Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

overclocked Athlon 860k ή FX 6300 ή 8300 μαζί με R9 280Χ ή 380 και 8gb 1600mhz ram κι απλά ενα sata 7200 δίσκο είναι όνειρο θερινής νυχτός να τα σηκώσει το Cooler Master B600 ver 2 600w?

Link.png Site: Specs στα αγγλικά.

Link.png Site: Στα ελληνικά.

Ήταν σε προσφορά στην Crazy Sunday πριν απο λίγες εβδομάδες στα 50 ευρώ απο τα 65 που είναι τώρα και το πήρα χωρίς να έχω στο μυαλό μου μια μελλοντική μερική αναβάθμιση...

Δημοσ.

CPU: AMD-FX 8350 με Noctua NH-U12S
GPU: Asus R9 290 DirectCU II OC
Mobo:Gigabyte 970A-UD3P
Σε αυτό το σύστημα τι τροφοδοτικό προτείνετε; Μέχρι τώρα μου έχουν προτείνει αυτό : https://www.skroutz.gr/s/3048827/Thermaltake-Smart-SE-730W.html 
Υπάρχει κάτι καλύτερο κοντά στην τιμή των 85 ευρώ; Το βασικό για μένα είναι να είναι καλό (όχι σαν το Bitmore Που "κλαιω" το 50αρι που έδωσα) και αν γίνεται να μην είναι πολύ φασαριόζικο

Δημοσ.

overclocked Athlon 860k ή FX 6300 ή 8300 μαζί με R9 280Χ ή 380 και 8gb 1600mhz ram κι απλά ενα sata 7200 δίσκο είναι όνειρο θερινής νυχτός να τα σηκώσει το Cooler Master B600 ver 2 600w?

Link.png Site: Specs στα αγγλικά.

Link.png Site: Στα ελληνικά.

Ήταν σε προσφορά στην Crazy Sunday πριν απο λίγες εβδομάδες στα 50 ευρώ απο τα 65 που είναι τώρα και το πήρα χωρίς να έχω στο μυαλό μου μια μελλοντική μερική αναβάθμιση...

Εξαρτάται από το επίπεδο του oc και αν κάνεις ταυτόχρονα σε cpu+κάρτα κλπ.Υπό φυσιολογικές συνθήκες και...αν δεν πηγαίνεις για ρεκορ δεν θα χεις θέμα.

Δημοσ.

CPU: AMD-FX 8350 με Noctua NH-U12S

GPU: Asus R9 290 DirectCU II OC

Mobo:Gigabyte 970A-UD3P

Σε αυτό το σύστημα τι τροφοδοτικό προτείνετε; Μέχρι τώρα μου έχουν προτείνει αυτό : https://www.skroutz.gr/s/3048827/Thermaltake-Smart-SE-730W.html 

Υπάρχει κάτι καλύτερο κοντά στην τιμή των 85 ευρώ; Το βασικό για μένα είναι να είναι καλό (όχι σαν το Bitmore Που "κλαιω" το 50αρι που έδωσα) και αν γίνεται να μην είναι πολύ φασαριόζικο

https://www.skroutz.gr/s/4184828/CoolerMaster-G750M.html?keyphrase=g750m

Δημοσ.

Εξαρτάται από το επίπεδο του oc και αν κάνεις ταυτόχρονα σε cpu+κάρτα κλπ.Υπό φυσιολογικές συνθήκες και...αν δεν πηγαίνεις για ρεκορ δεν θα χεις θέμα.

Προσοχή, το συγκεκριμένο είναι 450 πραγματικά βαττ!

http://www.hardwaresecrets.com/cooler-master-extreme-power-plus-600-w-power-supply-review/7/

Δείτε τους πίνακες.

Χωρίς καθόλου oc μπορεί και να αντέξει, αμα κάνει, νομίζω με τίποτα!

Δημοσ.

http://www.hardwaresecrets.com/cooler-master-extreme-power-plus-600-w-power-supply-review/7/

Δείτε τους πίνακες.

Δεν είναι το ίδιο μοντέλο ακριβώς με το δικό μου παρά το ότι μοιάζει σε αρκετά στοιχεία αλλά και σε εμφάνιση. Επίσης το δικό σου δεν έχει αναφορά για  >80% efficiency ούτε σε ασπρόμαυρη ταμπέλα.

Οι διαφορές απο τα στοιχεία του επίσημου site της Cooler Master χωρίς να ξέρω τι σημαίνουν οι περισσότερες είναι:

=================Το δικό σου Extreeme 600========Το δικό μου B600 ver 2.

Model ////                    RS-600-PCAR-E3                                   RS-600-ACAB-B1

TypeIntel////        Form Factor ATX12V V2.3                  Intel Form Factor ATX 12V V2.31

PFC////                        δεν έχει                                              Active PFC (>0.9)

Input Voltage////  110 ~ 115V / 220 ~ 230V                              230V only

Input Current////  10A@115Vac / 6.3A@230Vac                    5A@230Vac

Input Range////            δεν εχει                                                  200-240Vac

Hold Up Time////            > 17ms                                                > 13ms

Protection////                  OVP / OPP / SCP                         OCP / OVP / OPP / OTP / SCP

Efficiency////                    70% Typically                                           >85% @ Typical Load

Regulatory////      UL / CE / BSMI / FCC / GOST / C-tick               CE / TUV / EAC

Fan////                                 120mm fan                                 Silent 120mm HDB fan

Στα μόνα που είναι ίδια είναι το Input Frequency Range 47 ~ 63Hz ,το Power Good Signal  100 ~ 500ms και το

MTBF= >100.000 hours.

