Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Διαβασε 4 ποστ πιο πανω, το άλλο μου ποστ για το πως την αγοράζεις χωρις να κατεβει. Τα φρεσκοαπαντημένα ρωτάτε...

browser

;)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 992
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπαινοντας από browser ειτε στο tab/κινητο, ειτε στο pc, "αγοράζεις" μονο και τελος. Ουτε κατεβάζεις ουτε τιποτα. Θα είναι πλεον αγορασμενη, στο cloud και ΑΝ και ΟΠΟΤΕ θες την κατεβάζεις και την εγκαθιστάς.

Σωστός , μεχρι τώρα τα κατέβαζα ολα αλλά με το κολπάκι θα είναι πιο χαλαρά !

Δημοσ.

Μπαινοντας από browser ειτε στο tab/κινητο, ειτε στο pc, "αγοράζεις" μονο και τελος. Ουτε κατεβάζεις ουτε τιποτα. Θα είναι πλεον αγορασμενη, στο cloud και ΑΝ και ΟΠΟΤΕ θες την κατεβάζεις και την εγκαθιστάς.

Σωστός , μεχρι τώρα τα κατέβαζα ολα αλλά με το κολπάκι θα είναι πιο χαλαρά !

Ποιός πάει 3 βδομάδες διακοπές τώρα με την κρίση;

Και γιατί να κοιτάει τις προσφορές αν έχει τέτοια άνεση;

:P

(πλάκα κάνω)

Δημοσ.

Καλά δεν πεθαίνεις κιόλας αλλά έχει κάνα δυο 

Τώρα που ξαναπάτησα το λινκ δεν τα έβγαλε... έκανα κάποιο λάθος?

Δημοσ.

Καλά δεν πεθαίνεις κιόλας αλλά έχει κάνα δυο 

δεν ηταν ειρωνικο..

μονο το OfficeSuite Professional 7  δωρεαν αρκει....(δεν το βρισκεις τζαμπα και καθε μερα)

τωρα για τα παιχνιδια, εγω το Threes και το Another world τα ειχα σταμπαρει για αγορα εδω και καιρο.

Δημοσ.

δείτε και αυτά

http://www.amazon.com/b/ref=s9_dcbhz_ft_brwse?_encoding=UTF8&node=8605426011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-8&pf_rd_r=1THGVZT5S3S57SKPX4ER&pf_rd_t=1401&pf_rd_p=1920307142&pf_rd_i=1000620471

βρήκα 2 διαφορετικές επιλογές με δωρεάν εφαρμογές...δεν ξέρω τι έκανα αλλά χαίρομαι που σας άρεσαν... :)

δείτε το swype είναι καταπληκτικό

• Like 1
Δημοσ.

δείτε και αυτά

http://www.amazon.com/b/ref=s9_dcbhz_ft_brwse?_encoding=UTF8&node=8605426011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-8&pf_rd_r=1THGVZT5S3S57SKPX4ER&pf_rd_t=1401&pf_rd_p=1920307142&pf_rd_i=1000620471

βρήκα 2 διαφορετικές επιλογές με δωρεάν εφαρμογές...δεν ξέρω τι έκανα αλλά χαίρομαι που σας άρεσαν... :)

δείτε το swype είναι καταπληκτικό

αυτο το link περιεχει γενικα εφαρμογες με εκπτωση....για τα δωρεαν προγραμματα καλυτερα το πρωτο Link

• Moderators
Δημοσ.

Merriam webster guys απο 59 δολάρια αν διάβασα σωστά. Και μόνο για αυτό, το office, το swype και το printershare είναι φοβερή προσφορα. 

• Like 1
Δημοσ.

αυτο το link περιεχει γενικα εφαρμογες με εκπτωση....για τα δωρεαν προγραμματα καλυτερα το πρωτο Link

Tα ταξινομείς με βάση την τιμή, τα free είναι πρώτα - και έχει περισσότερα ... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...