Προς το περιεχόμενο

[Amazon.com Android Appstore] ένα δωρεάν app κάθε μέρα

ssof

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 Γενάρη τελικά το είχα αγοράσει...... Η διαδικασία ηταν απλή, έβαζες την free εκδοση απο το αμαζον και μεσα απο το Greenify όταν πήγαινες να ξεκλειδώσεις τις εξτρα δυνατότητες, στη πληρώμή σου πέταγε μήνυμα επιλογής ...... Playstore ή Amazon .....

Πλέον βλέπω ούτε η free υπάρχει στο amazon  

Μαλιστα, βεβαια τωρα που δεν εχει πλεον τη free, σημαινει οτι δεν θα παρει και αλλη ενημερωση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 992
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και όμως παίρνει ενημερωσεις απο το Playstore...... δεν ξέρω πως γίνεται.

Το μόνο θέμα είναι ότι αμα παγώσω το αμαζον store μου πετάει μήνυμα ότι για να λειτουργήσει το Greenify πρέπει να εγκαταστήσω το amazon store. Μόλις το ξεπαγώσω όλα καλα ...  

• Like 1

Για να καταλαβω αυτη η εφαρμογη του amazon τι ειναι ακριβως, βγαζει καθε μερα εφαρμογες τσαμπα ενω κανονικα ειναι με πληρωμη?

εγώ είχα πάρει το cerberus αλλά τώρα που κοίταξα δε το βλέπω...

πολύ αξιόλογη

γενικά πάντως οι αξιόλογες εφαρμογές δε κυκλοφορούν στο αμαζον... κρίμα

Για να καταλαβω αυτη η εφαρμογη του amazon τι ειναι ακριβως, βγαζει καθε μερα εφαρμογες τσαμπα ενω κανονικα ειναι με πληρωμη?

Ναι ακριβώς, κάθε μερα μια εφαρμογή δωρεάν, και ανα τακτά χρονικά διαστήματα βάζει ενα κατεβατό ολόκληρο δωρεάν  

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators

Θεωρω πιθανοτερο να μην ληξουν συμφωνα με οσα εχω διαβασει και εδώ. Ετσι λοιπον απλα αγορασα με coins μια εφαρμογή πριν κανενα μηνα και περιμενω-ρισκάρω. :P

Ριξε μια ενημερωση 1/6. :P

Για την ωρα τουλάχιστον, όλα καλα. Όλα τα coins μου είναι στη θεση τους.

• Like 3

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Νέο πακέτο εφαρμογών-παιχνιδιών σήμερα. Φτωχό θα το έλεγα με αρκετές επαναλήψεις. http://www.amazon.com/b/ref=nav_sap_mas_15_06_19_Jun_Bundle?_encoding=UTF8&node=10076151011

Όποιος έχει ήδη το Monument Valley ας κάνει ένα update, γιατί δίνουν για σήμερα μόνο την limited edition Ida's Dream.

• Like 5

κατεβασα απο το amazon το παιχνιδι valley αλλα για τον α-β λογο δεν εγινε εγκατασταση, που βρισκετε αυτο το αρχειο που κατεβηκε για να το σβησω? ειναι καπου 250 mb οχι τιποτε αλλο

κατεβασα απο το amazon το παιχνιδι valley αλλα για τον α-β λογο δεν εγινε εγκατασταση, που βρισκετε αυτο το αρχειο που κατεβηκε για να το σβησω? ειναι καπου 250 mb οχι τιποτε αλλο

Προσπάθησε να ξανακάνεις εγκατάσταση, υπάρχει ήδη το αρχείο οπότε δεν θα χρειαστεί να ξανακατεβεί.

Αν δεν το εγκαταστήσει πάλι, τότε νομίζω με ένα reboot του κινητού σβήνει το αρχείο.

Στην χειρότερη, διαγραφή δεδομένων από το app manager του κινητού σου.

• Like 1

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...