chrkain Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 τι λετε για το παρακατω ups Turbo-X PSU 750W Real Series II Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 τι λετε για το παρακατω ups Turbo-X PSU 750W Real Series II Οπως σου είπαμε και στο άλλο thread, μακριά απο Turbo X. Πάρε κανα Corsair, Thermaltake, SuperFlower... Αν επιμένεις, μην μας πεις σε 3 μήνες οτι σου έκαψε όλο το pc... Αααα, και έχουνε fake 80+ badges Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrkain Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 εχω μπερδευτει με ολα αυτα δεν ξερω τι να αγορασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 εχω μπερδευτει με ολα αυτα δεν ξερω τι να αγορασω Aπο μένα αυτό http://www.skroutz.gr/s/3048825/Thermaltake-Smart-SE-630W.html ή αυτό http://www.skroutz.gr/s/410171/Thermaltake-Berlin-630W.html ή αυτό http://www.skroutz.gr/s/5129987/Super-Flower-Golden-Green-HX-550W.html To τρίτο καλύτερο μακράν. Μετά το 1ο και τέλος το 2ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Είναι και αυτό http://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-g550m-gm-series-550w-modular-%C2%96-80-bronze-rs550-amaab1-eu-p-PER.811576 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shyn Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Και εγω εχω προβλημα με XFX Core 750w δυστηχως. Υπαρχει ενας ticking θορυβος και οταν ειναι under load το PC μου κανει σαν τρακτερ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Αν έχει εγγύηση το στέλνεις πίσω για αντικατάσταση ή πίστωση προτιμοτερα και ελπίζεις για το καλύτερο. Από που το έχεις αγοράσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shyn Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Αν έχει εγγύηση το στέλνεις πίσω για αντικατάσταση ή πίστωση προτιμοτερα και ελπίζεις για το καλύτερο. Από που το έχεις αγοράσει; Eshop.. :/ Μολις ειδα οτι μου απαντησε η XFX. Μου ειπαν οτι μπορω να το στειλω πισω για αντικατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Ζήτησε πίστωση για να πάρεις κάποιο άλλο καλύτερο και αν χρειαστεί πληρώνεις την διαφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shyn Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Ζήτησε πίστωση για να πάρεις κάποιο άλλο καλύτερο και αν χρειαστεί πληρώνεις την διαφορά. Μακαρι να μου δωσουν μπας και παρω το Supernova G2 ή καποιο corsair. Απ'οτι καταλαβα τα XFX βγαζουν προβληματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Λογικά το πιστωτικό θα είναι η τωρινή τιμή του τροφοδοτικού σου, περίπου 100 ευρώ. Οπότε μετά συμφέρει να πας στο Super-Flower-Golden-Green-HX 750W ή στο Leadex 650W. Εξαρτάται απ το σύστημα σου, αν όντως χρειάζεσαι τα 750W αλλιώς θα διάλεγα το Leadex. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ma3stros Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Το πόσο που θα πιστωθείς θα πρέπει να είναι ολόκληρο. Όσο λέει η απόδειξη αγορά σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Όσες φορές ζήτησα πίστωση από το eshop, πάντα είναι η τελευταία διαθέσιμη τιμή του προϊόντος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ma3stros Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Κακος δεν θα πρεπε κανονικα.Ελπιζω ο φιλος απο πανω να καταφερει να παρει το ποσο που εδωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2015 Νομίζω έτσι λέει στους όρους χρήσης του eshop, αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα