Tzimmys Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Να αλλάξω διεύθυνση και να βάλω Αμερικάνικη. Αλλά σε ενδεχόμενες παραγγελίες μου, δε θα έχω πρόβλημα? Δε θα στείλουν τα πράγματα αλλού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devilfish Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Να αλλάξω διεύθυνση και να βάλω Αμερικάνικη. Αλλά σε ενδεχόμενες παραγγελίες μου, δε θα έχω πρόβλημα? Δε θα στείλουν τα πράγματα αλλού? Μπορείς να έχεις δυο( και παραπάνω) διαφορετικές διευθύνσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trabakoulas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 ΑπορίαΠου βλέπουμε αν όντως τα πήραμε τα 5$ credit;Γιατί το έκανα αλλά δεν ξέρω αν τα πήρα κάπου κάπως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Θα σου έρθει mail.που γράφει με την επόμενη αγορά σου από Underground θα αφαιρεθούν αυτόματα 5$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 δεν ηρθε κανενα mail που να αναφερει την εκπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Κι εμένα το ιδιο. Βεβαια εχω δηλώσει διεύθυνση στην Αλάσκα (μπρρρ) που θεωρητικά είναι US. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trabakoulas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ούτε σε εμένα, οπότε πως μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε αν πήραμε το credit ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z3et Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Γιατί μου βγάζει αυτό το μήνυμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Εμένα μου ήρθε αυτό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 μετα απο ποση ωρα απ την αγορα σου ηρθε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trabakoulas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 leros το έκανες από την εφαρμογή ή από το link;από το link εγώ, δεν μου ήρθε κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Εμένα μου ήρθε αυτό: Clipboard01.jpg Αυτό τι σημαίνει? Ότι εφαρμογή ας πούμε δεν μπορείς να αγοράσεις? πρέπει να είναι προϊόν που αποστέλλεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 μετα απο ποση ωρα απ την αγορα σου ηρθε; 5 λεπτά το πολύ. leros το έκανες από την εφαρμογή ή από το link; από το link εγώ, δεν μου ήρθε κάτι Όλα έγιναν στο κινητό, πατώντας στο λινκ με ρώτησε το τηλέφωνο με ποια εφαρμογή θέλω να το ανοίξω, επέλεξα το Undeground και κτλ κτλ κτλ Αυτό τι σημαίνει? Ότι εφαρμογή ας πούμε δεν μπορείς να αγοράσεις? πρέπει να είναι προϊόν που αποστέλλεται? Δεν νομίζω να εννοεί αυτό, απλά ο πωλητής πρέπει να είναι η amazon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 σε μενα δεν εεστειλαν κατι παντως. κατεβασα 2 εφαρμογες μαλιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trabakoulas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Ούτε εμένα μου ήρθε ειδοποίηση, με 3 εφαρμογές που έβαλαΒασικά πριν βάλω την πρώτη, σε ένα tab του store υπήρχε αυτή η προσφορά αν θυμάμαι καλά και αφού έβαλα την πρώτη εφαρμογή δεν το ξαναείδα αυτό το tab Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα