Προς το περιεχόμενο

[Amazon.com Android Appstore] ένα δωρεάν app κάθε μέρα

ssof

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ερώτηση. Τα apps κατεβασμένα  απο το amazon παραμένουν αγορασμένα στο λογαριασμό μας κανονικα,  για χρήση και σε άλλες συσκευές ή είναι μόνο για τη συσκευή που κατέβηκε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 992
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ρε παιδια εκανα login στο απλικεισο με το νεο μου κινητο και δεν μς βγαζει τις εφαρμογες που ειχα παρει τσαμπα η αγορασει;στο cloud δεν τις βγαζει

Πηγαίνεις στο My Apps από το μενού, και μετά υπάρχει πάνω δεξιά το εικονίδιο του sync.

Το ίδιο κάνεις για να εμφανιστούν και τα διαθέσιμα updates των εφαρμογών.

Μου ήρθε ένα mail πριν λίγο, όπου έλεγε πως αγοράζοντας το expansion "Forgotten Shores" του Monument Valley με 1.99$ (ή 199 coins), παίρνεις 199 coins πίσω δηλαδή το δίνει δωρεάν. Το mail όμως ξεκινάει "As someone who has installed or played Monument Valley...", οπότε ίσως πρέπει να έχεις πάρει/αγοράσει λίγο παλιοτερα το παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση πριν κάνεις την IAP σου λέει πως θα κερδίσεις τα coins, οπότε κοιτάξτε το προσεκτικά.

Το δοκίμασα και έγινε κανονικά η επιστροφή σε εμένα.

Μπήκα να ποστάρω ακριβώς αυτό. Το παιχνίδι πρέπει να το έχετε αγοράσει (ή κατεβάσει δωρεάν όταν το είχε σε προσφορά) και να κάνετε in app purchase το forgotten shores έναντι $1,99 ή 199 coins. Μόλις ολοκληρωθεί η αγορά σας επιστρέφει 199 amazon coins. Το δοκίμασα με amazon coins και το αγοράζει κανονικά. Οπότε τελικό κόστος μηδέν! 

• Moderators

To τσεκαρα κι εγω, επιστρεφει οντως τα 199 coins.  

@giorginho ναι, αν επιλεξεις να το πληρωσεις με χρηματα απλως θα παρεις 199 coins. Δεν ξερω ποσο κοστιζει το καθε coin ομως για να σου πω αν βγαινει παλι δωρεαν.

Από το appstore τα βλέπεις στην κύρια οθόνη, πάνω δεξιά δίπλα από το εικονίδιο της αναζήτησης. Ένας αριθμός είναι, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Απο το pc δεν θυμάμαι που (και αν γίνεται), έχω καιρό να μπω.

Μπορει να μας θυμησει καποιος που βλεπουμε τα amazon coins;

Μπες από το pc μέσα σε μια εφαρμογή που κοστίζει χρήματα και θα δεις έξτρα επιλογή να πληρώσεις και με coins, εφόσον έχεις. Εκεί θα δεις και πόσα είναι διαθέσιμα.

To τσεκαρα κι εγω, επιστρεφει οντως τα 199 coins.  

@giorginho ναι, αν επιλεξεις να το πληρωσεις με χρηματα απλως θα παρεις 199 coins. Δεν ξερω ποσο κοστιζει το καθε coin ομως για να σου πω αν βγαινει παλι δωρεαν.

To "ιδιο" βγαινει, όμως εάν πληρωσεις πληρωσες, δεν παιρνεις πισω χρημα, απλα θα σου μεινουν τα coins για αγορα αλλων Features-Apps αργοτερα (οποτε δεν θεωρω ότι μπορεις να το αποκαλεσεις "δωρεαν" με αυτόν τον τροπο, όπως ειπα, μονο αν πληρωσεις με coins και παρεις πισω coins ή αν πληρωνες με χρημα και ...επαιρνες πισω χρημα!).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...