Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

είμαι ο δημιουργός του social networking app Link.png Site: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adimoleas.android.checkthisout.client">CheckThisOut . Η ερφαρμογή αυτή έχει ως σκοπό την ανταλλαγή πλούσιου περιεχομένου (εικόνες/φωτογραφίες, youtube videos, websites/links κλπ.) μεταξύ των χρηστών (μέσω προσθήκης contacts), με ιδιαιτερότητα το γεγονός ότι είναι private (ως προς τα δεδομένα, τις προτιμήσεις κλπ. του χρήστη) σε αντίθεση με τα αντίστοιχα δημοφιλή apps κοινωνικής δικτύωσης.

Για να μην σας κουράζω με λεπτομέριες, ο πρώτος στόχος που είχα να ολοκληρώσω μια beta έκδοση και να την λανσάρω στο Google Play επετεύχθη. Τώρα θα ήθελα να ρίξω το βάρος στην βελτίωση του GUI, και γι'αυτό άνοιξα το παρόν θέμα. Επειδή οι γνώσεις και ικανότητές μου σε designing είναι πολυ περιορισμένες, ψάχνω να βρώ κάποιον γραφίστα (δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι επαγγελματίας ή ερασιτέχνης, αρκεί να κάνει αρκετά καλύτερη δουλιά από εμένα) ο οποίος θα ήθελε να σχεδιάσει το γραφικό περιβάλλον (με βάση το ήδη υπάρχον περιβάλλον σαν δομή, απλά με καλυτερα γραφικά και σωστότερους συνδιασμούς χρωμάτων) της εφαρμογής. Η ιδιαιτερότητα είναι ότι, δεδομένου του indie χαρακτήρα της ανάπτυξης της εφαρμογής, χρήματα δεν υπάρχουν, οπότε ψάχνω κάποιον ο οποίο θα δεχόταν ως αντάλλαγμα την προβολή του (ως designer του GUI της εφαρμογής) μέσα από το app μου και το site του app. Με άλλα λόγια, ο ενδιαφερόμενος θα μου προσφέρει το GUI, εγώ θα τον βάλω ως partner (gui designer) στο "about" section της εφαρμογής και της ιστοσελίδας της εφαρμογής (στην ουσία του δίνω την δυνατότητα να βάλει την δουλιά που θα κάνει στο επαγγελματικό του portfolio). 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το οποιοδήποτε ενδιαφέρον.

Για τυχόν ερωτήσεις, είτε στο παρόν θέμα, είτε στείλτε μου pm. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...