Προς το περιεχόμενο

[Amazon.com Android Appstore] ένα δωρεάν app κάθε μέρα

ssof

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όλα κομπλέ!
2000 κανονικά μετά από αγορά san andreas.Απλά δεν το εμφανίζει στη συσκευή το game.
ασυμβατότητα με όλες τις συσκευές

κι έμένα όλα κομπλε, απλά το ίδιο πράγμα :

ασυμβατότητα με όλες τις συσκευές
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω κάτι παράξενο την τελευταία βδομάδα. Το Amazon Appstore ανοίγει κανονικά αλλά ενώ βγάζει τα επάνω μεγάλα τετράγωνα δεν μου βγάζει την δωρεάν εφαρμογή της ημέρας, ούτε και κατεβάζει τις εικόνες από εκεί και κάτω. Δείτε τις εικόνες. 

Βλέπω την εφαρμογή της ημέρας από τον browser την αναζητώ και την κατεβάζω από το Amazon Appstore χωρίς να βλέπω εικόνες. Έχω λογαριασμό που η μοναδική διεύθυνση είναι η Αμερικάνικη. Το έβαλα το έβγαλα έκανα και καθαρισμό δεδομένων αλλά τίποτε, το μετέφερα στην εσωτερική μνήμη με το link2sd πάλι τίποτε.

post-200062-0-66798300-1400764667_thumb.png

post-200062-0-32330400-1400764683_thumb.png

Έχω κάτι παράξενο την τελευταία βδομάδα. Το Amazon Appstore ανοίγει κανονικά αλλά ενώ βγάζει τα επάνω μεγάλα τετράγωνα δεν μου βγάζει την δωρεάν εφαρμογή της ημέρας, ούτε και κατεβάζει τις εικόνες από εκεί και κάτω. Δείτε τις εικόνες.

Βλέπω την εφαρμογή της ημέρας από τον browser την αναζητώ και την κατεβάζω από το Amazon Appstore χωρίς να βλέπω εικόνες. Έχω λογαριασμό που η μοναδική διεύθυνση είναι η Αμερικάνικη. Το έβαλα το έβγαλα έκανα και καθαρισμό δεδομένων αλλά τίποτε, το μετέφερα στην εσωτερική μνήμη με το link2sd πάλι τίποτε.

Έχεις πρόγραμμα adaway ή adaware και στις κόβει. Κοίτα σε άλλο site κινητών πως θα κάνεις edit το αρχείο με τα hosts για να μην στα κόβει.
  • Like 1

Τις free εφαρμογές που δίνουν coins πως τις βρίσκετε?

Υπάρχουν δύο threads στο amazon όπου ανακαλύπτουν νέες δωρεάν και με δώρο coins εφαρμογές. Το τελευταίο καιρό εγώ από εκεί τις βλέπω.

http://www.amazon.com/forum/amazon%20appstore%20deals/ref=cm_cd_et_jump?_encoding=UTF8&cdForum=Fx9N1C8PP4X4PK&cdPage=18&cdThread=Tx257O7LQOG40PO#CustomerDiscussionsLPIT

http://www.amazon.com/forum/amazon%20appstore%20deals/ref=cm_cd_et_jump?_encoding=UTF8&cdForum=Fx9N1C8PP4X4PK&cdPage=8&cdThread=Tx3C4VASHU704ML#CustomerDiscussionsLPIT

• Like 1

για το ποιες εφαρμογές δίνουν coins, υπάρχει σχετική κατηγορία στο ίδιο το amazon(http://www.amazon.com/s/ref=sr_st_price-asc-rank?qid=1400674206&rh=n%3A2350149011%2Cn%3A!2478760011%2Cn%3A!2492217011%2Cn%3A6185968011&sort=price-asc-rank)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης για όποιον τον ενδιαφέρει το αντικείμενο, υπάρχει και αυτή η πολύ καλή εφαρμογή για timelapse, που ήταν παλιότερα free app of the day στο amazon, και επειδή είναι πάλι δωρεάν (δεν ξέρω άπο πότε) και δεν έχω δει να αναφέρεται (από τον περασμένο Σεπτέμβρη), το βάζω εδώ. Βρήκα τυχαία οτι είναι ξανά δωρεάν, όχι μέσω κάποιας προσφοράς.

Lapse It - Time Lapse - Professional

Και κάτι τελευταίο, που πάλι δε νομίζω να έχει αναφερθεί. Αν αγοράσετε κάποια εφαρμογή απο την παρακάτω λίστα, την οποία δεν έχετε ξανά αγοράσει (θα μπει δηλαδή για πρώτη φορά στη συσκευή) δίνει δώρο 250 έξτρα coins, εκτός από τα έξτρα coins που δίνει η κάθε εφαρμογή από μόνη της.

Παράδειγμα: Αγόρασα το Notepad+, που κάνει 0,99$, με 99 coins, μου έδωσε η ίδια η εφαρμογή 30 coins δώρο, και μετά άλλα 250 coins από το amazon.

Η λίστα είναι εδώ, αλλά για απόλυτη σιγουρία κοιτάξτε μέσα απο την εφαρμογή για να δείτε ποιες ακριβώς είναι αυτές. Είναι στη κεντρική σελίδα, η τέταρτη ενότητα κατεβένοντας που λέει "Get Amazon Coins + 250 Bonus Coins with First Purchase of these Apps".

Επεξ/σία από panagob
  • Like 1

• Moderators

Και κάτι τελευταίο, που πάλι δε νομίζω να έχει αναφερθεί. Αν αγοράσετε κάποια εφαρμογή απο την παρακάτω λίστα, την οποία δεν έχετε ξανά αγοράσει (θα μπει δηλαδή για πρώτη φορά στη συσκευή) δίνει δώρο 250 έξτρα coins, εκτός από τα έξτρα coins που δίνει η κάθε εφαρμογή από μόνη της.

...για απόλυτη σιγουρία κοιτάξτε μέσα απο την εφαρμογή για να δείτε ποιες ακριβώς είναι αυτές. Είναι στη κεντρική σελίδα, η τέταρτη ενότητα κατεβένοντας που λέει "Get Amazon Coins + 250 Bonus Coins with First Purchase of these Apps".

Δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου εδωσε 250 ενώ αγορασα από το pc μια από αυτές που είναι στην λιστα του μπονους των 250coins που ειδα στο ταμπ εκει ακριβως που ειπες. Περιμενα κανενα 20λεπτο, τιποτα, "αγορασα" άλλη μια από το ταμπλετ και την εγκατεστησα μαλιστα μπας και δεν ηθελε από το pc, αλλα ουτε με του ταμπλετ μου εδωσε το μπονους των 250. (όλα μου λειτουργουν μια χαρα στο θεμα coins - δεν υπαρχει καποιο άλλο πρόβλημα)

Δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου εδωσε 250 ενώ αγορασα από το pc μια από αυτές που είναι στην λιστα του μπονους των 250coins που ειδα στο ταμπ εκει ακριβως που ειπες. Περιμενα κανενα 20λεπτο, τιποτα, "αγορασα" άλλη μια από το ταμπλετ και την εγκατεστησα μαλιστα μπας και δεν ηθελε από το pc, αλλα ουτε με του ταμπλετ μου εδωσε το μπονους των 250. (όλα μου λειτουργουν μια χαρα στο θεμα coins - δεν υπαρχει καποιο άλλο πρόβλημα)

+1 Δοκιμασα και εγω και με τους 2 τροπους και δεν εδωσε τα 250.

Επισης, σε περιπτωση που δεν σας επιτρεπει να κανετε αγορες, δοκιμαστε με VPN. Εγω για να μπορεσω να παρω το San Andreas, χρειαστηκε να αλλαξω την IP μου σε ελληνικη (ειμαι στο εξωτερικο αυτη τη στιγμη).

Δεν υπάρχει πουθενά προσφορά για μπόνους 250 coins. Υπάρχει συζήτηση στο amazon που αναφέρει πότε βγάζουν προσφορά με free coins: http://www.amazon.com/forum/amazon%20appstore%20deals/ref=cm_cd_pg_oldest?_encoding=UTF8&authToken=&cdForum=Fx9N1C8PP4X4PK&cdPage=1&cdSort=newest&cdThread=Tx3C4VASHU704ML

Στα Best Sellers δεύτερο είναι, σε προσφορά, το Plex. Τι ακριβώς μπορείς να κάνεις με αυτή την εφαρμογή; Πληρώνεις μόνο για την αγορά της εφαρμογής ή υπάρχει κάποια συνδρομή;

Best Sellers: http://www.amazon.com/gp/bestsellers/mobile-apps/ref=sv_mas_0

Plex: http://www.amazon.com/Plex-Inc/dp/B004Y1WCDE/ref=zg_bs_mobile-apps_2 

^

Product Features
  • Interact with your home computer's Plex Media Server
  • View your photos and streaming videos
  • Listen to your music library
  • Get to your favorite online content through one of 100s of available Plex channels

Product Description
Plex organizes all of your personal media, wherever you keep it, so you can enjoy it on any device. With Plex, you can easily stream your videos, music, photos and home movies to your Android phone or tablet from your home computer running Plex Media Server (available for free at https://plex.tv).

- Plex makes your media beautiful with rich descriptions, artwork, and other related information.
- Plex automatically converts your media on-the-fly to play on any device.
- Easily share your media with friends and family.
- Browse, fling and control your media on any Plex-enabled device.
- Sync media to your phone or tablet for offline viewing (Plex Pass)
- Sync media to your favorite cloud provider including Google Drive, Dropbox, and Box, so you can stream media even when your server is offline (Plex Pass)
- Access a wide range of online channels such as TED, Revision3, and TWiT.
- Queue online videos from sites like Vimeo and YouTube and watch them later on any device.

With Plex, your media universe is constantly expanding. Getting up and running is easy, so start now!

NOTE: YOU MUST HAVE A PLEX MEDIA SERVER (AVAILABLE FOR FREE AT https://plex.tv/downloads)INSTALLED AND RUNNING TO STREAM LOCAL MEDIA. VERSION 0.9.8.14 OR HIGHER IS REQUIRED. DRM-protected content (such as video from the iTunes store), ISO disc images, and VIDEO_TS folders are not supported.

• Moderators

Παράδειγμα: Αγόρασα το Notepad+, που κάνει 0,99$, με 99 coins, μου έδωσε η ίδια η εφαρμογή 30 coins δώρο, και μετά άλλα 250 coins από το amazon.

..για απόλυτη σιγουρία κοιτάξτε μέσα απο την εφαρμογή για να δείτε ποιες ακριβώς είναι αυτές. Είναι στη κεντρική σελίδα, η τέταρτη ενότητα κατεβένοντας που λέει "Get Amazon Coins + 250 Bonus Coins with First Purchase of these Apps".

Δεν υπάρχει πουθενά προσφορά για μπόνους 250 coins.

Περα από το ότι το λεει καθαρα ο συμφορουμιτης panagob παραπανω και δεν αφηνει αμφιβολια για το αν υπαρχει η όχι, ας βαλω και 2 screenshots.

post-83099-0-73043300-1400847155_thumb.png

post-83099-0-86087800-1400847162_thumb.png

Το θεμα είναι γιατι δεν δουλευει σε ολους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...