leros2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Camera zdoom fx ......... Το θέμα είναι με τα ρέστα τι να αγοράσουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
a400 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 TuneIn Radio Pro για όποιον δεν το έχει, οτι καλύτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Απο amazon.com σημερα και αυριο, καμια 15 εφαρμογουλες-παιχνιδια δωρεαν (πχ sketchbook pro, swype keyboard, Worms 2: Armageddon, Runtastic PRO GPS Running Walking & Fitness Tracker κλπ). Καποια ειναι για kindle και δεν... Επειδή μάλλον έχουμε μπερδευτεί... Αυτό το app of the day δεν έχει σχέση με το amazon. Αν ψάχνεις για το amazon πρέπει να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις το Amazon Appstore από εδώ: Site: Amazon Καταρχήν ευχαριστώ. Κατέβασα το appstore, κατέβασα το swype keyboard και το runtastic τα οποία ήθελα. Τώρα πρέπει να κάνω κάτι για να τα κρατήσω? Μπορώ να απεγκαταστήσω το appstore της Amazon? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Για οποιον χρησιμοποιει το note everything υπαρχει και το pro στα $3.99 με τις διαφορες απο το free: Add-On to unlock the following features in Note Everything:- Photo notes- Checklists- Durable checklists- Reminder- Encryption (password protection)- Stick notes to status bar- Full automatic backup to sd-card ATTENTION! This is an ADD-ON, you need BOTH, the free and this installed! Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2014 από runner69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Καταρχήν ευχαριστώ. Κατέβασα το appstore, κατέβασα το swype keyboard και το runtastic τα οποία ήθελα. Τώρα πρέπει να κάνω κάτι για να τα κρατήσω? Μπορώ να απεγκαταστήσω το appstore της Amazon? Όχι δεν μπορείς να αφαιρέσεις το appstore της Amazon και να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς τις εφαρμογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bezbozny Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Για οποιον χρησιμοποιει το note everything υπαρχει και το pro με τις διαφορες απο το free: Add-On to unlock the following features in Note Everything: - Photo notes - Checklists - Durable checklists - Reminder - Encryption (password protection) - Stick notes to status bar - Full automatic backup to sd-card ATTENTION! This is an ADD-ON, you need BOTH, the free and this installed! Τι εννοείς? Υπάρχει κάπου δωρεάν το pro?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ostvarivanje Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Όχι δεν μπορείς να αφαιρέσεις το appstore της Amazon και να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς τις εφαρμογές. Επίσης και οι αναβαθμίσεις των εφαρμογών μέσω του amazon γίνονται. Edit Αγόρασα και το camera zoom fx και μου έμειναν 10 σεντς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Τι εννοείς? Υπάρχει κάπου δωρεάν το pro?? Οχι γραφουμε για εφαρμογες που θα μπορουσαμε να παρουμε με το κουπονι των 5$ που ληγει σε καμια εβδομαδα.Και τα προηγουμενα post κατι αναλογο λενε. ΥΓ. Συμπληρωσα παραπανω την τιμη για να μην γινει μπερδεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Επίσης και οι αναβαθμίσεις των εφαρμογών μέσω του amazon γίνονται. Edit Αγόρασα και το camera zoom fx και μου έμειναν 10 σεντς. Και τι άλλο καλό αγόρασες ? Εγω μονο αυτό βρήκα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssof Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Τα δικά μου 5$ τα έβαλα συμπλήρωμα για να πάρω το Moon reader pro στα 6-5=1$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Το μόνο που βλέπω ο,τι αξίζει και μπορώ να το αγοράσω με τα 4 κάτι που μου έμειναν είναι το tinyCam PRO μιας και το χρειάζομαι για την ip cam. Αν έχει βρει κάποιος καμία άλλη αξιόλογη εφαρμογή ας την ποστάρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ostvarivanje Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Και τι άλλο καλό αγόρασες ? Εγω μονο αυτό βρήκα .... Το wi-fi file explorer pro αν δεν κάνω λάθος γιατί έχω καιρό που το αγόρασα και δε θυμάμαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Το wi-fi file explorer pro αν δεν κάνω λάθος γιατί έχω καιρό που το αγόρασα και δε θυμάμαι καλά. Αυτο, αν δεν με μπερδευει το ονομα τωρα, το ειχε δωσει δωρεαν σε παλαιοτερο προμο. TuneIn Radio Pro για όποιον δεν το έχει, οτι καλύτερο. Οντως καταπληκτικο, φτιαχνεις και προφιλ ετοιμο με αγαπημενους σταθμους ειτε στο desktop ειτε σε android. Και αυτο το ειχε δωσει δωρεαν παλια. Το οτι ειχαν δοθει καποτε δωρεαν, δεν ειναι υποτιμητικο, απλα το σημειωνω γιατι μπορει να ξαναδοθουν στο μελλον. Το μόνο που βλέπω ο,τι αξίζει και μπορώ να το αγοράσω με τα 4 κάτι που μου έμειναν είναι το tinyCam PRO μιας και το χρειάζομαι για την ip cam. Αν έχει βρει κάποιος καμία άλλη αξιόλογη εφαρμογή ας την ποστάρει. Ειχα σκοπο να ψαξω για μια σχετικη εφαρμογη για ip καμερα και δεν προλαβαινω με τιποτε, οποτε μου γλυτωσες χρονο, ευχαριστω! Εγω τσιμπησα προ ολιγου ενα σκακι που διαλεξα μετα απο ερευνα 2 ωρων (γιατι επρεπε να βρω τα καλυτερα paid, να διαβασω reviews, να δω φυσικα ποια απο αυτα διαθετει το amazon κλπ.) και βρηκα ενα που δεν θα παει καθολου χαμενο στο βαθος χρονου, ειναι στα 6$, εδωσα 1$: Perfect Chess Trainer http://www.amazon.com/Michael-Bartl-Perfect-Chess-Trainer/dp/B00CWMG5Y4/ref=sr_1_62?s=mobile-apps&ie=UTF8&qid=1395520377&sr=1-62&keywords=chess+-checkers+-mahjong (τα λιγα reviews στο amazon το αδικουν, στο playstore φαινονται οι δυνατοτητες του). Αλλα πολλες απο αυτες που αναφερθηκαν καθως και αλλες εφαρμογες που ειδα, μπορει να τις παρει κανεις και με τα amazon coins, δεν θυμαμαι ποτε/πως μαζευτηκαν στον λογαριασμο μου, εχω 450 (δηλ 4,5$). Οποτε θα χτυπησω το tinycam με coins. ("κοστισε" 300 coins ομως εδωσε δωρο αλλα 90 coins!, χαχα) Απο τις αλλες εφαρμογες που μπορουν να αγοραστουν, γενικου θα ελεγα ενδιαφεροντος, χωρις να ψαξω σε καθεμια τις διαφορές απο οσες εχουν και free εκδοσεις, ειναι οι εξης: AppMgr Pro III (App 2 SD) 2$ http://www.amazon.com/AppMgr-Pro-III-App-SD/dp/B004OZPOX0/ref=sr_1_4?s=mobile-apps&ie=UTF8&qid=1395515624&sr=1-4&keywords=app2sd Light Flow - Led and Notification control 2,5$ http://www.amazon.com/Light-Flow-Led-Notification-control/dp/B008LG8HVO/ref=sr_1_1?s=mobile-apps&ie=UTF8&qid=1395518628&sr=1-1&keywords=Light+Flow (πχ για να εχετε αλλο χρωμα led στα email, αλλο στα sms κλπ) Smart Tools 2,5$ http://www.amazon.com/Smart-Tools-co/dp/B00IHGACD4/ref=sr_1_2?s=mobile-apps&ie=UTF8&qid=1395516711&sr=1-2&keywords=Smart+Tools Θυμιζω το juice defender που ειχε αναφερει ο runner69, ειναι καταξιωμενη εφαρμογη για οσους εχουν παραπονο με την διαρκεια της μπαταριας τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ostvarivanje Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Αυτο, αν δεν με μπερδευει το ονομα τωρα, το ειχε δωσει δωρεαν σε παλαιοτερο προμο. Ίσως, πάντως πριν κάνω λογαριασμό στο amazon. Light Flow - Led and Notification control 2,5$ http://www.amazon.com/Light-Flow-Led-Notification-control/dp/B008LG8HVO/ref=sr_1_1?s=mobile-apps&ie=UTF8&qid=1395518628&sr=1-1&keywords=Light+Flow (πχ για να εχετε αλλο χρωμα led στα email, αλλο στα sms κλπ) To light flow που το χρησιμοποιώ και στα δύο μου τηλέφωνα (θα το χρησιμοποιούσα και στην ταμπλέτα αλλά δεν έχει φωτάκι οπότε χρησιμοποιώ το dynamicnotifications) θα το αγόραζα πολύ ευχαρίστως γιατί τώρα το έχω εγκαταστημένο με πλάγιο τρόπο (sic). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stenlibi Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Σήμερα έχει το πολύ καλό Riptide GP2. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα