tiestointhemix Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Στου #86 ssofτο βγαζει κενο εχει μονο το εικονιδιο του insomnia. Στου μορφεας εχει το cut the rope το σημερινο δωρεαν. Δε βλεπω το bundle πουθενα
nek4d Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 http://www.amazon.com/gp/goldbox/ref=cs_top_nav_gb27 τις βλεπεις τωρα? Αν οχι, εκει που λεει "best deals" πατα απο κατω το " Apps for Android" και εφυγες 1
tiestointhemix Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Τωρα μαλιστα. Δινει και το swift key τσαμπα. Τι παθανε? Κλαιω τα 2 ευρω που ειχα δωσει πριν κατι μηνες 1
nek4d Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 και το Shazam Encore ειναι αψογο, μην το χασετε
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Στου #86 ssof το βγαζει κενο εχει μονο το εικονιδιο του insomnia. Στου μορφεας εχει το cut the rope το σημερινο δωρεαν. Δε βλεπω το bundle πουθενα Κοιτα δεξια: Και του ssof δινει την σωστη σελιδα, και στου morfeas (η πανω εικονα) εχει δεξια παλι banner-λινκ το ιδιο με του ssof. Ισως φταιει κατι στον browser σου. Δοκιμασε με αλλον. [Το λινκ του nek4d που σου δουλεψε ειναι γενικο για τα amazon.com deals της ημερας.] και το Shazam Encore ειναι αψογο, μην το χασετε To (δωρεαν) sound hound ειναι καλυτερο, το δουλευα απο εποχη motorola VE66 σε widget!! 3
tiestointhemix Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Επαναλαμβανω στου ssof δε βγαζει τιποτα βαζω το screen μηπως ειναι κανενα bug για κανενα αλλο λογο.. Στου μορφεας μου δινει αυτο ειμαι με firefox 23.0.1
ssof Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Κάποιο πρόβλημα έχει o browser σου. Ενημέρωσα τα link
gesamgr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 πως μπορουμε να παρακαμψουμε αυτο το γελοιο "geographical" ?
tiestointhemix Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Κάποιο πρόβλημα έχει o browser σου. Ενημέρωσα τα link Το γαλατη dj τι σχεση εχει? Σε μενα αναφερεσαι? O browser μου ειναι ενημερωμενος και δουλευει μια χαρα
ssof Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Ναι αστειευόμενος με το nic name σου, αν σε ενόχλησε σου ζητώ συγνώμη και το διαγράφω
tiestointhemix Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Φιλε δε ξερω μου φανηκε εντελως κουφο μπορω να πω με ενοχλησε καπως οποτε εστειλα μια μινι αναφορα αλλα αν ηταν για αστειο το δεχομαι. Ας μη δωσουν σημασια οι mods ολων τα νευρα μας ειναι τεντωμενα. Τα screen τα εβαλα οπως ειπα και παραπανω μηπως ειναι καποιο bug απο το insomnia.gr θα δοκιμασω να δω απο το nexus 7 αν τα βλεπω οποτε τοτε σιγουρα θα φταιει ο browser μου. Τελος παντων ωραιο bundle το σημερινο περιμενουμε και αλλα τετοια στο μελλον 1
nek4d Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 tiestointhemix, το adblock φταιει (ή οτι συναφες εχεις), βαλε exception/disable τα amazon και καθαρισες. πως μπορουμε να παρακαμψουμε αυτο το γελοιο "geographical" ? στα country settings, για να μην παιδευεσαι ειναι μεσα στο "manage your kindle"! To (δωρεαν) sound hound ειναι καλυτερο, το δουλευα απο εποχη motorola VE66 σε widget!! ! 3-4 φορες που δοκιμασα το shazam σε κλαμπακι, επαιξε αψογα, προς εντυπωσιασμο της παρεας, αλλα για να το λες εσυ φίλτατε matrixxx, κατι πονηρο θα ξερεις, θα το δοκιμασω 1
gesamgr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 στα country settings, για να μην παιδευεσαι ειναι μεσα στο "manage your kindle"! μα δεν εχω kindle!
spook Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 προσωπικά για να μην μπλέκω με τον browser γιατί και εμένα με μπέρδευαν τα links (μάλλον λόγο adblock) μπήκα από το App Store του amazon και ξεμπέρδεψα. ευχαριστώ για την ενημέρωση 1
Demon13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Eμένα το appstore του αμαζον κολάει στο purchasing με τις ώρες και μου το ειχε κανει και παλιοτερα. Ξέρει κανεις πως το φτιάχνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα