Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PRO version is free today with App of the Day

Για θυμίστε μου πως ενεργοποιούμε το app off the Day γιατί θυμάμαι θέλει κάποιο κόλπο για την Ελλάδα,  το βγάζει μη συμβατό!

Δημοσ.

Μόλις ξεκιναει η εφαρμογή σου ζητάει αν εχεις promotion code. Εκεί βάζεις τη λεξη appoftheday και είσαι κομπλε. Γίνεται pro με την επανεκκίνηση της εφαρμογής.

Και αν το εχεις τρεξει , πηγαίνεις settings-enter promotion code και εκεί βάζεις το AppOfTheDay.

Δημοσ.

Καλημέρα με OfficeSuite Professional 7

attachicon.gifoffice7.png

Αν και την ειχα αγορασει παλιοτερα βλεπω βαζει αξιολογες εφαρμογες τις τελευταιες μερες,

Δημοσ.

To OfficeSuite Professional 7, το εχει ξαναβαλει και περισυ τον Δεκ και προπερσι στις 26/Δεκ/2012 :-)

(οταν πας να το παρεις σου δειχνει αν το εχεις ηδη και ποτε το ειχες παρει).

Αλλα η παρουσιαση του lefta_yparxoun, αψογη!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Naught 2 σήμερα, ενα παιχνιδι με πολύ καλές κριτικές. Οι κακές μιλάνε για αποτυχία εγκατάστασης. Μια χαρα το εγκατεστησα και μετα απο 5 λεπτα που επαιξα έχω μονο θετικές εντυπώσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Μου συμβαίνει κατι περίεργο. ¨Οτι app λέτε εδώ στο φόρουμ σε μένα εμφανίζεται την επόμενη μέρα.

Δημοσ.

To OfficeSuite Professional 7, το εχει ξαναβαλει και περισυ τον Δεκ και προπερσι στις 26/Δεκ/2012 :-)

(οταν πας να το παρεις σου δειχνει αν το εχεις ηδη και ποτε το ειχες παρει).

Αλλα η παρουσιαση του lefta_yparxoun, αψογη!

πΑντως σε GAlaxy s μου λεει οτι ειναι ασυμβατο και δεν μπορει να εγκατασταθει.Κριμα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...