Galaxy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 πΑντως σε GAlaxy s μου λεει οτι ειναι ασυμβατο και δεν μπορει να εγκατασταθει.Κριμα!!! Δυστυχώς λόγω ανάλυσης 800 Χ 480 λίγα είναι συμβατά με το S 1 , πλέον .
cleeverblade Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 δεν νομίζω πως είναι θέμα ανάλυσης ... εγώ το έκανα εγκατάσταση στο xperia ray μου χωρίς πρόβλημα και η ανάλυση που έχει είναι 480 x 854... μάλλον η έκδοση του android πρέπει να είναι το πρόβλημα. 1
Federacion Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 <p>Εμείς μιλάμε για το Amazon.com μήπως είσαι σε κάποιας άλλης χώρας;</p> Έχεις δίκιο ευχαριστώ. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
diplo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Μου συμβαίνει κατι περίεργο. ¨Οτι app λέτε εδώ στο φόρουμ σε μένα εμφανίζεται την επόμενη μέρα. εντάξει είπαμε είμαστε πολύ μπροστά αλλά όχι και έτσι!
lefta_yparxoun Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δωρεάν Business eCard το δοκίμασα και μου άρεσε.
panagob Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Το amazon μας καλοέμαθε τις τελευταίες ημέρες με πραγματικά καλές εφαρμογές-παιχνίδια, και μιας και μπήκα πριν λίγο και ενθουσιάστηκα με το σημερινό και επειδή δεν είδα κάποια αναφορά σε αυτό το θέμα, το γράφω για να το δουν και άλλοι για να μην το χάσουν. Έχει λοιπόν σήμερα το Doodle God. Πολύ ωραίο παιχνίδι, πρωτότυπο και διασκεδαστικό. Το είχα δοκιμάσει πολύ παλιότερα και φαντάζομαι πως θα έχει βελτιωθεί πολύ από τότε. Πιστεύω ότι αξίζει έστω και για δοκιμή.
tiestointhemix Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μην ξεχνατε τελος του μηνος ληγει το κουπονι των 5$ που ειχαμε παρει. Οποιος δεν εχει το χρησιμοποιει να παρει συντομα καμια εφαρμογη γιατι θα ληξει. Last call guys 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Κυριολεκτικα σχεδόν την τελευταια στιγμη, (μου ειχαν μεινει εδώ και ένα μηνα $1.33) πηρα αυτό http://www.amazon.com/gp/product/B006R7TXOO αν και δεν δουλευει όπως ηθελα το trial στην μια συσκευη μου. (μειωνει αλλα όχι μειωνοντας πραγματικα την ενταση του φωτος, πολλοι λενε ότι σε άλλες συσκευες το κανει πραγματι) Μου εμεινε υπολοιπο 0.11 λοιπον. Κομπλε. 10 λεπτα πρεπει να εχουν μεινει μεχρι να χαθει το προμο ποσο σας. Άλλο ένα καλο είναι αυτό http://www.amazon.com/gp/product/B007U8JRWW/ Λιγα λεπτα... 2
lefta_yparxoun Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) 4 2 παιχνίδια σήμερα για Android Wake Up ! Penguins Squarenoid Free Hit or Stand - Blackjack Ninja Volley 2 ειδικά για το τελευταίο: To activate PRO version: go to Menu -> Training Section -> Redeem Code and enter APPOFTHEDAY Πηγή Επεξ/σία 1 Απριλίου 2014 από lefta_yparxoun
lefta_yparxoun Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δωρεάν μόνο για σήμερα από το Play Store το Hover Chat πρώην Ninja SMS. ★ Unlock the full version of HoverChat, FREE today with AppGratis! ★
tiestointhemix Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δωρεάν μόνο για σήμερα από το Play Store το Hover Chat πρώην Ninja SMS. ★ Unlock the full version of HoverChat, FREE today with AppGratis! ★ Που ακριβως γινεται το unlock? Εγκατεστησα την εφαρμογη αλλα δε βρισκω τιποτα σχετικο. Το quote σου ειναι κωδικος?
louben Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 εμενα παντως με galaxy s μου δειχνει ασυμβατοτητα.
runner69 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 εμενα παντως με galaxy s μου δειχνει ασυμβατοτητα. Απαιτει android 4.0 και ανω , για αυτο.
enrique19 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 που δινει κουπονι τυποι μου?γιατι θελω να αγορασω ένα παιγνιδακι από το android και εχει 2 dollars Οποτε ένα 5 dollars coupon είναι ότι πρεπει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα