Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ξαναγίνει πάλι της μόδας το σεμεδάκι που βάζανε οι μαμάδες μας επάνω από τη τηλεόραση όταν δεν την χρησιμοποιούσαμε.

Τώρα θα το βάζουμε πάνω από το Kinect για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.... :P

kinect20_zps44472ad7.png

• Like 7
  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ουαου!

Η Microsoft εβαλε Blue-ray οταν το PS3 το ειχε πριν 5 χρονια :D και το καλυερο απ'ολα...βαζει αυτες τις αηδιες τεχνολογιες που παιζει απο τους 10 οι 2 να παιζουν με καμερα και τετοια ετσι ωστε να κερδισουν πελατες....το οτι εχει DDR3 μνημη και το PS4 εχει GDDR5 και οτι εχει 0.50 Terraflop περισσοτερο δυναμη στη GPU γιατι δεν το λενε?

Και αφηστε που η παραπανω πατατα εχει bug στις πατουσες του σκελετου!

Εγω θα παρω PS4,πλεον εχει και αυτο πολυ καλα παιχνιδια(Killzone,CoD Ghost κι αλλο ενα θα παρω με δρακους και σπαθια και ισως και το Destiny.,,)

Και δεν ειμαι FanBoy δεν εχω τιποτα εναντιον του XboX,μαλιστα σκεφτομουν να παρω αλλα οπως εγραψα παραπανω υπαρχουν αρκετοι αποδεκτικοι λογοι που δεν θα το κανω!

Μια ερωτηση εχω αγαπητε μη fanboy. Τι σε κανει να πιστευεις οτι η GDDR5 ειναι καλυτερη απτη ddr3, και εαν και εφοσον ειναι , γιατι δεν εβαλε και η MS, χαζη ειναι?
Δημοσ.

Μια ερωτηση εχω αγαπητε μη fanboy. Τι σε κανει να πιστευεις οτι η GDDR5 ειναι καλυτερη απτη ddr3, και εαν και εφοσον ειναι , γιατι δεν εβαλε και η MS, χαζη ειναι?

dont feed the troll

Δημοσ.
Microsoft talks Xbox One naming, privacy and more (Q&A)

Henshaw: If you want privacy, we'll give you modes that ensure your privacy. And we actually have a little bit about this on the Web already. We will have something similar for the Kinect with Xbox One. The system is designed to have Kinect be an integral part of the experience. It's not the case where you'll be able to remove the camera altogether. But you'll be able to put the system in modes where you can be completely secure about the fact that the camera is off and can't see you.
Δημοσ.

Δεν μου λέει κάτι αυτό.

Όσο ένα "κλειστό" λειτουργικό είναι συνδεμένο στο internet τα modes δεν εξασφαλίζουν τίποτα για τα περιφεριακά που είναι συνδεμένα σε αυτό, θα πρέπει να έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη στη microsoft.

Άντε και το επόμενο kinnect θα έχει και θερμικές για να "ακυρώνει" και τα σεμεδάκια.

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα χωρίς να θέλω να σε προσβάλω , οι εταιρίες πολλές φορές δεν επιλ΄εγουν να Βάλουν το καλυτερο για σενα μέσα στα συστήματα που φτιάχνουν... Κάποιοιες βάζουν υλικά πο το στοκ που εχουν για να αδείασουν τις αποθήκες τους και να ελαχιστοποιήσουν το κόστος.. Αν όλες οι εταιρίες έφτιαχναν προιόντΑ  όπως έπρεπε με βάση την εξυπνάδα και μόνο πίστεψέ με τώρα ο κόσμος θα ήταν τελέιως διαφορετικός!

Δεν απορείς που στο πλάισιο πχ τα ετοιμα συστήματα δεν έιναι ολοκληρωμένα 100%?  Μου έτυχε απειρες φορες να πάω κ να πω , μα καλά η επιλογή αυτής της ram το σκοτώνει το μηχάνιμα.. μα αυτός ο δίσκος έιναι πολύ αργός , την στιγμή που υπάρχουν άλλοι καλύτεροι και πιο αξιόπιστοι στα ίδια λεφτά ή και πιο φθηνα.... 

Αν εγω που δεν ξέρωπολλά μπορώ να καταλάβω την διαφορά, λες αυτοί αυτοι που τα φτιάχνουν να μην μπορούν? Και γιατί δεν το κάτνουν τότε?? Marketing, προιόντα τα οποία πρεπει να τα συνηθήσεις και να πέισεις τον εαυτό σου να σου αρέσουν και να σε ικανοποιούν!

Δημοσ.

κοιτα χωρίς να θέλω να σε προσβάλω , οι εταιρίες πολλές φορές δεν επιλ΄εγουν να Βάλουν το καλυτερο για σενα μέσα στα συστήματα που φτιάχνουν... Κάποιοιες βάζουν υλικά πο το στοκ που εχουν για να αδείασουν τις αποθήκες τους και να ελαχιστοποιήσουν το κόστος.. Αν όλες οι εταιρίες έφτιαχναν προιόντΑ  όπως έπρεπε με βάση την εξυπνάδα και μόνο πίστεψέ με τώρα ο κόσμος θα ήταν τελέιως διαφορετικός!

Δεν απορείς που στο πλάισιο πχ τα ετοιμα συστήματα δεν έιναι ολοκληρωμένα 100%?  Μου έτυχε απειρες φορες να πάω κ να πω , μα καλά η επιλογή αυτής της ram το σκοτώνει το μηχάνιμα.. μα αυτός ο δίσκος έιναι πολύ αργός , την στιγμή που υπάρχουν άλλοι καλύτεροι και πιο αξιόπιστοι στα ίδια λεφτά ή και πιο φθηνα.... 

Αν εγω που δεν ξέρωπολλά μπορώ να καταλάβω την διαφορά, λες αυτοί αυτοι που τα φτιάχνουν να μην μπορούν? Και γιατί δεν το κάτνουν τότε?? Marketing, προιόντα τα οποία πρεπει να τα συνηθήσεις και να πέισεις τον εαυτό σου να σου αρέσουν και να σε ικανοποιούν!

Αυτο που λες εσυ δεν εχει καμια σχεση με το τι επιλεγει η ms το πλαισιο ειναι super market και θελει να αδειασει το στοκ η ms ειναι εταιρια που ριχνει μια παραγγελεια στην κινα και φτιαχνει αυτο που θελει δεν εχει καποιο στοκ σε αποθηκες και θελει να το ξεφορτωθει μπορει να παει στον εναν κινεζο μπορει να παει στον αλλο αναλογα την καλυτερη τιμη που θα βρει...Τωρα αν το ενα εχει GDDR5 και το αλλο DDR3 πιστεψε με δεν θα δουμε καμια διαφορα στα γραφικα και οτιδηποτε τα ιδια λεγανε και καποτε με ps3 και xbox360 και τα γραφικα ηταν ιδια ποτε δεν φτασανε αυτα τα μηχανηματα στα ακρα...

Δημοσ.

Εχει stock απο ddr3 η MS? Μηπως εχει stock απο gddr5 η Sony? Η οπως μας συμφερει?

Εσυ λοιπον που δεν ξερεις πολλα, γιατι δεν μου απαντας γιατι σε χαροποιει το οτι θα εχει gddr5 και οχι ddr3? H απλα καπου κατι πηρε το αυτι σου και το αναπαραγεις?

ps1. Και ΝΑΙ, θελω να σε προσβαλλω. Διαβαζει καποιος καπου κατι και καθεται και το πιπιλαει μεχρι να το πιστεψει ολος ο πλανητης. Αφου δεν εχεις ιδεα για τι ειναι καλυτερη η GDDR5 απτην DDR3, τι καθεσαι και λες αρλουμπες?

ps2. Οτι δηλαδη σηκωθηκε η MS, ανοιξε τις αποθηκες τις, βρηκε κατι DD3 να σκουριαζουν στη γωνια, κατι επεξεργαστες να σκονιζονται στα ραφια και ειπε να φτιαξει το xbox. Μα τα πιστευεται αυτα που λετε? Μετα θα φαω εγω ban...

Δημοσ.

LoL @ MS Fanboys :P

PS: Όχι δεν είμαι Fanboy καμιάς εταιρείας, έχω ότι κονσόλα υπάρχει εκεί έξω από το Atari 2600 μέχρι το WiiU (σίγουρα μου ξεφεύγουν μερικές..) αλλά τα τελευταία χρόνια αυτές οι διαμάχες μεταξύ των Fanboys σε ΌΛΑ είναι αστείο και γελοίο.. Αν και καταπληκτικό marketing για τις εταιρείες που το πέτυχαν αυτό..

Δημοσ.

LoL @ MS Fanboys :P

PS: Όχι δεν είμαι Fanboy καμιάς εταιρείας, έχω ότι κονσόλα υπάρχει εκεί έξω από το Atari 2600 μέχρι το WiiU (σίγουρα μου ξεφεύγουν μερικές..) αλλά τα τελευταία χρόνια αυτές οι διαμάχες μεταξύ των Fanboys σε ΌΛΑ είναι αστείο και γελοίο.. Αν και καταπληκτικό marketing για τις εταιρείες που το πέτυχαν αυτό..

Οτι ναναι ο καθενας. Να φανταστω σε μενα παει το MS fanboy, που εχω ps1 / 2 / 3 και psp! Οτι βλακεια του ρθει του καθενος εδω μεσα την πεταει. Οποιος υποστηριζει την κοινη λογικη ειναι fanboy
Δημοσ.

Δεν μου λέει κάτι αυτό.

Όσο ένα "κλειστό" λειτουργικό είναι συνδεμένο στο internet τα modes δεν εξασφαλίζουν τίποτα για τα περιφεριακά που είναι συνδεμένα σε αυτό, θα πρέπει να έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη στη microsoft.

Άντε και το επόμενο kinnect θα έχει και θερμικές για να "ακυρώνει" και τα σεμεδάκια.

Εδώ και το παλιό kinect έχει infrared δεν θα έχει το νέο; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...