Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω φτιάξει ένα site στο google app engine αλλά πιστεύω πως το free πακέτο που έχει δε θα μου φτάσει. Και οι τιμές που έχει είναι αρκετά τσιμπημένες.

Υπάρχει κάποιο web hosting όπου να υποστηρίζει τον SDK του GAE; Επειδή έχω στα σκαριά και 2-3 ακόμη site, θα ήταν καλά αν μπορούσα να πάρω ένα web hosting και να τα βάλω εκεί χωρίς να χρειαστεί να αλλάξω τις database (από GAE σε mySQL) και τον κώδικα του site!

Δημοσ.

Για το τωρινό σου project δεν ξέρω, αλλά για τα επόμενα ψάχνεις κάτι σαν και αυτό

https://github.com/AppScale/appscale/wiki

Δεν έχω ανεβάσει ακόμη κάποιο από τα app σε production φάση. Έχω τελειώσει το πρώτο και ψάχνω να δω πως θα το ανεβάσω και που.

Για το πρώτο υπάρχει η δυνατότητα ενός private virtual machine. Για τα υπόλοιπα όμως όχι.

Ξέρεις λεπτομέρειες για το appscale; Είναι paid και αν ναι είναι fix τα πακέτα ή είναι pay as you go σαν το GAE;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Για backend κοίτα και τo Amazon Web Services, έχει free tier. Ωστόσο δεν είναι συμβατό με GAE, θα πρέπει το backend σου να το φορτώσεις σε κάποιο servlet του στυλ Tomcat.

Εγώ προσπαθησα στο Google App Engine, αλλά η Java του GAE έχει πολλούς περιορισμούς ακόμα, κάτι που δεν ισχύει στο AWS. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...