Προς το περιεχόμενο

[Amazon.com Android Appstore] ένα δωρεάν app κάθε μέρα

ssof

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμένα δεν μου δείχνει τις εφαρμογές στο app. Έβαλα την τελευταία έκδοση τίποτα. Έκανα clean data ούτε. Τις εφαρμογές που είχα αγοράσει παλιότερα όμως τις δείχνει κανονικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 992
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αν εννοείς τις underground εφαρμογές που εχει πάρει, δεν τις δείχνει το amazon app. Πρέπει να ανοίξεις τη εφαρμογή του underground, να πας στις underground εφαρμογές και μόνο τότε ανοίγεις το menu όπου θα βρεις την επιλογή "my apps"

• 1 μήνα μετά...

Βγήκε ξανά το navigon από το amazon underground. Ενώ έχω μόνο Αμερικάνικη διεύθυνση και πιστωτική συνεχίζω να μην έχω την δυνατότητα αγοράς του για geographical restrictions. Μπορεί κάποιος που το έχει κάνει να βοηθήσει;

post-200062-0-70952100-1459664847_thumb.png

post-200062-0-46298400-1459665184_thumb.png

Την προηγούμενη φορά είχα καταφέρει να το κατεβάσω με αλλαγή vpn, με την εφαρμογή tunnelbear,  και αλλαγή στις διευθύνσεις στο site του αμαζον και στο underground.  Την σειρά δεν την θυμάμαι,γιατί πάει πολύς καιρός και έκανα κάποιες δοκιμές που μόνο με την αλλαγή vpn πέτυχε τελικά.

Επειδή τώρα μπήκα στο τριπάκι με το amazon τα κατεβάζουμε απο το amazon underground app σωστα?
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί μέσω των permissions ζητάει στην ουσία τον πλήρη έλεγχο του κινητού μου και διστάζω πραγματικά να το βάλω....

• 4 μήνες μετά...

Παρατήρησα ότι δεν παίζουν πλέον οι εφαρμογές από το amazon appstore. Μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει στη συσκευή μου το app. Έκανα reinstall και το appstore και το underground και ξανά sign in, αλλά εξακολουθεί να μην με αφήνει να παίξω.

Επίσης εδώ και αρκετό καιρό όποτε κάνω update μια εφαρμογή μου βγάζει πρόβλημα στην εγκατάσταση, το οποίο λύνεται επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία για δεύτερη φορά.

Έχει κανείς παρόμοια θέματα ή φταίει κάτι στη συσκευή μου?

Συμπτωματικά χτες,και αφούστες είχα σβήσει το appstore και το underground,τα ξαναπέρασα και ξανά κατέβασα το navignon.όλα παίζουν μια χαρά όπως όταν τα είχα εγκατεστημένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...