Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, πρώτη φορά αγοράζω Ατι και με έχει ταλαιπωρήσει αφάνταστα!!!!!

Αγόρασα την HD 7950, βάζω τους κατάλληλους 13.2 catalyst drivers και μου λέει ότι για να ανοίξει το control center θέλει NET Framework 4.0

Το βάζω και πάλι τα ίδια!!!

Εν τω μεταξύ μου έχει συρρικνώσει την οθόνη (έχει μαύρα πλαίσια γύρω γύρω) και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

Καλές από ότι λένε οι ΑΤΙ, αλλά θα πρέπει να είναι πιο φιλικές στο μέσο χρήστη, για να μπορεί κιόλας να δει τι κάνουν.....

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αμαν...κολο ατι.μονο εγω δηλαδη μιας και χρειαστηκε να κανω προχθες φορματ,περναω πρωτα windows,κανω ολα τα Update και στο τελος βαζω drivers?

• Like 11
Δημοσ.

Έγραψα λάθος, τους 13.4 κατέβασα.

Νομίζω ότι η λύση είναι να βάλω τα NET Framework από το 2.0 έως το 4.0, μάλλον αυτή τη δουλειά κάνουν τα windows updates.

Δημοσ.

Αμαν...κολο ατι.μονο εγω δηλαδη μιας και χρειαστηκε να κανω προχθες φορματ,περναω πρωτα windows,κανω ολα τα Update και στο τελος βαζω drivers?

Το γράφει στο manual ? :P 

• Like 2
Δημοσ.

Παρότι έκανα τα updates εξακολουθώ να μην έχω αποτέλεσμα. Καμιά άλλη γνώμη, γιατί πραγματικά έχω θολώσει;

Το γράφει στο manual ? :P

Δημοσ.

στον υπολογιστη σου εκανες καινουρια εγκατασταση του λειτουργικου; ή ειχες πριν αλλη καρτα; 

εχεις βγαλει πιθανους παλιοτερους οδηγους; 

Δημοσ.

και το προβλημα ειναι οτι δεν μπορεις να μπεις στο catalyst απο οσο καταλαβα, παραξενο 

υποθετω οτι εβγαλες και ξαναβαλες οδηγους , επανεκκινησεις και ολα

αναλυση δε μπορεις να αλλαξεις απλα με δεξι κλικ στο desktop και επιλεγοντας screen resolution ; 

Δημοσ.

Όλα αυτά έχουν γίνει. Θα προσπαθήσω λίγο ακόμη, αλλά εάν εξακολουθήσω να μη βγάζω άκρη, αύριο θα πάω για αλλαγή κάρτας γραφικών.

Δημοσ.

Λοιπόν, πρώτη φορά αγοράζω Ατι και με έχει ταλαιπωρήσει αφάνταστα!!!!!

Αγόρασα την HD 7950, βάζω τους κατάλληλους 13.2 catalyst drivers και μου λέει ότι για να ανοίξει το control center θέλει NET Framework 4.0

Το βάζω και πάλι τα ίδια!!!

Εν τω μεταξύ μου έχει συρρικνώσει την οθόνη (έχει μαύρα πλαίσια γύρω γύρω) και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

Καλές από ότι λένε οι ΑΤΙ, αλλά θα πρέπει να είναι πιο φιλικές στο μέσο χρήστη, για να μπορεί κιόλας να δει τι κάνουν.....

αρχικα για να μην εχεις NET Framework 4.0

παει να πει οτι η εχεις κανει φορματ, η οτι δεν εχεις κανει ποτε κανενα update...

οι επιλογες σου ειναι οι εξης...

ειτε κατεβαζεις μονο σου το NET Framework 4.0

και κανεις εγκατασταση τους οδηγους και μετα μεσα απο το catalyst αλλαζεις το overscan/underscan

η κανεις ολα τα updates των windows  και μετα το κανεις....

το φαινομενο εχειπαρατηρηθει απο τους 13.2 σε φρεσκια εγκατασταση λογισμικου ...

εγω προσωπικα απλα αλλαζα αναλυση (1920x1080 @ 7870 )μεχρι να κατεβει το framework  μιας και με το που ολοκληρωνα την εγκατασταση των windows εβαζα να κανει τα update  κατευθειαν..

Δημοσ.

Ποιο είναι δηλαδή εκείνο το update που λύνει το πρόβλημα;

Το SP1 ή κάποιο άλλο, επειδή ο υπολογιστής μου λέει ότι είναι up to date και δε χρειάζεται άλλο update!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...