hasiotis_john Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Xbox 360 250GB+ Batman Arkham City & Darksiders II + 1 μήνα δωρεάν συνδρομή Live Gold --> 159 Ευρώ από το ΠΛΑΙΣΙΟ!!Η τιμή ισχύει μόνο για αγορές μέσω Internet και για παραγγελίες έως και την Κυριακή 26/5__________________________________________________________________________________________________________Συγχωνευση απο διαχειρισημε ποστ του morfeas-dsl- :και για οσους δε θελουν να το αγορασουν απο το αναξιοπιστο (κατ εμε παντα) πλαισιο υπαρχει, απο προχθες η προσφορα στο electroworldhttp://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10111778 Επεξ/σία 26 Μαΐου 2013 από matrixxx Συγχωνευση μηνυματων. Πραγματι εχω και εγω mail απο 24-5 με την προσφορα απο ελεκ (απο πλαισιο δεν εχω)
Phoenix7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Καλη η προσφορα για το Xbox αλλα μακαρι να εβαζαν το ps3 που ειχαν πριν 1 μηνα στα 150 Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
diafana99 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 μια ακομη προσφορα http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10110837
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Εγινε νεο θεμα μεταφεροντας τα παραπανω μηνυματα απο παλιοτερο θεμα που αφορουσε παρομοια προσφορα με 3 διαφορετικα παιχνιδια χωρις τον μηνα ομως στην ιδια τιμη/μαγαζι. Να πω αλλη μια φορα, υπενθυμιζοντας απο τους ειδικους κανονες-οδηγιες πως "Κάθε νέα προσφορά θα πρέπει να δημιουργείται σε νέο θέμα" ωστε να μην χανονται νεες προσφορες μεσα σε παλιοτερα θεματα που πολλοι δεν θα (ξανα)μπουν παροτι θα τα δουν ψηλα. Η αναζητηση πανω δεξια, αποτελεσματικοτατη (το γραναζακι της εξελιγμενης αναζητησης λιγο δεξιοτερα ειναι μια ακομα καλυτερη επιλογη) και ειναι παντα στη διαθεση σας για να βρειτε παλιοτερες προσφορες παρομοιες ή/και διαφορετικες και να διαβασετε εκει αν θελετε γνωμες κλπ.
hasiotis_john Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Η προσφορά τελείωσε και στους δύο...!! 199 και 189 ευρώ το πήγαν!!
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 weekend offer ηταν, εχει αναφερθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα