Προς το περιεχόμενο

[Amazon.com Android Appstore] ένα δωρεάν app κάθε μέρα

ssof

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 992
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά γιατί δεν βρίσκω το app of the day?

Δεν στο βγάζει στην αναζήτηση γιατί κανονικά δεν είναι για την χώρα μας.

Διάβασε παραπάνω στα posts 318 και 319 πως θα το κατεβάσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο amazon.com σημερα και αυριο, καμια 15 εφαρμογουλες-παιχνιδια δωρεαν (πχ sketchbook pro, swype keyboard, Worms 2: Armageddon, Runtastic PRO GPS Running Walking & Fitness Tracker κλπ).

Καποια ειναι για kindle και δεν...

• Like 19

Δεν στο βγάζει στην αναζήτηση γιατί κανονικά δεν είναι για την χώρα μας.

Διάβασε παραπάνω στα posts 318 και 319 πως θα το κατεβάσεις.

Ευχαριστώ... Παρεπιπτώντος αυτή η εφαρμογή δείχνει τα uk ή τα us?

Ευχαριστώ... Παρεπιπτώντος αυτή η εφαρμογή δείχνει τα uk ή τα us?

Επειδή μάλλον έχουμε μπερδευτεί...

Αυτό το app of the day δεν έχει σχέση με το amazon.

Αν ψάχνεις για το amazon πρέπει να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις το Amazon Appstore από εδώ:

Link.png Site: Amazon

<p>Απο amazon.com σημερα και αυριο, καμια <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.amazon.com/s/ref=nav_sap_mas_14_03_21_FAD%20Hits?_encoding=UTF8&hidden-keywords=B0086VWCPG%7CB00FHEP9XM%7CB00CD4D76U%7CB00EDF43MY%7CB0066T8M1I%7CB004GYNPL2%7CB008NF45S2%7CB00A7Z8KAU%7CB00HG1UNIU%7CB00FGJNS72%7CB00C2AMWVG%7CB008LFY6NI%7CB006C1DH92%7CB00HZ4CYOY%7CB007GNBQ2K&rh=i%3Amobile-apps%2Cn%3A2350149011'>15 εφαρμογουλες-παιχνιδια </a>δωρεαν (πχ sketchbook pro, swype keyboard, Worms 2: Armageddon, Runtastic PRO GPS Running Walking & Fitness Tracker κλπ).</p>

<p> </p>

<p>Καποια ειναι για kindle και δεν...</p>

Ωραίος ευχαριστούμε

Απο amazon.com σημερα και αυριο, καμια 15 εφαρμογουλες-παιχνιδια δωρεαν (πχ sketchbook pro, swype keyboard, Worms 2: Armageddon, Runtastic PRO GPS Running Walking & Fitness Tracker κλπ).

Και μονο το swype να παρει κανεις, αξιζει. Ειναι πολυ καλο πληκτρολογιο.

• Like 5

Μολις τα ειδα και πηγα να γραψω σχετικα αλλα βλεπω με προλαβαν :-)

Οπως ειπε και ο runner69, τσιμπηστε το swype τωρα, ακομη και αν δεν το χρησιμοποιησετε αμεσα.

• Like 2

Μην ξεχνατε τελος του μηνος ληγει το κουπονι των 5$ που ειχαμε παρει. Οποιος δεν εχει το χρησιμοποιει να παρει συντομα καμια εφαρμογη γιατι θα ληξει.

Μην ξεχνατε τελος του μηνος ληγει το κουπονι των 5$ που ειχαμε παρει. Οποιος δεν εχει το χρησιμοποιει να παρει συντομα καμια εφαρμογη γιατι θα ληξει.

Ναι ρε γαμωτο, κοιταξα λιγο τις προαλλες και δεν κατεληξα καπου, στο τελος θα το χασω και αυτο.

Εχετε βρει καμια καλη εφαρμογη που να αξιζει για το μελλον, εστω και με μικρη διαφορα χρηματων?

Στις εφαρμογες εχει περιορισμενη γκαμα μου φαινεται. Το swype σκεφτομουν προχτες και να που εκατσε δωρο!

Runner69, τα φωτα σου παρακαλω αν εχεις καποια προταση.

Ειδαλλως θα παρω κανα σκακι μου φαινεται...

Ναι ρε γαμωτο, κοιταξα λιγο τις προαλλες και δεν κατεληξα καπου, στο τελος θα το χασω και αυτο.

Εχετε βρει καμια καλη εφαρμογη που να αξιζει για το μελλον, εστω και με μικρη διαφορα χρηματων?

Στις εφαρμογες εχει περιορισμενη γκαμα μου φαινεται. Το swype σκεφτομουν προχτες και να που εκατσε δωρο!

Runner69, τα φωτα σου παρακαλω αν εχεις καποια προταση.

Ειδαλλως θα παρω κανα σκακι μου φαινεται...

Δυστυχως και εγω τωρα ειμαι στο ψαξιμο αλλα δεν βλεπω πολλες εφαρμογες. Ουτε το greenify donate package εχει το οποιο δινει δυνατοτητα να παγωσεις και προεγκατεστημενες εφαρμογες στυλ google maps που τρεχουν συνεχως απο πισω, ουτε το link2sd plus ή nova laucher prime, titanium backup pro.

Το μονο που βλεπω προς το παρον ειναι τα juice defender plus και ultimate. Εχω καιρο βεβαια να χρησιμοποιω το free και δεν ξερω ποσο εχουν εξελιχθει αλλα αν δεν βρω αλλη εφαρμογη, θα εχω υποψη μου και αυτη υποψη. Οι διαφορες με τη free ειναι εδω.

Υπαρχει και το root explorer που προτεινουν αρκετοι αλλα δεν ξερω τι προσθετα δινει σε σχεση με τον δωρεαν ES file explorer και αρα αν αξιζει να το παρεις. Θα το δουμε. Edit: διαβαζω σχολια παντως οτι δεν αξιζει απο την στιγμη που υπαρχει ο ES.

Τα 5$ στο λογαριασμό που ακριβώς φαίνονται? 

Κανε login με το λογαριασμο στο com, πηγαινε μεσα σε μια εφαρμογη που απαιτει χρηματα και θα δεις δεξια το Redeem a gift card or promotion code & view balance

post-114265-0-69940200-1395448656_thumb.jpg

• Like 1

Ναι και εγω μονο για καποιον καλο launcher και για το titanium ειχα δει και το ειχα παρατησει.

(Το juice defender ειναι καλη επιλογη γενικοτερα, εμενα δεν μου χρειαζεται πλεον, βρηκα την "υγεια" μου εδω και 6 μηνες με το Lenovo P780, 4-5 μερες ανα φορτιση, ξεχναω που ειναι ο φορτιστης B) ).

Θα ξαναψαξω μπας και θυμηθω τιποτε αλλο.

Παρολα αυτα, σ'ευχαριστω για την 'γεματη' απαντηση.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...