Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικά desktop,ποιό;ποιός;;

coolerman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρειάζομαι νέο τροφοδοτικο γιατί κάηκε αυτό που είχα για ένα παλιο σύστημα.

Cpu: core 2 quad q9505

Gpu: nvidia gts 250 512mb

Τι θα μου προτεινατε σε κάτι οικονομικό? Υπάρχει περίπτωση αλλαγής κάρτας γραφικών αλλά στα κυβικά της ήδη υπάρχουσας

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products/420%20Watt%7CEVGA%20430W-%20(%20100-W1-0430-KR%20)Αυτό εδώ θα σε καλύψει άνετα :)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χρειάζομαι νέο τροφοδοτικο γιατί κάηκε αυτό που είχα για ένα παλιο σύστημα.

Cpu: core 2 quad q9505

Gpu: nvidia gts 250 512mb

Τι θα μου προτεινατε σε κάτι οικονομικό? Υπάρχει περίπτωση αλλαγής κάρτας γραφικών αλλά στα κυβικά της ήδη υπάρχουσας

σιγουρα σε αυτην...

http://www.digital-m...00-W1-0430-KR )

Kαλημέρα και πάλι απο εμένα.

Ένας φίλος έχει LGA 775 με

psu 400WATT LiteOn (κατι χρόνια το χει)

2x2 GB DDR2 +1x1 GB RAM απλές χωρίς ψύκτρες κτλπ

Q8200

Ένα LG DVD-RW-DL

1x SSD Trancend 120gb

1x ΗDD Western Digital 500gb 

Wifi antenna usb powered

Monitor με δική του τροφοδοσία.

Toυ χάλασε η κάρτα γραφικών που έχει (Nvdia GT630).

Λοιπόν θα του χαρίσω την παλιά μου GTX 280 αλλά το θέμα είναι τι τροφοδοτικό να βάλει.

Δεν σκοπέυει να κάνει κάποια αναβάθμιση τα επόμενα 2-3 χρόνια πέρα ίσως απο αλλαγή RAM με αντικατάσταση του 1x1GB με 2x2GB αλλά απο RAM μόνο δεν νομίζω να θέλει παραπάνω τροφοδοσία.Το πρόβλημα μας είναι η GTX280.

Υ.Γ. Θέλει ένα ποιοτικό μεν αλλα σχετικά φτηνό τροφοδοτικό. 

Toυ πρότεινα το Link.png Site: Μsystems600watt διότι το έχω σε άλλο pc με GTX295 και δεν έχω δει θέμα.

Υ.Γ.2 Η κάθε άποψη είναι καλοδεχούμενη και ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

ΛΟΙΠΟΝ,Η ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 236WATT,95 ΥΠΟΘΕΤΩ CPU ΜΕ 400WATT KAΘΑΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΟΚ, ΤΟ ΕVGA ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο Sheogorath ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΑ 408W ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ.. απλως δεν εχει 2χ6pin που χρειαζετε η καρτα γραφικων

500άρι 80+ http://www.plugloadsolutions.com/psu_reports/LC-POWER_LC6550GP2%20V2.2_ECOS%202474_500W_Report.pdf

Δεν νομίζω να αξίζει πολύ τα λευτά του αλλά ναι, αν θες πάνω απο 430, πάρε το

• Like 1

Εδώ είσαι φίλε μου 80+bronze

http://www.techstores.gr/550w-lc-power-lc5550-v2-2-80-bronze.html

προτεινω αυτο λοιπον..

http://www.techstores.gr/550w-lc-power-lc6550gp2-v2-2.html

Tι πάθατε ωρέ παλληκάρια,και προτείνετε τέτοιους ¨τενεκέδες¨;

Tι πάθατε ωρέ παλληκάρια,και προτείνετε τέτοιους ¨τενεκέδες¨;

τενεκεδες??? εσυ γιατι δεν προτεινεις κατι και απλως τρολαρεις?

τενεκεδες??? εσυ γιατι δεν προτεινεις κατι και απλως τρολαρεις?

Koίτα Κώστα, δεν τις λες και γνωστές μάρκες, λογικό να του δημιουργείται απορία  :ph34r:

Παρόλου που είναι αξιόλογες σχετικά, δεν θα τις πρότεινα και εγώ τόσο εύκολα.

Μην αρπαζόμαστε για βλακείες εδώ μέσα ;)

ειναι αξιολογο,80+ plus,στα watt αυτα χωρις να ζοριζεται και με 2χ6pin σε αυτη την τιμη δεν βρισκω αλλο..δεν αρπαζομαι,απλως το forum εδω ειναι να προτεινουμε με κρητηρια και οχι να κριτικαρουμε χωρις καν να προτεινουμε..

LC Power τροφοδοτικα δεν υπαρχει κανενας λογος να προτεινουμε.Ειναι παντελως αγνωστα και κανενας δεν προτεινει καποια μαρκα που δεν την ξερει ουτε η μαμα της. Επισης ειναι πολυ φτηνο για τα Watt που υποτιθεται οτι προσφερει,αρα ειναι λογικο να το υποπτευτει κανεις για φτηνα ,κακης ποιοτητας υλικα. Με λιγα ευρω παραπανω,μπορεις να παρεις κατι επωνυμο και αξιοπιστο.

• Like 1

VGA VTX3D RADEON R9 280X BOOST EDITION V3 3GB GDDR5 PCI-E RETAIL

CPU INTEL CORE I5-4460 3.20GHZ LGA1150 - BOX 

ΜΗΤΡΙΚΗ ASROCK H97 ANNIVERSARY RETAIL 

HDD WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3 

RAM KINGSTON HX318C9SRK2/8 8GB (2X4GB) 1866MHZ DDR3 XMP HYPERX SAVAGE 

CASE CORSAIR CARBIDE 200R

Χρηση Gaming ,Μεχρι 70 ευρω max τι μου προτεινεται για τροφοδοτικο?

Κατα προτιμηση απο eshop ή Msystems και να ειναι και αθορυβο.

Καμια προταση για το παραπανω συστημα?

LC Power τροφοδοτικα δεν υπαρχει κανενας λογος να προτεινουμε.Ειναι παντελως αγνωστα και κανενας δεν προτεινει καποια μαρκα που δεν την ξερει ουτε η μαμα της. Επισης ειναι πολυ φτηνο για τα Watt που υποτιθεται οτι προσφερει,αρα ειναι λογικο να το υποπτευτει κανεις για φτηνα ,κακης ποιοτητας υλικα. Με λιγα ευρω παραπανω,μπορεις να παρεις κατι επωνυμο και αξιοπιστο.

καταρχην...δεν ειναι κινεζικα,ειναι γερμανικα... ειναι κοσμος που τα ξερει και κυριως θεσσαλονικη που εκει βρισκεται ο επισημος αντιπροσωπος και πουλαει πολυ στον βορρα.. αν δεν το ξερει καποιος δεν σημαινει οτι ειναι κακο και δεν αξιζει..

καταρχην...δεν ειναι κινεζικα,ειναι γερμανικα... ειναι κοσμος που τα ξερει και κυριως θεσσαλονικη που εκει βρισκεται ο επισημος αντιπροσωπος και πουλαει πολυ στον βορρα.. αν δεν το ξερει καποιος δεν σημαινει οτι ειναι κακο και δεν αξιζει..

H εταιρια που τα πουλαει ειναι Γερμανικη,αλλα κατασκευαζονται απο Κινεζικες εταιριες.

http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page8401.htm

Αυτες οι εταιριες που αναφερει δεν ειναι απο τις καλυτερες, με εξαιρεση μερικα μοντελα που κατασκευαζονται απο 2 γνωστες Κινεζικες,αλλα σε αυτη την περιπτωση,επειδη ειναι gold και πιο ακριβα,ο καθενας θα πηγαινε σε κατι πιο επωνυμο.

Εταιριες Γερμανικες η αλλων χωρων που δινουν ενα ονομα σε Κινεζικα τροφοδοτικα και τα φερνουν σαν δικα τους,υπαρχουν εκατονταδες, γιατι να μην προτιμησω κατι ποιο επωνυμο με 10,20 ευρω παραπανω? Επισης 600αρι Watt τροφοδοτικο στα 50 ευρω και καλο απλα δεν γινεται και ουτε εχει υπαρξει ποτε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...