sintalkas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 παιδιά να ρωτήσω κάτι ,υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις ήδη ''αγορασμένες'' τσάμπα εφαρμογές ή μπορώ να τις κατεβάσω και παίξω χωρίς κανένα πρόβλημα ?
tiestointhemix Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Aμα κανουμε απεγκατασταση το προηγουμενο app και βαλουμε το καινουργιο θα εχουμε προβλημα με τις εφαρμογες;
Bourdoulas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Στο underground δίνουν το R-Type 2. 1
ChrisN.S. Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ δεν μπορώ να κάνω install το καινούργιο Amazon_App.apk με τίποτα, συμβαίνει σε κανέναν άλλο;
blueangel3 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ δεν μπορώ να κάνω install το καινούργιο Amazon_App.apk με τίποτα, συμβαίνει σε κανέναν άλλο; τί σου βγάζει και δεν μπορείς ?
ChrisN.S. Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 τί σου βγάζει και δεν μπορείς ? x Η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη Ενώ είχα το παλιό store και λειτουργούσε μια χαρά, το καινούργιο όπου έχει αλλάξει το εικονίδιο και έχει μπει αυτό του underground δεν μπορώ να το κάνω install με τίποτα..
ostvarivanje Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Στο underground δίνουν το R-Type 2. Πού το βρίσκουμε γιατί δεν έχω εξοικειωθεί ακόμα με το πρόγραμμα;
Bourdoulas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Κάνε αναζήτηση στην κατηγορία Apps & Games και γράψε R-Type.
Jeronymo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί μια τέτοια εφαρμογή πρέπει να έχει πρόσβαση στα μηνύματα μου; Όσο της είχα κλειδώσει τη δυνατότητα αυτή καμία εφαρμογή που κατέβασα από το appstore δε δούλευε 1
Avatar_GR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί μια τέτοια εφαρμογή πρέπει να έχει πρόσβαση στα μηνύματα μου; Όσο της είχα κλειδώσει τη δυνατότητα αυτή καμία εφαρμογή που κατέβασα από το appstore δε δούλευε Γιατί όπως λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι "there is no such thing as a free lunch". Τίποτα δεν είναι τσάμπα... 1
deropolis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Πως καταφερατε να προσπερασετε το πρόβλημα της τοποθεσίας; Έβαλα Αμερικανική διεύθυνση αλλά τίποτα...
Avatar_GR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Πως καταφερατε να προσπερασετε το πρόβλημα της τοποθεσίας; Έβαλα Αμερικανική διεύθυνση αλλά τίποτα... Πρέπει να την βάλεις default νομίζω και να την βάλεις και "αλλού". Διεύθυνση για digital εφαρμογές νομίζω... δεν θυμάμαι. Ας μας πει κάποιος που το έκανε πρόσφατα.
Bourdoulas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Για όποιον δεν το πήρε χαμπάρι δίνει το Monument Valley δωρεάν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα