drdedus Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 έβγαλα το παλιό αλλα δεν κάνει εγκατάσταση το underground Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Εγώ πάλι μπήκα μετά από κάποιο καιρό στο Amazon appstore από το κινητό, και βλέπω ότι έχουν σβηστεί οι εφαρμογές που είχα "αγοράσει" μέσα από τις προσφορές. Ούτε στις installed έχει καμία, ούτε στο cloud.. Έλεγξα εννοείται ότι είμαι κανονικά συνδεδεμένος. Μπήκα μετά από το tablet και βλέπω ότι τις έχει κανονικά... Στο τάμπλετ που μπήκα βέβαια τις βλέπω κανονικά. Τι μπορεί να παίχτηκε; Στο κινητό έκανα ένα (επίσημο) update σε lollipop, μήπως αυτό φταίει; Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο με αυτό το νέο underground, αν σβήσω το amazon app store και το ξαναπεράσω παίζει να επανέλθουν όλες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Professor Xavier Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Εγώ πάλι μπήκα μετά από κάποιο καιρό στο Amazon appstore από το κινητό, και βλέπω ότι έχουν σβηστεί οι εφαρμογές που είχα "αγοράσει" μέσα από τις προσφορές. Ούτε στις installed έχει καμία, ούτε στο cloud.. Έλεγξα εννοείται ότι είμαι κανονικά συνδεδεμένος. Μπήκα μετά από το tablet και βλέπω ότι τις έχει κανονικά... Στο τάμπλετ που μπήκα βέβαια τις βλέπω κανονικά. Τι μπορεί να παίχτηκε; Στο κινητό έκανα ένα (επίσημο) update σε lollipop, μήπως αυτό φταίει; Επειδή έχω μπερδευτεί λίγο με αυτό το νέο underground, αν σβήσω το amazon app store και το ξαναπεράσω παίζει να επανέλθουν όλες; Μήπως έχεις κάνει δύο λογαριασμούς στο Αμαζον? Αν όχι, αποσυνδέσου και ξανασυνδέσου μήπως και ξεμπλοκάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ostvarivanje Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Χρησιμοποιώ δύο κινητά με Android (LG G2 και LG Optimus G) και έχω το appstore με τον ίδιο λογαριασμό και στα δύο, άρα έχω και τις ίδιες εφαρμογές. Επειδή αλλάζω πολύ συχνά rom και στα δύο, μου έτυχε στο Optimus G να μη μου εμφανίζει αυτά που έχω εγκατεστημένα από το appstore της Amazon. Μετά από πολλές προσπάθειες αποδείχτηκε ότι ήταν πρόβλημα της rom και με κάποια άλλη λειτουργούσε κανονικά. Βέβαια, μου το ξαναέκανε σε άλλη στιγμή, αλλά τότε το πρόγραμμα είχε κολλήσει. Τότε, χρειάστηκε εκκαθάριση δεδομένων και αφού έβαλα τα στοιχεία του λογαριασμού μου ξανά, λειτουργούσε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Έκανε το ίδιο, έβγαλα το app store και το ξαναπέρασα και φαίνονται κανονικά όλες οι εφαρμογές στο my apps.Δυστυχώς από το underground δεν αφήνει να κατεβάσεις καμία, λέει " γεωγραφικοί περιορισμοί ". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PETROS13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 κανονικά μου εμφανίζονται οι αφαρμογές εμένα στο appstore. το θέμα είναι ότι το underground όπως είναι δεν μου φαίνεται σαν πρόγραμμα ως appstore αλλά για την οποιαδήποτε αγορά από το amazon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ostvarivanje Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Τελικά, οι ενημερώσεις των εφαρμογών γίνονται από το appstore ή το underground; Επίσης, συνεχίζει να υπάρχει η free app κάθε μέρα και αν ναι από πού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Sign out και πάλι sign in έκανα, δεν άλλαξε τίποτα. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων και πάλι sign in, στην αρχή δεν έβγαλε τίποτα, μετά μου'κοψε και πάτησα το refresh button πάνω δεξιά, έγραψε ότι κάνει sync και τα εμφάνισε. Δεν ξέρω αν αρκούσε να κάνω αυτό από την αρχή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 ρε παιδια, τα installation requirements δεν ειναι λιγο too much? μονο αφμ και εκκαθαριστικο δε ζηταει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Q-Taxys Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 κανονικά μου εμφανίζονται οι αφαρμογές εμένα στο appstore. το θέμα είναι ότι το underground όπως είναι δεν μου φαίνεται σαν πρόγραμμα ως appstore αλλά για την οποιαδήποτε αγορά από το amazon. Ακριβώς αυτό. Σαν να ανοίγει mobile site. Δεν ξέρω πού να ψάξω. Στο παλιό App Store όταν πατάω στο Underground πηγαίνει σε άλλο "tab" ας πούμε αλλά δεν δείχνει εφαρμογές. Στο Underground ουσιαστικά πηγαίνεις στη σελίδα τους. Αν έχει βρει κάποιος άκρη ας πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά βρήκαμε μήπως άκρη για το πώς θα κατεβάζουμε τις "Actually free"; Να ανοίξουμε λογαριασμό με αμερικανική διεύθυνση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Professor Xavier Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά βρήκαμε μήπως άκρη για το πώς θα κατεβάζουμε τις "Actually free"; Να ανοίξουμε λογαριασμό με αμερικανική διεύθυνση; Εγώ άλλαξα την διεύθυνσή μου και έβαλα μια αμερικάνικη και κατεβάζω μια χαρά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Σήμερα κατέβασα το Sygic και δουλεύει μια χαρά μέχρι στιγμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δίνει το πλήρες Sygic; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ άλλαξα την διεύθυνσή μου και έβαλα μια αμερικάνικη και κατεβάζω μια χαρά! Για δώσε info... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα