Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά μετά από πολύ σκέψη και αρκετο ψαξιμο κατεληξα στο super flower, αν και δεν ειχα ακουστα τη συγκεκριμενη μαρκα. Ελπιζω να με καλυψει τοσο σε ποιοτητα κατασκευης οσο και καταναλωσης.

Επεξ/σία από EvilEyes
Δημοσ.

μια ερώτηση, πηρα ενα  coolermaster g 550 κ εχει 2 καλωδια με 2 6+2 πινς.

Για να συνδέσω την καρτα γραφικων που θελει 8+6 πρεπει ν συνδεσω απο το ενα καλωδιο το 8 και απο το αλλο το 6 ή απο  το ιδιο και τα 2 ?

Δημοσ.

Ότι και να κάνεις σωστό είναι, προτίμησε να χρησιμοποιήσεις ένα για να είναι πιο "καθαρό" από θέμα cable management κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά έχω ακόμα κάποιες αμφιβολίες για το τροφοδοτικό. Παρότι το superflower φαίνεται πολύ καλό και gold, σκέφτομαι ότι εάν έπαιρνα κάποιο 650w, όπως το coolermaster g650m, θα ήταν κάπως πιο future proof. Δεν έχω σκοπό ουτε oc να κάνω αλλά ούτε να συνδέσω δεύτερη vga. Είναι ικανό το superflower να σηκώσει μία r9 290 σε περίπτωση που δε καταφέρω να πάρω  970;

Ευχαριστώ και συγνώμη εάν γίνομαι κουραστικός.

Δημοσ.

Μια χαρά την σηκώνει. Απλά από 350w που θα καίει με την 970, θα πάει 420 με την r9 290. Συνήθως προτείνεται 650W τροφοδοτικό με την συγκεκριμένη κάρτα γιατί καίει πολύ και τα τροφοδοτικά αποδίδουν καλύτερα στο 40-60% του συνολικού τους φορτίου, να έχουν λίγο αέρα. Όλα τα ποιοτικά 550 σηκώνουν σχεδόν οποιαδήποτε μονή κάρτα. Μπορείς να πάρεις το CoolerMaster αν θες. Απλά σαν τροφοδοτικό το SuperFlower είναι ανώτερο

Δημοσ.

Κατι με ετρωγε μεσα μου οτι έπρεπε να κινηθώ στα 650watt, αλλά ήθελα να είμαι και gold. Πιστεύω αυτό είναι ιδανικό και σε καλή τιμή συγκριτικά με άλλα της κατηγορίας.

Δημοσ.

Απορία.... Θέλω να αλλάξω τροφοδοτικό σε έναν Athlon XP 1800 για να βάλω μια 3650 που έχω. Να βάλω αυτό το Deer; Αξίζει?! ( Πιο συγκεκριμένα έχω βρεί το 650W στα 23 ευρώ, δεν μου πάει η καρδιά για παραπάνω) 

http://www.e-shop.gr/deer-de147xd-650w-psu-p-PER.641608

Δημοσ.

Δες κάτι τέτοιο καλύτερα http://www.e-shop.gr/be-quiet-system-power-7-300w-p-PER.640577

Δεν μου πάει η καρδιά να δώσω 32 ευρώ για αυτό το πισι πραγματικά ( για αυτό επέλεξα και το Deer  σε τιμή προσφοράς 23 ευρώ ). Εντούτοις αυτό που μου δείχνεις είναι 300άρι, θα την σηκώσει την 3650?!

Δημοσ.

θα χτυπας το κεφαλι σου με το deer!!! μην κοιτατε μονο τα Watt

Εννοείται οτι δεν θεωρώ οτι σηκώνει 650Watt και οτι  είναι πάρα πολύ καλό. Απλά σε σχέση με τα άλλα του 20άρικου μήπως είναι κάπως καλύτερο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...