Προς το περιεχόμενο

Τablet με 300 ευρω

SearchEngine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

<p>Λοιπον χτες μου ηρθαν στα χερια 300 ευρω....Και θελω να αγορασω ενα καλο tablet σε αυτα τα λεφτα...Τι προτεινετε;Εγω σκεφτομουν nexus 7 ή ipad mini.</p>

Προτείνω Android που είναι και και free με 300 ευρώ παίρνεις τετραπυρηνο, δέκα ιντσών, ρετινα και σου μένουν και ρέστα. Κοίτα cube tablets

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Link.png Site: https://www.skroutz.gr/s/2306589/Sony-Xperia-Tablet-S-16GB-Wi-Fi.html">Αυτό μάλλον λέει.

Εγώ πάω σε iOS πιστεύω ότι είναι πιο ωραίο από το android λογισμικό.

αλεξίσφαιρο επιχείρημα έθεσες.. εχω μείνει άφθονος

Link.png Site: https://www.skroutz.gr/s/2306589/Sony-Xperia-Tablet-S-16GB-Wi-Fi.html">Αυτό μάλλον λέει.

Εγώ πάω σε iOS πιστεύω ότι είναι πιο ωραίο από το android λογισμικό.

Εχω μεινει αφονος!!Δεν το ειχα σκεφτει καθολου αυτο ταμπλετ!Αλλα το iOS εχει ωραιες εφαρμογες στο app store οπως το play store?Εχει ωραια παιχνιδια;

Kαλημέρα πάρε αυτό το τετραπύρηνο http://www.cube-tablet.com/cube-u30gt-rk3188-quad-core-tablet-pc-10-retina-android-4-1-white.html  και άσε τα άχρηστα τα brand name. 

Όσον αφορά αυτό που ρώτησες το 80 % των εφαρμογών που είναι free στο android στο ios τις πληρώνεις. Ακόμα και απλα παιχνιδάκια.

Κατα τη γνωμη προτιμησε ειτε ipad mini ειτε nexus 7.

Κερδιζεις κατα πολυ σε φορητοτητα και θα σε καλυψουν ανετα οπουδηποτε και αν το παιρνεις σε σχεση με τα 10ρια tablet που δεν αξιζουν κατα τη γνωμη ογκωδη και δυσχρηστα ειναι.

xaxaxaxa Xαλάτε λεφτά ,.... τσάμπα είναι!!!! Πάρτε επώνυμα ...τσάμπα είναι με 10 νέα μοντέλα το χρόνο , η φρενίτιδα της αγοράς σε όλο της το μεγαλείο!!! 

Εγώ πάντως φιλαράκια , πάντα θα έχω το καλύτερο tablet και το καλύτερο κινητό που κυκλοφορεί με λιγότερο από 400 ευρώ αθροιστικά.

Διότι οι κινέζοι είναι κορυφή και δεν πουλάνε όνομα αλλά τεχνολογίες.

xaxaxaxa Xαλάτε λεφτά ,.... τσάμπα είναι!!!! Πάρτε επώνυμα ...τσάμπα είναι με 10 νέα μοντέλα το χρόνο , η φρενίτιδα της αγοράς σε όλο της το μεγαλείο!!! 

Εγώ πάντως φιλαράκια , πάντα θα έχω το καλύτερο tablet και το καλύτερο κινητό που κυκλοφορεί με λιγότερο από 400 ευρώ αθροιστικά.

Διότι οι κινέζοι είναι κορυφή και δεν πουλάνε όνομα αλλά τεχνολογίες.

εισαι γαματος.. θελω να σου μοιασω!

sent from my cube u9gt3 using insomnia app.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω μεινει αφονος!!Δεν το ειχα σκεφτει καθολου αυτο ταμπλετ!Αλλα το iOS εχει ωραιες εφαρμογες στο app store οπως το play store?Εχει ωραια παιχνιδια;

Πανω κατω εχουν τα ιδια apps,απλα το android εχει περισσότερα free apps απο το ios και ειναι πολυ ευκολο να το παραμετροποιησεις οπως σ'αρεσει,χωρις να μπλεκεις σε jailbreak & root!

Προσοχή το nexus7 δεν εχει hdmi&sd slot,ενω τα κινεζικα δεν εχουν gps!

Επεξ/σία από ektor7

εισαι γαματος.. θελω να σου μοιασω!

sent from my cube u9gt3 using insomnia app.

ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ CUBE TABLET ! ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΧΩ   

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...