sintalkas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 παιδιά να ρωτήσω κάτι ,υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις ήδη ''αγορασμένες'' τσάμπα εφαρμογές ή μπορώ να τις κατεβάσω και παίξω χωρίς κανένα πρόβλημα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Κανενα προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiestointhemix Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Aμα κανουμε απεγκατασταση το προηγουμενο app και βαλουμε το καινουργιο θα εχουμε προβλημα με τις εφαρμογες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι. Οι εφαρμογές είναι στο cloud. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Στο underground δίνουν το R-Type 2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ δεν μπορώ να κάνω install το καινούργιο Amazon_App.apk με τίποτα, συμβαίνει σε κανέναν άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueangel3 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ δεν μπορώ να κάνω install το καινούργιο Amazon_App.apk με τίποτα, συμβαίνει σε κανέναν άλλο; τί σου βγάζει και δεν μπορείς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 τί σου βγάζει και δεν μπορείς ? x Η εφαρμογή δεν είναι εγκατεστημένη Ενώ είχα το παλιό store και λειτουργούσε μια χαρά, το καινούργιο όπου έχει αλλάξει το εικονίδιο και έχει μπει αυτό του underground δεν μπορώ να το κάνω install με τίποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ostvarivanje Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Στο underground δίνουν το R-Type 2. Πού το βρίσκουμε γιατί δεν έχω εξοικειωθεί ακόμα με το πρόγραμμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Κάνε αναζήτηση στην κατηγορία Apps & Games και γράψε R-Type. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jeronymo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί μια τέτοια εφαρμογή πρέπει να έχει πρόσβαση στα μηνύματα μου; Όσο της είχα κλειδώσει τη δυνατότητα αυτή καμία εφαρμογή που κατέβασα από το appstore δε δούλευε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί μια τέτοια εφαρμογή πρέπει να έχει πρόσβαση στα μηνύματα μου; Όσο της είχα κλειδώσει τη δυνατότητα αυτή καμία εφαρμογή που κατέβασα από το appstore δε δούλευε Γιατί όπως λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι "there is no such thing as a free lunch". Τίποτα δεν είναι τσάμπα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deropolis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Πως καταφερατε να προσπερασετε το πρόβλημα της τοποθεσίας; Έβαλα Αμερικανική διεύθυνση αλλά τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Πως καταφερατε να προσπερασετε το πρόβλημα της τοποθεσίας; Έβαλα Αμερικανική διεύθυνση αλλά τίποτα... Πρέπει να την βάλεις default νομίζω και να την βάλεις και "αλλού". Διεύθυνση για digital εφαρμογές νομίζω... δεν θυμάμαι. Ας μας πει κάποιος που το έκανε πρόσφατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Για όποιον δεν το πήρε χαμπάρι δίνει το Monument Valley δωρεάν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα