Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το σύστημα μου δεν καίει τίποτα, εναν pentium εχω που καιει 55watt max, και είμαι με onboard γραφικά προς το παρών.
Είπα να κάνω οικονομία και να πάω σε κάρτα γραφικών αλλά σήμερα εκνευρίστηκα με τον θόρυβο που κάνει το τροφοδοτικό μου και πάω για νέο, αρκετή υπομονή έκανα.
Οπότε και με 300watt θα ήμουν οκ, αλλά θέλω κάτι στα ~500 (ψυχολογικό το θέμα). Και επειδή πάντα έκανα πίσω στα modular γιατι ήταν λίγο πιο ακριβά σκέφτομαι τώρα να κάνω το βήμα (έχω βαρεθεί να κόβω όλη την ώρα για το καλύτερο vfm, θέλω μία φορά να πάρω κάτι μόνο και μόνο γιατί θα μου αρέσει-και έχω και μικρό κουτάκι:cougar spike, οπότε θα βοηθήσει και στο χώρο λογικά το modular)
Από την άλλη ακούω τα καλύτερα για τα seasonic, οπότε σκέφτομαι μη κάνω βλακεία και πάρω το thermaltake (αν και για τα thermaltake ακούω καλά λόγια)
Coolermaster είναι το τωρινό μου τροφοδοτικό και θα ήθελα κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά (αν και γλυκοκοίταζα αυτό που εχει σε crazy sundays το e-shop, είναι πολλά τα 5 χρόνια εγγύηση)
εϊμαι ένα κλικ μακριά απο το παραγγείλω το thermaltake...

edit ναι, ξέρω ότι το εχει στα 49.90 (είχα ρωτήσει και στις προσφορές για αυτό πριν μερικές μέρες αν αξίζει να μπει σαν προσφορά καθώς έχει καλή διαφορά απο το επόμενο μαγαζί αλλά δεν ειχα πάρει απάντηση)

edit2 http://www.msystems.gr/index.php?category=1210&product=17288αυτο γιατι εχει μονο 2 χρόνια εγγύηση?

Δημοσ.

ωραια, οπότε το απορρίπτω.
Σχετικά με το thermaltake, ξερει κανεις τι ισχύει με την εγγύηση? αυτο στο Msystems λέει 2 χρόνια ενώ στο eshop το ίδιο έχει 3.
Βγαίνει στα 63 ευρώ, αλλά είναι 630 watt, οπότε πιστέυω αξίζει τα ~3 ευρώ παραπάνω απο την εκδοση των 530watt.

Δημοσ.

η αλήθεια είναι ότι τα κοίταξα και τα be quiet αλλά δε μου γεμίζουν το μάτι (ξέρω ότι έχω άδικο και ότι δεν είναι ασχημα τροφοδοτικά αλλά κάτι δε μου κάθεται καλά με αυτά). (εδώ θα πρεπει να σκέφτεστε ότι εχω πολλα κολλήματα-και είναι αλήθεια)
https://www.skroutz.gr/s/3048825/Thermaltake-Smart-SE-630W.htmlαυτό δε μπορώ να καταλάβω γιατι αλλα καταστήματα το εχουν με 2 χρόνια εγγύηση και άλλα με 3. Στο site του κατασκευαστή δε βρήκα σχετικές πληροφορίες (ίσως δεν έψαξα καλά).

Δημοσ.

Είναι στην πολιτική του κάθε καταστήματος το πόσα χρόνια εγγύηση δίνουν και ανάλογα τον προμηθευτή. Αν η εταιρεία δίνει 2 χρόνια τότε εσύ θα έχεις 2, παρόλο που το κατάστημα μπορεί να λέει για παράδειγμα 1 χρόνο. Απλά τον έναν extra χρόνο θα στον καλύψει η εταιρεία. Αν πάλι το κατάστημα δίνει περισσότερα απ' την εταιρεία τότε τον extra χρόνο θα στον καλύψει το κατάστημα.

• Like 1
Δημοσ.

Την εγγύηση την δίνουν τα εργοστάσια και οι αντιπροσωπείες οχι τα καταστήματα λιανικής τα bequiet το λιγότερο που εχουν ειναι 3 χρόνια και ανεβαίνοντας σε ποιότητα και τιμη βεβαια μπορεί να φτάσουν και τα 5 χρονια

Για μένα ειναι το καλύτερο τροφοδοτικό που μπορει κάποιος να βαλει σε ενα σύστημα

http://www.bequiet.com/en/powersupply/525

Δημοσ.

ωραίο φαίνεται αλλά νομίζω ότι ξεφεύγει λίγο.
Αν πούμε πως δίνω 70 (με τη προοπτική να το κρατήσω αρκετά χρόνια) το coolermaster του eshop φαντάζει ως μία καλή επιλογή (απο θόρυβο δε ξέρω πως τα πάει-αν και λογικα θα είναι στα ιδια με το 550 μοντέλο που ο pnick είπε ότι είναι ήσυχο), στα χρήματα αυτά όμως, τι εναλλακτικές έχω; Κατα προτίμηση σε semi modular.

Δημοσ.

Στα χρήματα αυτά 2 επιλογές υπάρχουν Thermaltake Smart Se 630W και Coolermaster G650M.

Εχω το Thermaltake και τολμώ να πω είναι dead silent.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...