gnarkill Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Εμένα δεν μου δείχνει τις εφαρμογές στο app. Έβαλα την τελευταία έκδοση τίποτα. Έκανα clean data ούτε. Τις εφαρμογές που είχα αγοράσει παλιότερα όμως τις δείχνει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 αν εννοείς τις underground εφαρμογές που εχει πάρει, δεν τις δείχνει το amazon app. Πρέπει να ανοίξεις τη εφαρμογή του underground, να πας στις underground εφαρμογές και μόνο τότε ανοίγεις το menu όπου θα βρεις την επιλογή "my apps" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnarkill Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέσα από το amazon αυτό με δείχνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Βγήκε ξανά το navigon από το amazon underground. Ενώ έχω μόνο Αμερικάνικη διεύθυνση και πιστωτική συνεχίζω να μην έχω την δυνατότητα αγοράς του για geographical restrictions. Μπορεί κάποιος που το έχει κάνει να βοηθήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johni41 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 εμενα με αφηνει να "αγορασω" δωρεαν αλλες εφαρμογες αλλα το navigon οχι. αλλαξα και διευθυνση κανονικη και για τα content & devices αλλα παλι τιποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Εμένα το εμφανίζει με κόστος κανονικά, μήπως τελείωσε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Για το ios ισχυει αυτη τη φορα η παλι οχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Ορίστε το λινκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourou13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Ούτε και εγώ μπόρεσα, τις άλλες που έχει μπορώ κανονικά με αμερικανική διεύθυνση. Καλά δίνουν το Navigon Europe δωρεάν μόνο για Αμερική??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devilfish Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Γερμανική διεύθυνση ήθελε την προηγούμενη φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billys636 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Την προηγούμενη φορά είχα καταφέρει να το κατεβάσω με αλλαγή vpn, με την εφαρμογή tunnelbear, και αλλαγή στις διευθύνσεις στο site του αμαζον και στο underground. Την σειρά δεν την θυμάμαι,γιατί πάει πολύς καιρός και έκανα κάποιες δοκιμές που μόνο με την αλλαγή vpn πέτυχε τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Themos3 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Επειδή τώρα μπήκα στο τριπάκι με το amazon τα κατεβάζουμε απο το amazon underground app σωστα?Δε μπορώ να καταλάβω γιατί μέσω των permissions ζητάει στην ουσία τον πλήρη έλεγχο του κινητού μου και διστάζω πραγματικά να το βάλω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a400 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μήνες τώρα δεν με αφήνει να κατεβάσω καμία εφαρμογή όπως παλιά. Μόνο όσες έχασε πάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ms13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Παρατήρησα ότι δεν παίζουν πλέον οι εφαρμογές από το amazon appstore. Μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει στη συσκευή μου το app. Έκανα reinstall και το appstore και το underground και ξανά sign in, αλλά εξακολουθεί να μην με αφήνει να παίξω. Επίσης εδώ και αρκετό καιρό όποτε κάνω update μια εφαρμογή μου βγάζει πρόβλημα στην εγκατάσταση, το οποίο λύνεται επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία για δεύτερη φορά. Έχει κανείς παρόμοια θέματα ή φταίει κάτι στη συσκευή μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris456 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Συμπτωματικά χτες,και αφούστες είχα σβήσει το appstore και το underground,τα ξαναπέρασα και ξανά κατέβασα το navignon.όλα παίζουν μια χαρά όπως όταν τα είχα εγκατεστημένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα