Προς το περιεχόμενο

[Amazon.com Android Appstore] ένα δωρεάν app κάθε μέρα

ssof

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδιά να ρωτήσω κάτι ,υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις ήδη ''αγορασμένες'' τσάμπα εφαρμογές ή μπορώ να τις κατεβάσω και παίξω χωρίς κανένα πρόβλημα ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 992
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ δεν μπορώ να κάνω install το καινούργιο Amazon_App.apk με τίποτα, συμβαίνει σε κανέναν άλλο;

τί σου βγάζει και δεν μπορείς ?

τί σου βγάζει και δεν μπορείς ?

Η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη

Ενώ είχα το παλιό store και λειτουργούσε μια χαρά, το καινούργιο όπου έχει αλλάξει το εικονίδιο και έχει μπει αυτό του underground δεν μπορώ να το κάνω install με τίποτα..

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί μια τέτοια εφαρμογή πρέπει να έχει πρόσβαση στα μηνύματα μου; Όσο της είχα κλειδώσει τη δυνατότητα αυτή καμία εφαρμογή που κατέβασα από το appstore δε δούλευε

• Like 1

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί μια τέτοια εφαρμογή πρέπει να έχει πρόσβαση στα μηνύματα μου; Όσο της είχα κλειδώσει τη δυνατότητα αυτή καμία εφαρμογή που κατέβασα από το appstore δε δούλευε

Γιατί όπως λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι "there is no such thing as a free lunch".

Τίποτα δεν είναι τσάμπα...

• Like 1

Πως καταφερατε να προσπερασετε το πρόβλημα της τοποθεσίας; Έβαλα Αμερικανική διεύθυνση αλλά τίποτα...

Πρέπει να την βάλεις default νομίζω και να την βάλεις και "αλλού". Διεύθυνση για digital εφαρμογές νομίζω... δεν θυμάμαι.

Ας μας πει κάποιος που το έκανε πρόσφατα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...