rus Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 A, μονο στους εσωτερικους τοπικους σκληρους. Αρα οχι σε εξωτερικο usb σκληρο ή σε συνδεδεμενο usb. Δε μου ειπες περι shared. Yπαρχει περιπτωση να σβησω κατι απο κοινοχρηστο φακελο αλλου συστηματος(απο το pc μου να σβησω κατι απο αλλο pc) και να παει στον δικο μου καδο αντι για τον τοπικο?
lexmark Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Ανάλογα με το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς. Αν δεν έχεις κάποιο πρόγραμμα τότε σβήνετε τελείως (η καταχώρησή του σβήνεται, όπως λέγαμε στην αρχή. Όχι το αρχείο αυτό καθαυτό).
rus Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Που παει με ενδιαφερει φιλε μου, οχι αν σβηνεται μερικως ή ολικως. Λοιπον για να το κλεισουμε, το σβησμενο αρχειο παραμενει ΠΑΝΤΑ στον αρχικο τοπο του. Αν καποιος φιλος εχει κατι επιπλεον ας μας το πει. Για όλους τους εσωτερικούς δίσκους σου. Τελικα αυτο δεν ειναι σωστο, μολις εσβησα κατι απο εξωτερικο σκληρο και πηγε στον καδο.
TheELF Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Αν κάνεις δεξί κλικ στον κάδο και πας ιδιότητες θα δεις την λίστα με τους δίσκους που υποστηρίζονται και μπορείς να τους επιλέξεις. Γενικά ο κάδος είναι ένας φάκελος στον δίσκο(για κάθε επιλεγμένο δίσκο ένας φάκελος μέσα σε αυτόν τον δίσκο) και κρατάει στοιχεία μόνο για τα αρχεία που βρίσκονται μέσα στον δίσκο στον οποίο αντιστοιχούν,ο κάδος που βλέπεις πάνω στην επιφάνεια δείχνει τα στοιχεία από όλους αυτούς τους φακέλους.
lexmark Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Δημοσ. 29 Μαΐου 2013 Που παει με ενδιαφερει φιλε μου, οχι αν σβηνεται μερικως ή ολικως. Λοιπον για να το κλεισουμε, το σβησμενο αρχειο παραμενει ΠΑΝΤΑ στον αρχικο τοπο του. Αν καποιος φιλος εχει κατι επιπλεον ας μας το πει. Τελικα αυτο δεν ειναι σωστο, μολις εσβησα κατι απο εξωτερικο σκληρο και πηγε στον καδο. True, sorry. Ξέχασα να αναφέρω ότι αυτό δεν ισχύει για κάποιους μεγάλους εξωτερικούς δίσκους. Ισχύει για τα στικάκια, memory cards και τέτοια παρόμοια. Για να δεις σίγουρα σε ποια ισχύει και σε ποια όχι μπορείς να κοιτάξεις εκεί που σου είπε ο ξωτικός από πάνω. Επίσης μπορείς να το δεις και από αν βρίσκεται ο κρυφός και προστατευμένος φάκελος $recycle.bin ή ο $recycler (για παλιότερα από vista συστήματα) στον δίσκο. Ωστόσο, μην το δέσεις σχοινί κορδόνι πως σε όλους τους μεγάλους εξωτερικούς ότι σβήνεις το εμφανίζει στον κάδο. Edit: Όλα εξαρτώνται από το πως κάνει register μια εξωτερική μονάδα αποθήκευσης τον εαυτό της στο λειτουργικό: σαν mass storage device ή σαν removable storage device. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα