Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το λαπτοπ toshiba satellite a300 πριν κανα διμηνο ¨"παρεδωσε πνευμα" η μπαταρια της μαννας του μετα απο 3 χρονια και βρηκα μια μεταχειρισμενη απο ενα μελος του φορουμ εδω.Χωρις το τροφοδοτικο δεν ανοιγει το λαπτοπ ,και οταν ανοιγει και παω τον κερσορα στην μπαταρια μου δειχνει οτι ειναι φορτισμενη 100%?????αν βγαλω ομως το τροφοδοτικο δεν κουνιεται φυλλο,παει για πεταμα η μπαταρια?παω για καινουργια? εχω windows 7 ultimate

Δημοσ.

Μαλλον η μπαταρία ειναι στα τελευταία της αν χωρις το τροφοδοτικό δεν κρατάει ελάχιστα και αφου λες οτι ειναι και μεταχηρισμένη

Δημοσ.

εννοείς το βραχυκυκλώνει με την μπαταρία και δεν ανοίγει;

το τροφοδοτικό το έχεις μετρήσει για σωστή τάση;

Δημοσ.

το τροφοδοτικο ειναι φρεσκοαγορασμενο original toshiba ακριβως το δικο του

όταν εννοείς δεν κουνιέται φύλλο..οτι λειτουργεί καλά η οχι;;

αγόρασες καινούριο τροφοδοτικό της toshiba και "τσιγκουνεύτηκες" την μπαταριά του;

και γιατί δεν πήγαινες σε καινούρια;

• Like 1
Δημοσ.

τροφοδοτικο αγορασα καινουργιο γιατι το παλιο ειχε φθαρει και ηταν για πεταμα,με το νεο τροφοδοτικο το λαπτοπ δουλευει κανονικα ,ομως η μπαταρια ειναι πεθαμενη.εντυπωση ομως μου κανει πως ενω ειναι πεθαμενη οταν ανοιγω το λαπτοπ-εννοειται με ρευμα απτο τροφοδοτικο,η μπαταρια ,κατω δεξια σαν εικονιδιο υπαρχει και δειχνει και φορτισμενη?????????????

Δημοσ.

τροφοδοτικο αγορασα καινουργιο γιατι το παλιο ειχε φθαρει και ηταν για πεταμα,με το νεο τροφοδοτικο το λαπτοπ δουλευει κανονικα ,ομως η μπαταρια ειναι πεθαμενη.εντυπωση ομως μου κανει πως ενω ειναι πεθαμενη οταν ανοιγω το λαπτοπ-εννοειται με ρευμα απτο τροφοδοτικο,η μπαταρια ,κατω δεξια σαν εικονιδιο υπαρχει και δειχνει και φορτισμενη?????????????

μπορείς να πείς ακριβώς μοντέλο του λάπτοπ σου;;

απο ebay μπορείς να αγοράσεις?

αν έχεις πολύμετρο μπορείς να την μετρήσεις να δείς αν βγάζει τα κανονικά volt ;)

Δημοσ.

μπορείς να πείς ακριβώς μοντέλο του λάπτοπ σου;;

απο ebay μπορείς να αγοράσεις?

αν έχεις πολύμετρο μπορείς να την μετρήσεις να δείς αν βγάζει τα κανονικά volt ;)

πως  μετρας μπαταρια με πολυμετρο για τι θελω να το κανω να δω αν εχει και η δικη μου προβλημα?

Δημοσ.

πως  μετρας μπαταρια με πολυμετρο για τι θελω να το κανω να δω αν εχει και η δικη μου προβλημα?

Πηγαίνε στο laptop έχεις την μπαταρία εκτός και έλενξε τις ακίδες που συνδέονται με τη μπαταρία στο λάπτοπ με ένα πολύμετρο σε λειτουργία checker συνεχόμενο. Όταν βρείς τις 2 καρφίτσες που δίνει ρεύμα απο την μπαταρία, πήγαινε στην μπαταρία και δοκίμασε τις ακίδες αυτές. και ελέγξτε την μπαταρία πόσα volt έχει!

κατάλαβες; ;)

Δημοσ.

Πηγαίνε στο laptop έχεις την μπαταρία εκτός και έλενξε τις ακίδες που συνδέονται με τη μπαταρία στο λάπτοπ με ένα πολύμετρο σε λειτουργία checker συνεχόμενο. Όταν βρείς τις 2 καρφίτσες που δίνει ρεύμα απο την μπαταρία, πήγαινε στην μπαταρία και δοκίμασε τις ακίδες αυτές. και ελέγξτε την μπαταρία πόσα volt έχει!

κατάλαβες; ;)

θα το δοκιμασω αυριο. thanks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...