cdrov Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Εμένα primary είναι ελλάδα και μάλλον έχετε δίκιο καθώς 699 χ 1,23 = 860 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 primary έχω την αλάσκα. μέχρι πρότεινος είχα το colorado γιατί αγοραζω παιχνίδια στο steam. αλλά οτι και να βάλω ζητάει 160 ποντους εξτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Τσεκαρισμενο, με primary = Eλλαδα μου βγαζει 860 (+23% -> φπα Ελλαδας) με primary = Γερμανια μου βγαζει 832 (+19% που ειναι το φπα της Γερμανιας). Kαι αυτα με την ιδια ελληνικη καρτα με ελληνικη "billing address" (για να σας γλιτωσω και απο αυτο το ψαξιμο). Οποτε κατι αλλο σας διαφευγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 εγώ αγόρασα 500 amazon coins $4.80 εντάξει μη γίνω και γύφτος τζαμπατζής τελείως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitifititis Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δε μου επιτρέπει να το αγοράσω... Λέει πως κοστίζει 860 coins μαζί με τον τόκο... Edit: Έβαλα Αλάσκα και μου το χρεώνει 699 τώρα.. Το μόνο περίεργο είναι πως ξαφνικά λέει πως έχω 900 coins αντι για 800 που είχα πριν λίγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Moderators Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Λέει πως κοστίζει 860 coins μαζί με τον τόκο... Αυτόν; https://www.google.gr/search?q=τοκος&rls=com.microsoft:el-GR&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=MP51U4_rPKef0QW1pIHgBQ&ved=0CFIQsAQ&biw=1271&bih=826 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Εγώ γιατί δεν μπορώ να δω εκεί που λέτε πόσα amazon coins έχω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frankp Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Πρόβλημα ασυμβατότητας συσκευής μόνο εγώ έχω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitifititis Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Αυτόν; https://www.google.gr/search?q=τοκος&rls=com.microsoft:el-GR&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=MP51U4_rPKef0QW1pIHgBQ&ved=0CFIQsAQ&biw=1271&bih=826 Μαζί με το φόρο ήθελα να γράψω Πρόβλημα ασυμβατότητας συσκευής μόνο εγώ έχω; Και εδώ το ίδιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Πρόβλημα ασυμβατότητας συσκευής μόνο εγώ έχω; αν εγκαταστησεις το app απο amazon.com στο κινητο σου (τρεχει σχεδον σε ολα τα android) και συνδεθεις, δεν παιζει ρολο αν τα παιχνιδια/εφαρμογες που "αγοραζεις" ειναι συμβατα με την συσκευη σου ή οχι....τα coins τα παιρνεις ετσι και αλλιως (μιλαω για αγορα απο web page και οχι απο το κινητο) @ Questioner αν εχεις coins, οταν πας σε καποια εφαρμογη που θελει λεφτα, σου δειχνει και τα coins που εχεις (ακριβως απο επανω απο την τιμη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δυστυχώς δεν με αφήνει. Ούτε καν να αγοράσω με πιστωτική. Danm μίλησα με το chat και μου λέει ο,τι πρέπει να είμαι Αμέρικα για να μπορώ να αγοράσω με coins. Θυμάμαι πως το είχα αλλάξει αλλά τώρα που το βλέπω γράφει Greece. Όλοι δηλαδή εσείς που πήρατε amazon coins έχετε βάλει τη θεία σας από την αμερική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Εγώ γιατί δεν βρίσκω το San Andreas από το app; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Εγώ γιατί δεν βρίσκω το San Andreas από το app; Το ίδιο και σε εμένα. Πρέπει να μπεις από την ιστοσελίδα τους γιατί μάλλον υπάρχει κάποιο θέμα συμβατότητας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Το ίδιο και σε εμένα. Πρέπει να μπεις από την ιστοσελίδα τους γιατί μάλλον υπάρχει κάποιο θέμα συμβατότητας! Απο το κινητο δεν θα σας το βγαλει. Το βγαζει μονο απο υπολογιστη αλλα σε εμενα βγαζει προειδοποιηση αυμβατοτητας χωρις να με απαγορευει να το εγκαταστησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LosPoulos93 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 εμενα δεν με αφηνει να το εγκαταστησω κι μου βγαζει αυτο We're sorryYou are not eligible to purchase this app due to geographical restrictions. εχω βαλει αμερικανικο address Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα