Προς το περιεχόμενο

[Amazon.com Android Appstore] ένα δωρεάν app κάθε μέρα

ssof

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 992
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτο με το san andreas και το 20αρικο το ειδα κι εγω χθες/προχθες αλλά επειδη κοστιζε >5 ευρω ειπα να μην ασχοληθω, δεν μου εκοψε να κατεβασω κι εγω την παραπανω ιδεα (γενικα δλδ να κατεβασω αλλες εφαρμογες που δινουν coins με τα οποια να παρω αυτο)! Επισης το ειχα ψιλοδοκιμασει και δεν δεχοταν με ελληνικη διευθυνση, οποτε η λυση ειναι παλι η "θεια" απο το Σικαγο, ετσι; (κανα ξενοδοχειο ξερω γω κλπ?)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ δεν βρίσκω τα coins? Παίζει επειδή τα αγόρασα με country Greece? Tα εγκατέστησα βέβαια με χωρα us

ναι ...θελει usa και στην διευθυνση και στα στοιχεια της συσκευης

Αυτο με το san andreas και το 20αρικο το ειδα κι εγω χθες/προχθες αλλά επειδη κοστιζε >5 ευρω ειπα να μην ασχοληθω, δεν μου εκοψε να κατεβασω κι εγω την παραπανω ιδεα (γενικα δλδ να κατεβασω αλλες εφαρμογες που δινουν coins με τα οποια να παρω αυτο)! Επισης το ειχα ψιλοδοκιμασει και δεν δεχοταν με ελληνικη διευθυνση, οποτε η λυση ειναι παλι η "θεια" απο το Σικαγο, ετσι; (κανα ξενοδοχειο ξερω γω κλπ?)

βαλε θεια απο alaska....(edit: ειναι αφορολογητη)

• Like 1

3. αγοραστε με τα 800 coins (699 για την ακρίβεια) το GTA SAN ANDREAS απο το appstore

Στο san andreas μου βάζει tax 161 coins και συνολικά μου ζητάει 860 ενω έχω 800. Δ/νση εχω βάλει NY . Αν αγοράσω το GTA vice city θα πάρω τα 2000 coins ?

Aν μετά από αυτές τις ΛΑΜΟΓΙΕΣ πετάξουνε την Ελλάδα από το appstore του amazon.com , μην παραπονεθεί κανένας.

20$ είναι αυτά.

• Like 3

Σορι, ειμαι κι εγω γενικα της λογικης να μην το ξεφτιλιζουμε, αλλά οταν το ιδιο το αμαζον σου εχει την ΕΛΛΑΔΑ μεσα στις χωρες που εχουν "παρε-δωσε" με τα apps απο το αμερικανικο, αλλά σε αφηνει στην απεξω τοσο με το san andreas oσο και με τα coins γενικοτερα απο οτι -προχειρα- διαβασα, δεν τους φταιει κανενας.

• Moderators

^^

Υπαρχει και άλλη λυση, μιας και είναι όλα εντελως προσωποποιημένα στο appstore/amazon account με ονόματα διευθυνσεις καρτα για τις συναλλαγες κλπ, μπορουν ατομικα και συγκεκριμενα, από το να μπαναρουν τον χρηστη από το αμαζον, να του ακυρωσουν ολες τις εφαρμογες και να παψουν να λειτουργουν στις συσκευες του, μεχρι να του χρεωσουν 20 δολλαρια στην καρτα του όταν και αν το τσεκαρουν/ενδιαφερθουν.

• Like 1

Σορι, ειμαι κι εγω γενικα της λογικης να μην το ξεφτιλιζουμε, αλλά οταν το ιδιο το αμαζον σου εχει την ΕΛΛΑΔΑ μεσα στις χωρες που εχουν "παρε-δωσε" με τα apps απο το αμερικανικο, αλλά σε αφηνει στην απεξω τοσο με το san andreas oσο και με τα coins γενικοτερα απο οτι -προχειρα- διαβασα, δεν τους φταιει κανενας.

Αν δεν συμφωνείς με τους όρους που θέτει το amazon.com πολύ απλά ξεγράφεσαι, δεν δηλώνεις ψευδή στοιχεία.

• Like 2

http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/ref=hp_left_v4_sib?ie=UTF8&nodeId=201146240

Οπως ειπα, δε γινεται να σε θελουν για πελατη μεν, υπο συγκεκριμενους ορους δε, στο κατω-κατω αν δηλωσω οτι η συσκευη μου ειναι στην Αλασκα (βασικα οπουδηποτε στην Αμερικη) αλλά η "primary" διευθυνση μου στην Ελλαδα, θα μπορω να παρω τις εφαρμογες και θα "πληρωσω" +23% ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΠΑ (στο ελληνικο κρατος), οποτε γουστο μου καπελο μου, το κινητακι μου αλλωστε οπως και το λαπτοπ μου τα εφερα (καλλιστα) πραγματι απο την Αμερικη.

απλα αλλαξε διευθυνση σε ΑΛΑΣΚΑ -αφορολογητη

την ALASKA μου μέσα. εξακολουθεί να ζηται φόρο. και δε βρίσκω και καμιά εφαρμογή να πληρώσω να πάρω αλλους 100 ποντους.

Μια απο τα ίδια. Μόνο με το san andreas κερδίζεις τα 2000 coins ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...