Νομίζω ότι το δικό μου μοντέλο είναι σίγουρα μια πιο ακριβή έκδοση απο το extreme 600 όπως επίσης και η G600 με bronze 80% που έχει επίσης η Cooler Master και το οποίο έχει φοβερές κριτικές είναι η αμέσως καλύτερη έκδοση του 600αριού τους.

Όποιος καταλαβαίνει τα παραπάνω στοιχεία ας μας πει την άποψη του παρακαλώ γιατί είναι πολύ σημαντικό για μένα καθώς ψάχνομαι για γενική αναβάθμιση CPU/mobo/GPU/Ram και νομίζω πως το αγόρασαν αρκετοί εδώ μέσα όταν ήταν σε προσφορά στη Crazy Sunday απο το eshop.

Επίσης στην σελίδα του δικού μου αναφέρει τα εξής σημαντικά.

B600 ver.2

Based on the new regulations in EU from 1st of July, the very successful B-series has been revised. A completely new circuit layout and new components make it compliant to the regulations. The biggest difference for the new B-series is that it now only has a single rail +12V DC out with a max current of 46A. This now means that all Cooler Master power supplies makes use of a single rail instead of multi rail.

Δημοσ.

Δεν είναι το ίδιο μοντέλο ακριβώς με το δικό μου παρά το ότι μοιάζει σε αρκετά στοιχεία αλλά και σε εμφάνιση. Επίσης το δικό σου δεν έχει αναφορά για  >80% efficiency ούτε σε ασπρόμαυρη ταμπέλα.

Οι διαφορές απο τα στοιχεία του επίσημου site της Cooler Master χωρίς να ξέρω τι σημαίνουν οι περισσότερες είναι:

=================Το δικό σου Extreeme 600========Το δικό μου B600 ver 2.

Model ////                    RS-600-PCAR-E3                                   RS-600-ACAB-B1

TypeIntel////        Form Factor ATX12V V2.3                  Intel Form Factor ATX 12V V2.31

PFC////                        δεν έχει                                              Active PFC (>0.9)

Input Voltage////  110 ~ 115V / 220 ~ 230V                              230V only

Input Current////  10A@115Vac / 6.3A@230Vac                    5A@230Vac

Input Range////            δεν εχει                                                  200-240Vac

Hold Up Time////            > 17ms                                                > 13ms

Protection////                  OVP / OPP / SCP                         OCP / OVP / OPP / OTP / SCP

Efficiency////                    70% Typically                                           >85% @ Typical Load

Regulatory////      UL / CE / BSMI / FCC / GOST / C-tick               CE / TUV / EAC

Fan////                                 120mm fan                                 Silent 120mm HDB fan

Στα μόνα που είναι ίδια είναι το Input Frequency Range 47 ~ 63Hz ,το Power Good Signal  100 ~ 500ms και το

MTBF= >100.000 hours.

Νομίζω ότι το δικό μου μοντέλο είναι σίγουρα μια πιο ακριβή έκδοση απο το extreme 600 όπως επίσης και η G600 με bronze 80% που έχει επίσης η Cooler Master και το οποίο έχει φοβερές κριτικές είναι η αμέσως καλύτερη έκδοση του 600αριού τους.

Όποιος καταλαβαίνει τα παραπάνω στοιχεία ας μας πει την άποψη του παρακαλώ γιατί είναι πολύ σημαντικό για μένα καθώς ψάχνομαι για γενική αναβάθμιση CPU/mobo/GPU/Ram και νομίζω πως το αγόρασαν αρκετοί εδώ μέσα όταν ήταν σε προσφορά στη Crazy Sunday απο το eshop.

Επίσης στην σελίδα του δικού μου αναφέρει τα εξής σημαντικά.

Εχεις δίκιο, το νέο RS600 είναι και 80+ οπότε σε καλύπτει άνετα!

http://www.plugloadsolutions.com/psu_reports/COOLER%20MASTER_RS-600-ACAB-B1_600W_EU-040_Report.pdf 

Είναι και στο 80+ list της Ecova οπότε είναι γνήσιο label ;)

Δημοσ.

Ωραίος φίλε! Βρήκα μέσα απο το λίνκ σου και το τεστ αποδοτικότητας για το τροφοδοτικό Cooler Master B600 ver 2 (Mod Num. RS-600-ACAB xx). Όποιος το αγόρασε και ανησυχούσε όπως κι εγώ ας έχει το κεφάλι του ήσυχο. Τα 50-65e που έδωσε δεν πήγαν χαμένα!  :-D Τώρα μπορώ να βάλω μέσα στις επιλογές μου και τη σειρά FX 83XX ή και την 280Χ. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια και σε αυτό το θέμα!

B600.png

Δημοσ.

Δείτε τους πίνακες.

Εμείς προσοχή ή εσύ;  :P

• Like 1
Δημοσ.

Εβαλα όλη την σειρά σε ένα τσουβάλι  :ph34r: βλακεία το ξέρω :P

Με έκανες να ψαχτώ και να προσέξω την γενική κατανάλωση για το σύστημα που θα φτιάξω πάντως! Αν δεν έβρισκα το τεστ αποδοτικότητας με την βοήθεια σου και έπαιρνα π.χ έναν FX 83XX overclocked κάθε φορά που θα άναβα το PC θα έκανα και προσευχή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...