Giannisrethymno Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Είχα ήδη κάνει το update και κατέβασα ένα παιχνίδι δωρεάν,έχετε καμμιά ιδέα γιατί δεν μου έχουν στείλει ακόμη το voucher;
sintalkas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 ρε παιδιά κάτι δεν πάει καλά ενώ έγιναν οι αγορές με το promotion 5$ δεν τις κατεβάζει ούτε τις εμφανίζει στο my apps στο κινητό ,τι στο καλό !!!!????
sattack Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 κι εμενα το εκανε αυτο, κανε ενα refresh στο cloud, θα στην εμφανισει.
sintalkas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 οκ έγινε ευχαριστώ λοιπόν παιδιά για να μην ψάχνετε με τις ώρες τι θα κατεβάσετε (όπως εγώ) θα σας πω 2 επιλογές Επιλογή 1 ->Παίρνετε μόνο το ShaddowGun της Gameloft ή Επιλογή 2->Παίρνετε τα εξής παιχνίδια και σας μένει ένα δολάριο και κάτι 1)sonic jump sega 2)sonic all stars arcing sega 3)Gangstars Vegas gameloft 4)Modern Combat 4 gameloft ελπίζω να βοήθησα αν βρείτε που να ξοδέψετε το 1 δολάριο που μένει πείτε μου και εμένα ....
tiestointhemix Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Που βλεπετε οτι μπηκε το 5$? Εφαγα το menu στο app και δεν ειδα πουθενα να λεει για διαθεσιμο υπολοιπο
ostvarivanje Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Ούτε το titanium backup ούτε τον nova launcher έχει;
alexiko Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 εμενα μονο απο pc με αφηνει να <<αγορασω>> εφαρμογη με το κουπονι.,. οχι οτι πειραζει βεβαια.
sndev Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 οκ έγινε ευχαριστώ λοιπόν παιδιά για να μην ψάχνετε με τις ώρες τι θα κατεβάσετε (όπως εγώ) θα σας πω 2 επιλογές Επιλογή 1 ->Παίρνετε μόνο το ShaddowGun της Gameloft ή Επιλογή 2->Παίρνετε τα εξής παιχνίδια και σας μένει ένα δολάριο και κάτι 1)sonic jump sega 2)sonic all stars arcing sega 3)Gangstars Vegas gameloft 4)Modern Combat 4 gameloft ελπίζω να βοήθησα αν βρείτε που να ξοδέψετε το 1 δολάριο που μένει πείτε μου και εμένα .... γιατί μόνο παιχνίδια μπορείς να αγοράσεις?
sintalkas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 εγώ παιχνίδια ήθελα να κατεβάσω γιατί μόνο παιχνίδια μπορείς να αγοράσεις? Βρήκε κανένας σας application ή game με 1$ ακριβώς?
sattack Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 εγώ παιχνίδια ήθελα να κατεβάσω Βρήκε κανένας σας application ή game με 1$ ακριβώς? πολλα http://www.amazon.com/Best-Sellers-Appstore-Android/zgbs/mobile-apps/ref=pd_ts_zgc_mas_mobile-apps_more?pf_rd_p=1604737702&pf_rd_s=merchandised-search-right-5&pf_rd_t=101&pf_rd_i=2350149011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=0QDE9CBEGRCYFPNVADJ0
fitifititis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Καμιά καλή χρήσιμη εφαρμογή έχει κάτω από 5 δολάρια; Και ας περισσέψει και κανα σεντ, δεν έγινε και τίποτα...
sintalkas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 φίλε sattack μου το λινκ που έβαλες δεν βγάζει applications με 1$ καθώς σχεδόν όλα (εκτός από αυτά που πόσταρα) είναι με ελληνικό ΦΠΑ δηλαδή +23$ (1.22 τελική τιμή) και όλα τα άλλα τα έχει ξαναβάλει σε giveaway έκανα όμως μια αναζήτηση και βρήκα 2 που είναι ακριβώς 1$ τα dropchord της double fine (έχει ξαναμπεί) και το Free Cartoons Now Pro (Kindle Tablet Edition) που ενώ είναι για kindle tablet κάνει για όλες τις συσκεύες android ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 0.99$ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ KINDLE ΤΑΒΛΕΤ KAI OXI ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID !!!!!!!!
runner69 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Εχετε βρει καμια εφαρμογη (οχι παιχνιδι) που να αξιζει; Ευχαριστουμε sintalkas.
sattack Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 εγω κατεβασα το Print my Files εγκαθιστας και τον server σε ενα pc, οριζεις εκτυπωτη και οταν τρεχεις την εφαρμογη απο το android, επιλεγεις ενα αρχειο και το στελνει για εκτυπωση. προσοχη γιατι αρχικα στο pc εχει σαν επιλογη το print files automatically και με το που επιλεξεις το αρχειο στο κινητο αυτο αρχιζει και τυπωνεται αμεσως. οποιος εχει αρχεια στην android συσκευη του που θελει να τα τυπωνει, πιστευω θα το βρει χρησιμο. οι υπολοιποι, σαν εμενα, θα χαλαμε μελανια και σελιδες για να παιζουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα