Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 ώρες πριν, jmallen3 είπε

Ποιο από τα 2 θα διαλέγατε;

Δες ποια καλώδια έχει fix!!! Για το G12 GM 750W  (ίσως και το B12 GM-750 να έχει την ίδια καλωδίωση).
Για Semi Modular θα προτιμούσα να έχει fix MB (24/20 pins) , CPU (8/4 pins), PCIe (8/6 pins) και ένα SATA - 4 σύνολο και καλύπτει 90% αναγκών !
Αντί να έχει MB (24/20 pins) , 2xCPU (8/4 pins) και 2xPCIe (8/6 pins) δηλαδή 5 καλώδια σύνολο!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με επεξεργαστή τον amd 9700x και κάρτα γραφικών λογικά την επερχόμενη amd 9060xt, πιστεύετε ότι θα έχω κάποιο θέμα συμβατότητας με τον 750w be quiet! pure power 12 m, που έχω παραγγείλει;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vassilis_24 είπε

Με επεξεργαστή τον amd 9700x και κάρτα γραφικών λογικά την επερχόμενη amd 9060xt, πιστεύετε ότι θα έχω κάποιο θέμα συμβατότητας με τον 750w be quiet! pure power 12 m, που έχω παραγγείλει;

Ακόμη και η 9070xt έχει μπόλικες υλοποιήσεις με προτεινόμενο 700αρι τροφοδοτικό. Μια χαρά υπεράνετος θα είσαι στην 9060xt.

• Thanks 1
Δημοσ.

Γεια σας έχω ενα παλιο αλλά σε πολύ καλη κατάσταση υπολογιστη fujisu esprimo P720 .

Εχει χαλασει το τροφοδοτικό και δυστυηχώς δεν υπάρχει ίδιο. Αν συνδέσω ένα αλλο τροφοδοτικό έχει ίδια volt για θεμα χώρου δεν τιθεται θέμα κάπου θα το βολέψω. Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...