diplo Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Που ακριβως γινεται το unlock? Εγκατεστησα την εφαρμογη αλλα δε βρισκω τιποτα σχετικο. Το quote σου ειναι κωδικος? δε ξέρω να σου πω για την συγκεκριμένη εφαρμογή αλλά συνήθως οι εφαρμογές που μπαίνουν στο appgratis για να τις ενεργοποιήσεις πρέπει στο promotional code ή στο αντίστοιχο πεδίο να βάλεις το "AppGratis" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δεν δίνει κουπόνι, μόλις ανοίξει για πρώτη φορά λέει ότι ξεκλείδωσε όλες τις δυνατότητες χάρη στο appgratis (που δεν το έχω εγκατεστημένο). Σε δύο τηλέφωνα το εγκατέστησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Μην χασετε την σημερινη δωρεαν εφαρμογη για WiFi: http://www.amazon.com/gp/product/B00AEV60GS/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bezbozny Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δεν έχει και πολύ καλές κριτικές πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Ναι, γιατι ειναι καινουριο, (γι'αυτο και το δινουν δωρο), καποια bugs θα υπαρχουν αλλα εχει πολλες λειτουργιες μαζεμενες. Ακομη και αν εισαστε στους "ατυχους" που τωρα δεν παιζει καλα, αξιζει να το παρετε γιατι κατοχυρωνετε τα μελλοντικα updates. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Στην περίπτωση του Amazon store με τη δωρέαν εφαρμογή κάθε μέρα ισχύει το ρητό: Μάζευε κι ας είναι ρόγες. Εγώ για παράδειγμα δεν έχω χρησιμοποιήσει ούτε τις μισές από τις paid εφαρμογές που έχω αγοράσει free μέσω amazon store γιατί έχω κινητό με 512ραμ και όσο κι αν ρολάρει καλά με custom rom δεν είναι για να το φορτώνω με εφαρμογές. Έλα όμως που εντός μηνός θα έχω το Note 3 στα χέρια μου. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί μια εφαρμογή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriosotinanai Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Μην χασετε την σημερινη δωρεαν εφαρμογη για WiFi: http://www.amazon.com/gp/product/B00AEV60GS/ Μπα, εγώ λέω να τη χάσω, μιας και μοιάζει κακό αντίγραφο αυτής της γνωστής, δωρεάν εφαρμογής https://play.google.com/store/apps/details?id=com.farproc.wifi.analyzerη οποία κιόλας δεν επιμένει να έχει το permission για Fine Location. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadou Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Ναι, γιατι ειναι καινουριο, (γι'αυτο και το δινουν δωρο), καποια bugs θα υπαρχουν αλλα εχει πολλες λειτουργιες μαζεμενες. Ακομη και αν εισαστε στους "ατυχους" που τωρα δεν παιζει καλα, αξιζει να το παρετε γιατι κατοχυρωνετε τα μελλοντικα updates. Τι εννοείς καινούριο; Στο google play βλέπω και έχει να κάνει update από August 8, 2013... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Μπα, εγώ λέω να τη χάσω, μιας και μοιάζει κακό αντίγραφο αυτής της γνωστής, δωρεάν εφαρμογής https://play.google.com/store/apps/details?id=com.farproc.wifi.analyzerη οποία κιόλας δεν επιμένει να έχει το permission για Fine Location. Και 'γω το WiFi Analyzer χρησιμοποιουσα, αλλα το WiFi Overview 360 εχει πιο πολλες πληροφοριες και κατ'εμε καλυτερο interface, καμια αντιρρηση βεβαια, οπως γουσταρει ο καθενας. Τι εννοείς καινούριο; Στο google play βλέπω και έχει να κάνει update από August 8, 2013... Αριθμος εγκαταστασεων και reviews. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Και σε τι χρησιμεύει; Επαιξα κανα τεταρτάκι μαζί του αλλά δείχνει απλά πληροφορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δειχνει διάφορα, προσωπικα διαλεγω το λιγοτερο χρησιμοποιουμενο καναλι και μετα δοκιμαζω συνδυασμους απο καρτες και κεραιες σε διάφορους χωρους και Η/Υ, για καλυτερη συνδεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krokos Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 ελα οι μουσικοφιλοι σημερα...παρε, παρε, παρε 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisrethymno Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μπράβο φιλε,ειδικα το tune in pro ειναι πολυ καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μπράβο φιλε,ειδικα το tune in pro ειναι πολυ καλο. Από τα 3-4 που δεν πηρα! "On this PAID version, yes paid, I woke up to ads in my notification bar on my phone and tablet." Ευχαριστω πολύ krokos, η χαρα μου είναι μεγαλη, και μαλιστα δεν ξενερωσα όπως αρχικα φοβηθηκα. Το μοναδικο guitar app αξιας 3$ που αγορασα με το κουπονακι των 5$, ευτυχως δεν είναι στις σημερινες προσφορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Κι εμενα μου ξινισαν λιγο μερικα που εχουν in-app purchases αλλα γενικα εχει πολυ πραμα σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα