξ αρχής δεν θα είχα ανοίξει καν το θέμα.

Ευχαριστώ πάντως όλους σας που νοιαστήκατε για το πρόβλημά μου. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διάολε... Με έκανες να αισθανθώ άσχημα που δεν είχα ποτέ προβλήματα με τις ATI - AMD (και NVIDIA εδώ που τα λέμε).

Υπάρχουν μερικοί απλοί κανόνες.

Επεξ/σία από ahristos
  • Like 2
Δημοσ.

ναι με αυτες τις ατι πολυ κακα πραγμματα λεγονται,  παντως παιδια ενα δικο μου συμπερασμα ειναι οτι   οι ατι  χαλανε πιο γρηγορα απο της nvidia και οι nvidia πιο γρηγορα απο τις ατι!!!

Δημοσ.

ναι με αυτες τις ατι πολυ κακα πραγμματα λεγονται,  παντως παιδια ενα δικο μου συμπερασμα ειναι οτι   οι ατι  χαλανε πιο γρηγορα απο της nvidia και οι nvidia πιο γρηγορα απο τις ατι!!!

Σκέφτεσαι πριν μιλήσεις?

• Like 2
Δημοσ.

οχι γιατι  να σκεφτω;   εγω προσοπικα πιο πολυ nvidia δουλευω,   με αυτα που λεω πιο πανω ειναι οτι θα ηθελα και εναν τριτο κατασκευαστη που να φτιαχνει επεξεργαστες για καρτες γραφικων

απλα και οι 2 επεξεργαστες εχουνε και αρνιτικα και θετικα

Δημοσ.

ποια ητανε φιλε;  σοβαρα δεν το ηξερα για πες μου λιγο, γιατι ειμαι πιο νεος και δεν την προλαβα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...