krokos Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 μια προειδοποίηση... επειδη αρκετοι στο εξωτερικο το εχουν παρακανει (βρηκαν τροπο να φτασουν μεχρι και στα 20000 coins με πλαγιους τροπους..οχι σαν και εμας...), προβλεπω αντιδρασεις απο amazon... Συμβουλη: αν μπορειτε, καντε οτι ειναι να κανετε σε νεο λογαρισμο, ετσι ωστε οτι και αν συμβει να μην εχετε προβλημα... Εναλακτικα αφαιρεστε πιστωτικες απο το amazon.com. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fou Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Παιδια, σουπερ, ευχαριστω οσους βοηθησαν. ειχα και εγω διαφορα προβληματα και με την βοηθεια σας ολα ΟΚ. Η διαδικασια τελικα ειναι: Απο υπολογιστη μπαινεις amazon.com, προσθετεις μια διευθυνση Αλασκας, την κανεις Primary, και αγοραζεις το San Andreas αν δεν το βλεπεις στη συσκευη οπως εγω, το παιρνεις απο τον υπολογιστη. Οποιος βρει αλλο σαν το San Andreas να δινει τοσα coins ας σφυριξει. Ευχαριστω ξανα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hara75gr Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 απλό και όμορφο κολπάκι για τσάμπα coins.Α ρε αθάνατη ελληνική "εξυπνάδα", τη βλέπω να τρώμε ban σαν χώρα στο τέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spookaki Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Το έκανα και εγώ. ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΣΤΟΝ KROKOS για την βοήθεια με τα post που έκανε. Αν και το έκανα από το main μου account δεν νομίζω να έχω θέμα. Στην τελική αφού αγοράσουμε ότι είναι να αγοράσουμε βγάζουμε και την αμερικάνικη διεύθυνση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Aυτο με την αλασκα,που το επιλεγουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fou Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Aυτο με την αλασκα,που το επιλεγουμε? Amazon.com > Your Account > Manage your content and devices και εκει απο την στηλη αριστερα Country settings... εκει θα σου γραφει χωρα, πατας change και βαζεις καινουργια διευθυνση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Με διεύθυνση Βοστώνης ως primary μου χρέωσε μόνο 44 coins tax .. Κάτι δεν κάνετε σωστά ... Edit... πως θα κατεβάσω το apk του san andreas ? Βγάζει τη συσκευή μου ασύμβατη .... Με τα 2000 coins.... πήρα το Blocky Roads ... Παιχνιδάρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Ολα οκ και απο μενα.THNX!Aν εχετε να προτεινεται τιποτα καλο για να ξοδεψουμε τα coins,ριξτε το! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourou13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 slyk + krokos είστε μικροί θεοί!!! Όλα καλά και από έμενα, κατέβασα τις εφαρμογές, πήρα το san andreas και μου έμειναν 2,201 coins. Πόλη Ohio 0% tax (είμαι πιο βλάχος εγώ, λολ ) Πρόβλημα! Το san andreas δεν μπορώ να το εγκαταστήσω, Δεν είναι συμβατό μου λέει. Έχω το Galaxy S4. Είναι δυνατόν? Πως μπορώ να το φτιάξω? Επίσης στα devices μου δεν μου το εμφανίζει. Μονό το προηγούμενο κινητό μου έχει (Nexus S) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mern Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Ωραία εγώ να ρωτήσω με τη σειρά μου κάτι. Έχω μόνο 700 πόντους και μου λέει ότι θέλει 860 για να το αγοράσω λόγο φόρων. Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ προκαταβολικά edit:Thx έκανα χαζομάρα γιατί δεν την είχα κάνει default! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spookaki Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Αν διαβάσεις τα προηγούμενα post του krokos θα καταλάβεις. edit: post #464 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Το San Andreas είναι μονο για amazon devices. Οποτε ξεχαστε το. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokos1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 ευχαριστώ τους T.S, αλλά ασχολείστε με το δέντρο και χάνετε το δάσος. Εχετε καταλάβει τί έγινε? Μιλάνε όλοι που έχουμε smartphones για το Αμαζον και το νόμισμα που μόλις δημιούργησε. Ειναι πολύ μάγκας και μονοφαγάς ο αμερικανάκος ο Μπέζος. Μόλις δημιούργησε αγορά να ψωνίζει με δικό του νόμισμα που οτι θέλει το κάνει. Μεγάλη μαγκιά του με κόστος μερικά apk δώρο Μην εκπλαγείτε οταν δείτε να πουλάει και να αγοράσει και άλλα πράματα εκτός εφαρμογών (που είναι αϋλα) Εγώ προσωπικά παρότι μεγάλος φάν της επιχειρησης του απο τα 90'ς, έχω καταντήσει να προσπαθώ να την έχω σαν τελευταία λύση, παρότι μένω και έξω και εχω δωρεάν shipping. Εχει κλείσει πολλές μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις και ανθρώπους στην ανεργία. Δείτε the big picture που λένε.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Errik Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Ρε παιδιά εγώ δεν μπορώ να αγοράσω το San Andreas με coins και τα έχω κάνει όλα όσα λέτε. Έβαλα μια dummy διεύθυνση στην Αλάσκα, την έκανα default, έφερα τo kindle μου από UK σε US και πάλι δεν μπορώ να κάνω την αγορά από web απο amazon.com με τα coins... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Εγώ μπορώ -αλλωστε κατοικώ στο πανεπιστήμιο της Αλάσκας- αλλά μέχρι να μετακομίσω δεν είχα αλλάξει την διεύθυνση, οπότε τώρα που λείπουν 99 coins... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα