neten Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Ερώτηση. Τα apps κατεβασμένα απο το amazon παραμένουν αγορασμένα στο λογαριασμό μας κανονικα, για χρήση και σε άλλες συσκευές ή είναι μόνο για τη συσκευή που κατέβηκε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Ισχύουν σε όσες συσκευές θέλεις αρκεί να δηλώνεις το ίδιο email στην εφαρμογή του Amazon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denthnpalevw Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστωωωωωω..... Δεν το χω παίξει αλλά το warzone αν είναι σαν την έκδοση του pc θα ναι πολύ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 ρε παιδια εκανα login στο απλικεισο με το νεο μου κινητο και δεν μς βγαζει τις εφαρμογες που ειχα παρει τσαμπα η αγορασει;στο cloud δεν τις βγαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagob Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Κάνε ένα sync μπας και βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 πως κανω ομως;την 5.2.2εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagob Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Πηγαίνεις στο My Apps από το μενού, και μετά υπάρχει πάνω δεξιά το εικονίδιο του sync. Το ίδιο κάνεις για να εμφανιστούν και τα διαθέσιμα updates των εφαρμογών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagob Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μου ήρθε ένα mail πριν λίγο, όπου έλεγε πως αγοράζοντας το expansion "Forgotten Shores" του Monument Valley με 1.99$ (ή 199 coins), παίρνεις 199 coins πίσω δηλαδή το δίνει δωρεάν. Το mail όμως ξεκινάει "As someone who has installed or played Monument Valley...", οπότε ίσως πρέπει να έχεις πάρει/αγοράσει λίγο παλιοτερα το παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση πριν κάνεις την IAP σου λέει πως θα κερδίσεις τα coins, οπότε κοιτάξτε το προσεκτικά. Το δοκίμασα και έγινε κανονικά η επιστροφή σε εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μπήκα να ποστάρω ακριβώς αυτό. Το παιχνίδι πρέπει να το έχετε αγοράσει (ή κατεβάσει δωρεάν όταν το είχε σε προσφορά) και να κάνετε in app purchase το forgotten shores έναντι $1,99 ή 199 coins. Μόλις ολοκληρωθεί η αγορά σας επιστρέφει 199 amazon coins. Το δοκίμασα με amazon coins και το αγοράζει κανονικά. Οπότε τελικό κόστος μηδέν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 "Μηδεν" υποθετω μονο εφοσον και το εχεις ηδη και εφοσον εχεις διαθεσιμα 199 coins ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 To τσεκαρα κι εγω, επιστρεφει οντως τα 199 coins. @giorginho ναι, αν επιλεξεις να το πληρωσεις με χρηματα απλως θα παρεις 199 coins. Δεν ξερω ποσο κοστιζει το καθε coin ομως για να σου πω αν βγαινει παλι δωρεαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiestointhemix Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μπορει να μας θυμησει καποιος που βλεπουμε τα amazon coins; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagob Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Από το appstore τα βλέπεις στην κύρια οθόνη, πάνω δεξιά δίπλα από το εικονίδιο της αναζήτησης. Ένας αριθμός είναι, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Απο το pc δεν θυμάμαι που (και αν γίνεται), έχω καιρό να μπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μπορει να μας θυμησει καποιος που βλεπουμε τα amazon coins; Μπες από το pc μέσα σε μια εφαρμογή που κοστίζει χρήματα και θα δεις έξτρα επιλογή να πληρώσεις και με coins, εφόσον έχεις. Εκεί θα δεις και πόσα είναι διαθέσιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 To τσεκαρα κι εγω, επιστρεφει οντως τα 199 coins. @giorginho ναι, αν επιλεξεις να το πληρωσεις με χρηματα απλως θα παρεις 199 coins. Δεν ξερω ποσο κοστιζει το καθε coin ομως για να σου πω αν βγαινει παλι δωρεαν. To "ιδιο" βγαινει, όμως εάν πληρωσεις πληρωσες, δεν παιρνεις πισω χρημα, απλα θα σου μεινουν τα coins για αγορα αλλων Features-Apps αργοτερα (οποτε δεν θεωρω ότι μπορεις να το αποκαλεσεις "δωρεαν" με αυτόν τον τροπο, όπως ειπα, μονο αν πληρωσεις με coins και παρεις πισω coins ή αν πληρωνες με χρημα και ...επαιρνες πισω χρημα!). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα