Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικά desktop,ποιό;ποιός;;

coolerman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θέλω να αγοράσω το Super Flower Leadex 650W ή το Evga G2 750W. Ενώ πριν λίγο καιρό υπήρχαν σε αρκετά καταστήματα τώρα έχουν εκλείψει. Παράγγειλα το Super Flower από το eshop και με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν υπάρχει για να το φέρουν. Έχει στο VisionStudio το G2 αλλά λέει κατόπιν παραγγελίας και από ότι διαβάζω αργούν πολύ. Γνωρίζει κανείς κάπου που να μπορώ να προμηθευτώ σχετικά γρήγορα το ένα από τα δύο? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σου έλεγα να πάρεις το EVGA από το επίσημο site γιατί ήταν και σε πολύ καλή τιμή πριν καιρό, περίπου στα 110 ευρώ αλλά δε ξέρω αν θα σε αφήσει τώρα λόγω capital control.

• Like 1

Μια μικρή παρένθεση.

Λοιπόν παλικάρια άνοιξα ένα τροφοδοτικό TR2 550watt για επισκευή και ένα Powersonic "550" (ο Θεός να τα κάνει) watt, για καθάρισμα.

Λοιπόν, πέρα απο την τραγική διαφορά στο βάρος και τις τσίνγκινες ψύκτρες, οι διαφορές είναι και στα στοιχεία (pcb).

Απλά να το σκεφτόμαστε διπλά πριν προτείνουμε "κινέζικο" τροφοδοτικό!

550_1.jpg

Και μια ιδέα απο την πλακέτα.

550_pcb.jpg

Το PowerSonic απο την άλλη με το που το άνοιξα, λέω δεν θα είναι πάνω απο 350watt. Είχα πέσει πολύ έξω...

powersonic.jpg

Καταρχήν έχει γέφυρα πλήρους ανόρθωσης με 4 διόδους! :shock: Αυτό το κατασκευάζω και εγώ σε εργαστήριο γυμνασίου...

Δεν διαθέτει κανένα φίλτρο και το PFC του... εε... πως να το πω, το ίδιο καλώδιο μπαίνει, κάνει 180 μοίρες στροφή και βγαίνει :P

Και το χειρότερο, δεν είναι καν 350watt, πόσο μάλλον 550 που γράφει. Είναι...

230watt.jpg

230... :ph34r:

Το εγκληματικό είναι ότι τέτοια πωλούνται στα 25-30 ευρώ (το συγκεκριμένο 32) ενώ με 41 πριν 10 μέρες πχ πήρα το Munich 430...

• Like 2

Μια μικρή παρένθεση.

Λοιπόν παλικάρια άνοιξα ένα τροφοδοτικό TR2 550watt για επισκευή και ένα Powersonic "550" (ο Θεός να τα κάνει) watt, για καθάρισμα.

Λοιπόν, πέρα απο την τραγική διαφορά στο βάρος και τις τσίνγκινες ψύκτρες, οι διαφορές είναι και στα στοιχεία (pcb).

Καταρχήν έχει γέφυρα πλήρους ανόρθωσης με 4 διόδους! :shock: Αυτό το κατασκευάζω και εγώ σε εργαστήριο γυμνασίου...

Δεν διαθέτει κανένα φίλτρο και το PFC του... εε... πως να το πω, το ίδιο καλώδιο μπαίνει, κάνει 180 μοίρες στροφή και βγαίνει :P

Ολα τα τροφοδοτικα στην Κινα φτιαχνονται οποτε οτι προτεινεται ακομη και τα καλυτερα,ειναι Κινεζικα ουτως η αλλως.Απλα οι προδιαγραφες κατασκευης διαφερουν. Το TR2  θα πρεπει να το εχεις 7-8 χρονια καπου?Ειναι εκεινη η παλια,μετρια σειρα ετσι?

Αυτες τις φωτο να τις φυλαξεις και οποιος θελει στο μελλον να αγορασει τροφοδοτικο φτηνιαρικο των 20-30 ευρω στυλ Ελαφι,Ταρανδο,Αρκουδα,η Πιγκουινο,να τις ποσταρεις. :devil:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολα τα τροφοδοτικα στην Κινα φτιαχνονται οποτε οτι προτεινεται ακομη και τα καλυτερα,ειναι Κινεζικα ουτως η αλλως.Απλα οι προδιαγραφες κατασκευης διαφερουν. Το TR2  θα πρεπει αν το εχεις 7-8 χρονια καπου ετσι?Ειναι εκεινο η παλια μετρια σειρα ετσι?

Ναι παλιό είναι 2008 νομίζω. Για αυτό έβαλα σε εισαγωγικά τα "κινέζικα". Γιατί και πάλι ΟΕΜ δεν τα λές, ούτε NoName (Powmax, PowerSonic, Deer, MsTech, Qtech, Allied κτλ) :P

Επεξ/σία από Sheogorath

Ψαχνω τροφοδοτικο με οσα καλωδια λιγοτερο γινεται, (ακομα και full modular) που να μπορει να οδηγησει σωστα το παρακατω συστημα

Cpu 7870k oc 4.5ghz

Cpu cooler h100i

Mobo crossblade ranger

Ram 2 dimm x 4gb

6 hdd 

1 ssd

Καρτα γραφικων το πιο πιθανο ειναι να μην μπει ποτε. Το τροφοδοτικο που εχω τωρα ειναι το coolermaster gx750

Μόνο λόγω cable management θέλεις να το αλλάξεις;

Ο βασικος λογος ειναι αυτος. Δεν ειχα καποιο παραπονο. Απλα ειναι το πιο παλιο κομματι σου υπολογιστη και καμια φορα σκεφτομαι μην τα τιναξει :P

Πολυ ωραιο. Μηπως υπαρχει και σε κοκκινο? :P Εχουν γινει ολα μαυρο κοκκινο. Απο την αλλη σκεφτομαι να κανω μια καλυπτρα για το κατω μερος και μπορει να μη το βλεπει κανεις..

Περιμένω να μου πουν τιμή για το seasoning m12ii 520. Μου είπε μια τιμή γύρω στα 55-60 θα μου πει σήμερα για σίγουρα. Διαφορετικά θα πάω για το super flower

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...