skoulas Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Καλημερα,σημερα τα ξημερωματα αρχισε να "βαραει" το UPS...επειδη κοιμομουν δεν εδωσα σημασια και απλα σηκωθηκα και το εκλεισα πιστευοντας οτι εγινε διακοπη ρευματος...το πρωι αφου το εθεσα σε λειτουργια ειδα οτι κατι δεν παει καλα...Δεν αναβε καθολου το κεντρικο κουμπι του ON/OFF αλλα αναβε κοκκινο το κουμπι με το τριγωνακι και ενα θαυμαστικο στη μεση (χωρις να κανει ηχο καθε 30sec)...Απο το manual καταλαβαινω οτι δεν ειναι μπαταρια (δυστυχως)...καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει ή τι μπορω να κανω; Δεν εχω παραπονο απο το UPS το εχω καμια 10ετια (η MGE εχει γινει eaton πλεον....) και τα εχει "βγαλει" τα λεφτα του αλλα να δωσω 100+ στα καλα καθουμενα ειναι πολλα...για κανενα 25αρι ευροπουλα που κανει η μπαταρια δεν το σκεφτομαι καθολου...
coolerman Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Καλημερα,σημερα τα ξημερωματα αρχισε να "βαραει" το UPS...επειδη κοιμομουν δεν εδωσα σημασια και απλα σηκωθηκα και το εκλεισα πιστευοντας οτι εγινε διακοπη ρευματος...το πρωι αφου το εθεσα σε λειτουργια ειδα οτι κατι δεν παει καλα...Δεν αναβε καθολου το κεντρικο κουμπι του ON/OFF αλλα αναβε κοκκινο το κουμπι με το τριγωνακι και ενα θαυμαστικο στη μεση (χωρις να κανει ηχο καθε 30sec)...Απο το manual καταλαβαινω οτι δεν ειναι μπαταρια (δυστυχως)...καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει ή τι μπορω να κανω; Δεν εχω παραπονο απο το UPS το εχω καμια 10ετια (η MGE εχει γινει eaton πλεον....) και τα εχει "βγαλει" τα λεφτα του αλλα να δωσω 100+ στα καλα καθουμενα ειναι πολλα...για κανενα 25αρι ευροπουλα που κανει η μπαταρια δεν το σκεφτομαι καθολου... αν μπορείς να το ελένξεις εσωτερικά για τυχόν σκασμένους πυκνωτές. είναι και τα χρόνια που το βαραίνουν. ελενξέ το
skoulas Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 αν μπορείς να το ελένξεις εσωτερικά για τυχόν σκασμένους πυκνωτές. είναι και τα χρόνια που το βαραίνουν. ελενξέ το Το ανοιξα αλλα δεν βλεπω να εχει κατι εμφανες...
coolerman Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Το ανοιξα αλλα δεν βλεπω να εχει κατι εμφανες... αν έχεις πολύμετρο, μπορείς να το δείς αυτό. να κάνεις τις μετρήσεις σου.
skoulas Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Οκ σε ευχαριστω πολυ...μαλλον δε θα βγαλω ακρη οποτε εαν ειναι θα το παω σε κανενα καταστημα με μπαταριες να δουμε τι θα μου πουν...
coolerman Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Οκ σε ευχαριστω πολυ...μαλλον δε θα βγαλω ακρη οποτε εαν ειναι θα το παω σε κανενα καταστημα με μπαταριες να δουμε τι θα μου πουν... αν έχεις πολύμετρο μπορείς να μετρήσεις τις μπαταρίες να δείς αν είναι οκ. για αυτό στο είπα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα