Προς το περιεχόμενο

[Amazon.com Android Appstore] ένα δωρεάν app κάθε μέρα

ssof

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 992
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και εγώ γειτονάκι είμαι, πρόσφατα μετακόμισα και γω στο πανεπιστήμιο της Αλάσκας αλλά τιποτα. Από το amazon.com δεν έχω βρει τρόπο να εξαργυρώσω τα coins μου για να αγοράσω το GTA SAn Andreas, παρόλο που στο κινητό μου εμφανίζονται διαθέσιμα :-p

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα απο τον υπολογιστή μπαίνω στο amazon.com και δεν μου εμφανίζει τα coins που έχω διαθέσιμα, παρόλο που αυτά εμφανίζονται διαθέσιμα στο appstore στο κινητό. Το πρόβλημα είναι οτι το san andreas δεν είναι συμβατό με την συσκευή μου και μπορώ να το αγοράσω μόνο από το site στον υπολογιστή, οπου δεν με αφήνει να χρησιμοποιήσω τα υπάρχοντα coins.

Μα απο τον υπολογιστή μπαίνω στο amazon.com και δεν μου εμφανίζει τα coins που έχω διαθέσιμα, παρόλο που αυτά εμφανίζονται διαθέσιμα στο appstore στο κινητό. Το πρόβλημα είναι οτι το san andreas δεν είναι συμβατό με την συσκευή μου και μπορώ να το αγοράσω μόνο από το site στον υπολογιστή, οπου δεν με αφήνει να χρησιμοποιήσω τα υπάρχοντα coins.

Αν εχεις βαλει διευθυνσεις USA (στο Manage Addresses and 1-Click Settings) και αν εχεις ενεργοποιησει το  1-Click Settings, δες και αυτο:

Your Account > Let Us Help You (κατω δεξια) - Manage Your Content and Devices  >Your Device and Settings (αριστερα) - Country Settings: να λεει United States

Γειτονάκια τα έχω κάνει αυτά αλλά για κάποιο λόγο δεν μου το κάνει. Ίσως φταίει οτι είχα Kindle σε Αγγλικό store και το μετέφερα στο US, όπως επίσης οτι έχω αγοράσει από US, UK και Ge Και έχω διευθύνσεις παντού. Θα το ψάξω λίγο καλύτερα στο σπίτι να δω... 

Ευχαριστώ για την βοήθεια και κανονίστε για κανα καφεδάκι στην εστία του πανεπίστημίου της Αλάσκας :-p

προσεξε σε ποια διευθυνση ειναι ενεργοποιημενο (να ειναι ΟΝ) το  "1-Click Settings" και το "Your Device and Settings" να ειναι USA...

Στην χειροτερη σβησε ολες τις αλλες διευθυνσεις...και εγω ειχα/εχω αγορασει απο διαφορα amazon και με διαφορετικες διευθυνσεις, αλλα τελικα δουλεψε (με λιγο προσοχη)..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γειτονάκια τα έχω κάνει αυτά αλλά για κάποιο λόγο δεν μου το κάνει. Ίσως φταίει οτι είχα Kindle σε Αγγλικό store και το μετέφερα στο US, όπως επίσης οτι έχω αγοράσει από US, UK και Ge Και έχω διευθύνσεις παντού. Θα το ψάξω λίγο καλύτερα στο σπίτι να δω... 

Ευχαριστώ για την βοήθεια και κανονίστε για κανα καφεδάκι στην εστία του πανεπίστημίου της Αλάσκας :-p

Ωπ σε βρήκα:

UAF%20cold.jpg

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 2

• Moderators

Ένα παιχνιδι για σημερα με αρκετα καλες αξιολογήσεις.

Glow Hockey 2 Pro

http://www.amazon.com/Natenai-Ariyatrakool-Glow-Hockey-Pro/product-reviews/B004MNO0BQ/

• Like 4

Όλα κομπλέ!

2000 κανονικά μετά από αγορά san andreas.Απλά δεν το εμφανίζει στη συσκευή το game.

ασυμβατότητα με όλες τις συσκευές

edit:solid explorer δεν υπάρχει στο amazon store?

Μια χαρά δούλεψε και εμένα.

Τις free εφαρμογές που δίνουν coins πως τις βρίσκετε?

Εμένα προσωπικά τις είχε στην εφαρμογή του κινητού δίπλα από την δωρεάν εφαρμογή της ημέρας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...