SearchEngine Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Λοιπον χτες μου ηρθαν στα χερια 300 ευρω....Και θελω να αγορασω ενα καλο tablet σε αυτα τα λεφτα...Τι προτεινετε;Εγω σκεφτομουν nexus 7 ή ipad mini. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x4lifefortech Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Site: https://www.skroutz.gr/s/2567463/Apple-iPad-mini-Wifi-16GB.html">Εδώ είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smartdigi Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 <p>Λοιπον χτες μου ηρθαν στα χερια 300 ευρω....Και θελω να αγορασω ενα καλο tablet σε αυτα τα λεφτα...Τι προτεινετε;Εγω σκεφτομουν nexus 7 ή ipad mini.</p> Προτείνω Android που είναι και και free με 300 ευρώ παίρνεις τετραπυρηνο, δέκα ιντσών, ρετινα και σου μένουν και ρέστα. Κοίτα cube tablets Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SearchEngine Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2013 Και τι android θα προτεινες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x4lifefortech Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Site: https://www.skroutz.gr/s/2306589/Sony-Xperia-Tablet-S-16GB-Wi-Fi.html">Αυτό μάλλον λέει. Εγώ πάω σε iOS πιστεύω ότι είναι πιο ωραίο από το android λογισμικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atropa Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Site: https://www.skroutz.gr/s/2306589/Sony-Xperia-Tablet-S-16GB-Wi-Fi.html">Αυτό μάλλον λέει. Εγώ πάω σε iOS πιστεύω ότι είναι πιο ωραίο από το android λογισμικό. αλεξίσφαιρο επιχείρημα έθεσες.. εχω μείνει άφθονος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SearchEngine Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Site: https://www.skroutz.gr/s/2306589/Sony-Xperia-Tablet-S-16GB-Wi-Fi.html">Αυτό μάλλον λέει. Εγώ πάω σε iOS πιστεύω ότι είναι πιο ωραίο από το android λογισμικό. Εχω μεινει αφονος!!Δεν το ειχα σκεφτει καθολου αυτο ταμπλετ!Αλλα το iOS εχει ωραιες εφαρμογες στο app store οπως το play store?Εχει ωραια παιχνιδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smartdigi Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Kαλημέρα πάρε αυτό το τετραπύρηνο http://www.cube-tablet.com/cube-u30gt-rk3188-quad-core-tablet-pc-10-retina-android-4-1-white.html και άσε τα άχρηστα τα brand name. Όσον αφορά αυτό που ρώτησες το 80 % των εφαρμογών που είναι free στο android στο ios τις πληρώνεις. Ακόμα και απλα παιχνιδάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Κατα τη γνωμη προτιμησε ειτε ipad mini ειτε nexus 7. Κερδιζεις κατα πολυ σε φορητοτητα και θα σε καλυψουν ανετα οπουδηποτε και αν το παιρνεις σε σχεση με τα 10ρια tablet που δεν αξιζουν κατα τη γνωμη ογκωδη και δυσχρηστα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SearchEngine Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μαλιστα ευχαριστω μαλλον θα κοιταξω για το xperia s η για το nexus 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atropa Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 nexus 7 ειναι οτι πιο συμφερων αυτη τι στιγμη. και μονο που εχεις ολα τα update αμεσα ειναι λογος για αγορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smartdigi Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 xaxaxaxa Xαλάτε λεφτά ,.... τσάμπα είναι!!!! Πάρτε επώνυμα ...τσάμπα είναι με 10 νέα μοντέλα το χρόνο , η φρενίτιδα της αγοράς σε όλο της το μεγαλείο!!! Εγώ πάντως φιλαράκια , πάντα θα έχω το καλύτερο tablet και το καλύτερο κινητό που κυκλοφορεί με λιγότερο από 400 ευρώ αθροιστικά. Διότι οι κινέζοι είναι κορυφή και δεν πουλάνε όνομα αλλά τεχνολογίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atropa Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 xaxaxaxa Xαλάτε λεφτά ,.... τσάμπα είναι!!!! Πάρτε επώνυμα ...τσάμπα είναι με 10 νέα μοντέλα το χρόνο , η φρενίτιδα της αγοράς σε όλο της το μεγαλείο!!! Εγώ πάντως φιλαράκια , πάντα θα έχω το καλύτερο tablet και το καλύτερο κινητό που κυκλοφορεί με λιγότερο από 400 ευρώ αθροιστικά. Διότι οι κινέζοι είναι κορυφή και δεν πουλάνε όνομα αλλά τεχνολογίες. εισαι γαματος.. θελω να σου μοιασω! sent from my cube u9gt3 using insomnia app. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Εχω μεινει αφονος!!Δεν το ειχα σκεφτει καθολου αυτο ταμπλετ!Αλλα το iOS εχει ωραιες εφαρμογες στο app store οπως το play store?Εχει ωραια παιχνιδια;Πανω κατω εχουν τα ιδια apps,απλα το android εχει περισσότερα free apps απο το ios και ειναι πολυ ευκολο να το παραμετροποιησεις οπως σ'αρεσει,χωρις να μπλεκεις σε jailbreak & root! Προσοχή το nexus7 δεν εχει hdmi&sd slot,ενω τα κινεζικα δεν εχουν gps! Επεξ/σία 29 Μαΐου 2013 από ektor7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smartdigi Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 εισαι γαματος.. θελω να σου μοιασω! sent from my cube u9gt3 using insomnia app. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ CUBE TABLET ! ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΧΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα