Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καποιο φθηνο τροφοδοτικο που να εχετε δοκιμασει; Τα επαιξε το τροφοδοτικο στον υπολογιστη της δουλειας, pentium d και μια μικρη καρτα γραφικων ειχε, τιποτε ιδιατερο, παθητικη ψυξη εχει, ειναι απλα για να ανοιγει την οθονη. Ο υπολογιστης δουλευει απλα προγραμματα αυτοκινητου και δουλευε μεχρι τωρα με ενα 350αρι κινεζικο, απο την εποχη που πρωτοβγηκαν οι διπυρηνοι pentium. Χρειαζομαι κατι φθηνο μεχρι 20 αντε 25 απο eshop ή you για να μην εχω μεταφορικα για Ξανθη.

Δημοσ.

Δες κανα μεταχειρησμένο επώνυμο. Αξιόπιστο στα 25 ευρώ...

http://www.e-shop.gr/psu-force-fo28xd-500w-p-PER.641603 Αυτό έχει σηκώσει και i7 920 :shock:  οπότε με Pentium d...

Απλά αμα σου σκάσει στα μούτρα δεν φέρω καμιά ευθύνη :)

Εμενα με ενδιαφερει να εχει δοκιμαστει, τωρα να σκασει δεν το νομιζω, εδω ολοκληρο xfx καπνιζε στα καλα καθουμενα και το ειχα παρει και για ποιοτικο. 

Δημοσ.

Δωσε κατι παραπανω να εισαι πιο ασφαλης.  http://www.e-shop.gr/psu-chieftec-gpa-400s8-iarena-series-ps-2-400w-bulk-p-PER.643050

Εμενα με ενδιαφερει να εχει δοκιμαστει, τωρα να σκασει δεν το νομιζω, εδω ολοκληρο xfx καπνιζε στα καλα καθουμενα και το ειχα παρει και για ποιοτικο. 

Αυτο ομως ειναι μια στις 100 ενω με το φτηνιαρικο ,φλερταρεις με την ολοκληρωτικη καταστροφη.

• Like 1
Δημοσ.

Γαμάτο! +1 για το sticky. :D

Τα έχεις πετάξει όμως λίγο χύμα. Ναι, το είδα ότι είναι αλφαβητικά αλλά αν μπορείς να το αλλάξεις να το κάνεις της παρακάτω μορφής 

Κάπως έτσι ας πούμε

#

3rsystem + φωτό

A

Adata + φωτό 

... κ.λπ 

.

.

Και πάει λέγοντας. :)

Βέβαια, εγώ λέω και μαλακίες, οπότε μπορείς άνετα να το αγνοήσεις :) Και μόνο που τα μάζεψες σχεδόν* όλα σε ένα σημείο να μην ψαχνόμαστε, είναι αρκετό. 

*

Γιατί είπα «σχεδόν όλα»; 

Ξέχασες να βάλεις μια αρκετά σημαντική μάρκα: 

TURBO-X

:P

ωρεο

Δημοσ.

η δικη μου προτροπη ειναι να αποφυγεις τα force . 

εχει τυχει να παρω φθηνα τροφοδοτικα που εχουν αντεξει μεχρι και 9 χρονια , 2 force που ειχα παρει (τα φθηνοτερα της κατηγοριας ,στα 450w ) , περα του οτι μολις τα επιασα στα χερια μου ενιωσα οτι ειναι οτι χειροτερο εχει περασει απο αυτα , το ενα καηκε λιγο μετα την τοποθετηση (σε συστημα με απαιτησεις γυρω στα 70w ) και το αλλο ειχε ασταθη ρευματα , τα εστειλα και τα δυο πισω και αποζημιωθηκα απο το eshop μονο για το ενα που ηταν ολοκληρωτικα χαλασμενο (και μια κριτικη για το eshop ,δεν περασανε δυο φορες την επωνυμη αξιολογηση μου ως σκουπιδι  ) . 

Δημοσ.

Τι το προτείνεις τότε; :)

Αν θελει αυστηρα μεχρι 25, ειναι η πιο αξιολογη επιλογη για μενα, καθως εχω δει να δουλευει και με 920 οπως προειπα. Αλιμονο και 184βαττ να ειναι (ειναι το λιγοτερο σε κυκλωματα τροφοδοτικων πλεον) για pentium D και ψοφια καρτα ειναι υπεραρκετα.

Αν μπορει να δωσει 40 φυσικα θα παρει καποιο αλλο ;)

Δημοσ.

Καλησπερα, ειχα αναφερθει πριν καμια βδομαδα, στο οτι ψαχνω τροφοδοτικο! Πλεον επανερχομαι με τα εξης δεδομενα! 

Αγορα απο Πλαισιο (εχω πιστωτικο υπολοιπο 20€).

Απ οτι ειδα εχει μονο τροφοδοτικα corsair, ειναι καλα; Αξιζουν; Υπενθυμιζω παρακατω αυτα που φοραει ο υπολογιστης μου. Με την προυποθεση οτι καποια στιγμη στο κοντινο μελλον (δεν ξερω ποτε ακριβως και δεν ξερω και σιγουρα) να αλλαχτει ο επεξεργαστης με εναν 8core και με μια καλυτερη καρτα γραφικων αξιας 100€

Μπορω να δωσω επιπλεον 40€ max!

Λοιπον

CPU A8-6600K

ΜοΒο F2A88XM-D3H

RAM 4x2GB 1333MHz

HDD's 500GB & 250GB

GPU Dual Graphics με τις εξης καρτες γραφικων Sapphire Radeon R5 230 1GB Silent + HD 8570D (αυτη του επεξεργαστη).

Ψυκτρα Raijintek Themis Evo

DVD/CD RW drive

και μια καρτα δικτυου δεν θυμαμαι ποιο μοντελο ειναι...

Απο usb εχω ενα joystick ποντικι πληκτρολογιο και καμια φορα συνδεεται εξωτερικος σκληρος και κανενα φλασακι. 

Επισης το κουτι εχει και 3 ανεμιστηρες 120αριδες

EDIT εχω δει αυτο ειναι οκ; http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psu-trofodotiko/Corsair-VS-Series-550W-CP-9020097-EU.htm

και αυτο http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psu-trofodotiko/Corsair-VS-Series-450W-CP-9020096-EU.htm

ποιο με καλυπτει απολυτα;

Δημοσ.

Καλησπερα, ειχα αναφερθει πριν καμια βδομαδα, στο οτι ψαχνω τροφοδοτικο! Πλεον επανερχομαι με τα εξης δεδομενα! 

Αγορα απο Πλαισιο (εχω πιστωτικο υπολοιπο 20€).

Απ οτι ειδα εχει μονο τροφοδοτικα corsair, ειναι καλα; Αξιζουν; Υπενθυμιζω παρακατω αυτα που φοραει ο υπολογιστης μου. Με την προυποθεση οτι καποια στιγμη στο κοντινο μελλον (δεν ξερω ποτε ακριβως και δεν ξερω και σιγουρα) να αλλαχτει ο επεξεργαστης με εναν 8core και με μια καλυτερη καρτα γραφικων αξιας 100€

Μπορω να δωσω επιπλεον 40€ max!

Λοιπον

CPU A8-6600K

ΜοΒο F2A88XM-D3H

RAM 4x2GB 1333MHz

HDD's 500GB & 250GB

GPU Dual Graphics με τις εξης καρτες γραφικων Sapphire Radeon R5 230 1GB Silent + HD 8570D (αυτη του επεξεργαστη).

Ψυκτρα Raijintek Themis Evo

DVD/CD RW drive

και μια καρτα δικτυου δεν θυμαμαι ποιο μοντελο ειναι...

Απο usb εχω ενα joystick ποντικι πληκτρολογιο και καμια φορα συνδεεται εξωτερικος σκληρος και κανενα φλασακι. 

Επισης το κουτι εχει και 3 ανεμιστηρες 120αριδες

EDIT εχω δει αυτο ειναι οκ; http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psu-trofodotiko/Corsair-VS-Series-550W-CP-9020097-EU.htm

και αυτο http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psu-trofodotiko/Corsair-VS-Series-450W-CP-9020096-EU.htm

ποιο με καλυπτει απολυτα;

Να ξέρεις θα αλλάξεις και μητρική. Ναι, καλά είναι αλλά τα πάνω απο την σειρά RM κτλ.

αν και έχω VS, τα CX βγαίνουν ζημιάρικα!

• Like 3
Δημοσ.

Οπως ειναι τα πραγματα (γιατι επεξεργαστη οπως ειπα παραπανω θα αργησω να αναβαθμισω καθως οπως ειπε ο Sheogorath και εχει δικιο θα αλλαξω και mobo γιατι ειναι για κλαματα αυτη) ισως στο μελλον παρω καμια καρτα γραφικων των 100€ ισα για να παιζει κανενα παιχνιδακι ανετα να μην κολλαει (medium)! 

Θα ειναι οκ ετσι;

Δημοσ.

Οπως ειναι τα πραγματα (γιατι επεξεργαστη οπως ειπα παραπανω θα αργησω να αναβαθμισω καθως οπως ειπε ο Sheogorath και εχει δικιο θα αλλαξω και mobo γιατι ειναι για κλαματα αυτη) ισως στο μελλον παρω καμια καρτα γραφικων των 100€ ισα για να παιζει κανενα παιχνιδακι ανετα να μην κολλαει (medium)! 

Θα ειναι οκ ετσι;

εξισου ανετα  δεν διαβασα για τον 8 πυρηνο που θες να προχωρησεις σε αναβαθμιση .  '

εχεις 4 dim μνημης , αυτα μπορει να καινε εως και 20 watt (ισως και λιγο  παραπανω ), 

οι 3 ανεμιστηρες , αλλα 20 χοντρικα 

η μητρικη 25 wattt , 

o cpu εξαρταται τι θα παρεις . 

η καρτα επισης εξαρταται τι θα παρεις , πολλες προτεινουν 450αρι τροφοδοτικο (δεν καινε 450 watt για το συνολικο συστημα ειναι η προταση ) , ακομη και στα 100 ευρω . 

οι δισκοι αλλα 15 watt  

ssd δεν εχεις εε ;   :-(

αλλα 10 -20 watt σε περιφερειακα  , λογικα φτανει ενα 450αρι να σε καλυψει και οχι οριακα . 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...