Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφού οι εκδόσεις αυτές δεν έχουν θέμα με θόρυβο στον ανεμιστήρα, αυτό εννοώ το έχω διαπιστώσει, τώρα αν σε κάποιον έτυχε αστοχία υλικού ε σε όλα είναι πιθανό να συμβεί όπως λες.

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπορείς να μας πεις ποια είναι τα πολλά θέματα ? εκτός του θορύβου του ανεμιστήρα στο μοντέλο των 650w σίγουρα και έχω ακούσει και για το μοντέλο των 750w, οι εκδοσεις 450 και 550w ειναι απροβλημάτιστες και απο προσωπική εμπειρία ( ενα 450ρι και 4 550αρια).

Γέμισαν τα forum με παράπονα. Όχι μόνο για θόρυβο (που δεν είναι μικρό πρόβλημα για ένα τροφοδοτικό), αλλά και άλλης φύσεως, όπως για προβληματική τροφοδοσία καρτών γραφικών κ.λπ. Επίσης, λίγο παλαιότερα υπήρχαν θέματα υποστήριξης από XFX γενικώς σαν εταιρεία. Ταλαιπωρήθηκαν αρκετοί με αλλαγές χαλασμένων parts. Δεν μπορώ τώρα να κάτσω να ψάξω και να παραπέμψω ανάλογα (δεν έχει και νόημα), πάντως έχω διαβάσει δεκάδες περιπτώσεις με θέματα που είχαν τα XFX και σε Ελληνικά forum και σε ξένα. Ο καθένας μπορεί να κάνει μια σχετική έρευνα.

Και @Fulgore ναι, φαινομενικά ήταν εξαιρετικά vfm τα XFX Pro κ.λπ. Απλά, πάντα επέμενα ότι δεν αρκεί να έχει ένα κομμάτι hardware καλές κριτικές, κορυφαίο κατασκευαστή, χαμηλή τιμή κ.λπ. Είναι το πώς τα πάει στην πράξη το σημαντικότερο για μένα και η εταιρεία που εγγυάται για αυτό αν κάτι πάθει. Πολλά θέματα είχα διαβάσει π.χ. και για κάποια AX της Corsair (νομίζω το 860) που είναι από πλευράς reviews κορυφαία τροφοδοτικά. Έχεις όμως και μια Corsair από πίσω που ξέρεις ότι ένα καλώδια μπορεί να χαλάσει και σου στέλνουν ολόκληρο το τροφοδοτικό πίσω αν δεν υπάρχει καλώδιο, που λέει ο λόγος.

• Like 2
Δημοσ.

Γέμισαν τα forum με παράπονα. Όχι μόνο για θόρυβο (που δεν είναι μικρό πρόβλημα για ένα τροφοδοτικό), αλλά και άλλης φύσεως, όπως για προβληματική τροφοδοσία καρτών γραφικών κ.λπ. Επίσης, λίγο παλαιότερα υπήρχαν θέματα υποστήριξης από XFX γενικώς σαν εταιρεία. Ταλαιπωρήθηκαν αρκετοί με αλλαγές χαλασμένων parts. Δεν μπορώ τώρα να κάτσω να ψάξω και να παραπέμψω ανάλογα (δεν έχει και νόημα), πάντως έχω διαβάσει δεκάδες περιπτώσεις με θέματα που είχαν τα XFX και σε Ελληνικά forum και σε ξένα. Ο καθένας μπορεί να κάνει μια σχετική έρευνα.

Και @Fulgore ναι, φαινομενικά ήταν εξαιρετικά vfm τα XFX Pro κ.λπ. Απλά, πάντα επέμενα ότι δεν αρκεί να έχει ένα κομμάτι hardware καλές κριτικές, κορυφαίο κατασκευαστή, χαμηλή τιμή κ.λπ. Είναι το πώς τα πάει στην πράξη το σημαντικότερο για μένα και η εταιρεία που εγγυάται για αυτό αν κάτι πάθει. Πολλά θέματα είχα διαβάσει π.χ. και για κάποια AX της Corsair (νομίζω το 860) που είναι από πλευράς reviews κορυφαία τροφοδοτικά. Έχεις όμως και μια Corsair από πίσω που ξέρεις ότι ένα καλώδια μπορεί να χαλάσει και σου στέλνουν ολόκληρο το τροφοδοτικό πίσω αν δεν υπάρχει καλώδιο, που λέει ο λόγος.

Ναι δεν διαφωνω σε αυτα που λες,και εγω σε ενα απο τα ψιλο αποτυχημενα απο πλευρας εταιριας τροφοδοτικα ειμαι το Corsair Tx 750,αλλα δυστηχως τα Xfx ειχαν τοτε το καλο οτι ηταν σε καλο Price Point Και με 5 χρονια εγγυηση.Που να ηξερα βεβαια οτι θα υπαρχει τετοιο θεμα με το Service.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι δεν διαφωνω σε αυτα που λες,και εγω σε ενα απο τα ψιλο αποτυχημενα απο πλευρας εταιριας τροφοδοτικα ειμαι το Corsair Tx 750,αλλα δυστηχως τα Xfx ειχαν τοτε το καλο οτι ηταν σε καλο Price Point Και με 5 χρονια εγγυηση.Που να ηξερα βεβαια οτι θα υπαρχει τετοιο θεμα με το Service.

Διαβάζω και μαθαίνω ότι έχουν διορθώσει τα θέματα υποστήριξης τους τελευταίους μήνες, ειδικά με κάρτες γραφικών. Δεν θέλω να είμαι άδικος ούτε υπερβολικός. Απλά, ξέρεις, είχε γίνει και ψιλο-μόδα (τί ψιλό; χοντρό..) το να προτείνεται αυτή η εταιρεία για τροφοδοτικά στα διάφορα Ελληνικά forum. Ο Έλληνας έχει μάθει να δουλεύει με συνθήματα περισσότερο και λιγότερο με την λογική και την κρίση. Προ λίγου σχετικά καιρού, έβλεπες νέα μέλη με 10-15 μηνύματα εδώ στο Insomnia που ελάχιστα γνώριζαν από hardware να προτείνουν XFX τροφοδοτικά εντελώς τυφλά και άκριτα επειδή διαβάζανε παλιότερα μέλη που τα προτείνανε, και μάλιστα πετάγανε και κάτι φράσεις αιτιολόγησης του στυλ "τα καλύτερα τροφοδοτικά", "είναι Seasonic, η καλύτερη εταιρεία" κ.λπ. (ό,τι είχαν διαβάσει από άλλους). Και αυτό το πράγμα διαιωνίζεται κάποιες φορές.

Εν πάση περιπτώσει, hardware είναι όλα αυτά και πληρώνουμε λεφτά. Καλύτερα να υπάρχει στις επιλογές μας περισσότερο "λογική" και λιγότερο τέτοιου είδους συνθήματα. Δε πά νά ναι η καλύτερη εταιρεία και τα reviews να αποθεώνουν το vfm ενός κομματιού, αν η πράξη το βγάλει faulty τότε πάμε αλλού, ειδικά αν υπάρχουν και άλλες αξιόλογες επιλογές.

• Like 1
Δημοσ.

φίλε εδώ έχεις λάθος, επειδή το έχω λιώσει το φορουμ στην ανάνγωση (κυριως τέτοιων θεμάτων) δε νομίζω να ισχύει αυτο που λες και μια χαρά παλια μέλη με χιλιάδες μηνύματα πρότειναν τα εν λόγω τροφοδοτικά, και γι αυτο τα εμπιστεύτηκα και πήρα αυτά που αναφέρω, μόνο στο 650αρι είχα θέμα με το θόρυβο, όλα τα άλλα άριστα μέχρι στιγμης αλλά αν έκανα βλακεία που εμπιστεύτηκα το φόρουμ εδω για τα xfx (οσον αφορα το650αρι ναι ηταν πολυ λάθος αγορα λογω θορυβου) τι να πώ θα αρχίσω απο τώρα να δίνω βαρύτητα σε ξένα φόρουμ και εδω μονο για καμμια αγγελια, πάντως αν ψάξεις θα δεις οτι παλαιά μέλη τα προτείνουν ακόμα και τώρα.

• Like 1
Δημοσ.

φίλε εδώ έχεις λάθος, επειδή το έχω λιώσει το φορουμ στην ανάνγωση (κυριως τέτοιων θεμάτων) δε νομίζω να ισχύει αυτο που λες και μια χαρά παλια μέλη με χιλιάδες μηνύματα πρότειναν τα εν λόγω τροφοδοτικά, και γι αυτο τα εμπιστεύτηκα και πήρα αυτά που αναφέρω, μόνο στο 650αρι είχα θέμα με το θόρυβο, όλα τα άλλα άριστα μέχρι στιγμης αλλά αν έκανα βλακεία που εμπιστεύτηκα το φόρουμ εδω για τα xfx (οσον αφορα το650αρι ναι ηταν πολυ λάθος αγορα λογω θορυβου) τι να πώ θα αρχίσω απο τώρα να δίνω βαρύτητα σε ξένα φόρουμ και εδω μονο για καμμια αγγελια, πάντως αν ψάξεις θα δεις οτι παλαιά μέλη τα προτείνουν ακόμα και τώρα.

Καλα ασε τα ξενα Forums γιατι εκει εχουν Amazon και Newegg που στις εγγυησεις ειναι χρονια μπροστα.Επισης η ποικιλια που εχουν και οι τιμες τους ειναι επισης σε αρκετα καλυτερα επιπεδα απο εμας.Και τελος σε αρκετα ξενα Forums ειναι και μεγαλυτερος ο κοσμος.Τελειως κακη η συγκριση με τα ξενα Forums.Και αυτο που ειπε ο Pnick απο πανω ειναι οτι ναι μεν ειναι καλα τα Xfx αλλα δεν ειναι πλεον μονοδρομος οπως τα παρουσιαζουν καποιοι.

• Like 3
Δημοσ.

Και αυτο που ειπε ο Pnick απο πανω ειναι οτι ναι μεν ειναι καλα τα Xfx αλλα δεν ειναι πλεον μονοδρομος οπως τα παρουσιαζουν καποιοι.

Αυτό ακριβώς. 

Δημοσ.

Εμενα προσωπικα με το προτειναν εδω, ειδα βασικα οτι εχει 5 χρονια εγγυηση και μονο για αυτον τον λογο παταγγειλα το xfx, να πω οτι με εναν c2d και gt610 ηταν μεγαλο το τροφοδοτικο. Απλα ειπα να παρω κατι να μη ζοριζεται καθολου.

Τωρα εβαλα παραγγελια ενα super flower απo eshop, παλι με 5 χρονια εγγυηση. Ελπιζω να βγει καλο αυτο τουλαχιστον, εχει κανενας εμπειρια με αυτα; επειδη τον χρειαζομαι τον υπολογιστη για την σχολη, δν περιμενω την εγγυηση. Σκευτομουν μετα το thermaltake munich, λετε να το ακυρωσω και να παω κατα κει;

Δημοσ.

Εμενα προσωπικα με το προτειναν εδω, ειδα βασικα οτι εχει 5 χρονια εγγυηση και μονο για αυτον τον λογο παταγγειλα το xfx, να πω οτι με εναν c2d και gt610 ηταν μεγαλο το τροφοδοτικο. Απλα ειπα να παρω κατι να μη ζοριζεται καθολου.

Τωρα εβαλα παραγγελια ενα super flower απo eshop, παλι με 5 χρονια εγγυηση. Ελπιζω να βγει καλο αυτο τουλαχιστον, εχει κανενας εμπειρια με αυτα; επειδη τον χρειαζομαι τον υπολογιστη για την σχολη, δν περιμενω την εγγυηση. Σκευτομουν μετα το thermaltake munich, λετε να το ακυρωσω και να παω κατα κει;

overkill ειναι το superflower...

καλυτερα παρε το munich η το hamburg εαν θελεις περισσοτερα βατ για καμια αναβαθμιση. Αλλα με το c2d και gt610 ολο το συστημα αντε να τραβαει 150 βατ σε load.

• Like 1
Δημοσ.

overkill ειναι το superflower...

καλυτερα παρε το munich η το hamburg εαν θελεις περισσοτερα βατ για καμια αναβαθμιση. Αλλα με το c2d και gt610 ολο το συστημα αντε να τραβαει 150 βατ σε load.

Εδω να πω οτι με βαση τις μαρτυριες και στα ξενα φορουμ που διαβαζω καθημερινα αλλα και απο γνωστους μου η σειρα Germany της Thermaltake βγηκε επιτυχημενη και ειναι καλο vfm. :)

Δημοσ.

Εδω να πω οτι με βαση τις μαρτυριες και στα ξενα φορουμ που διαβαζω καθημερινα αλλα και απο γνωστους μου η σειρα Germany της Thermaltake βγηκε επιτυχημενη και ειναι καλο vfm. :)

Let's see.

4.0ghz i7 920 + cpu cooler

rampage 2 extreme

3 hdd's

Asus 6950 (8pin + 6pin)

3 fans

1 ram fan

3 memory modules.

sound card

δεν μασαει και ειναι αθορυβο μεχρι στιγμης. το εχω 1 χρονο και 1 μηνα!

Οποτε θα συμφωνησω! :-D :-)

• Like 1
Δημοσ.

περίπου στα 50-60 (όχι παραπάνω) ποιο από τα 2 θα επιλέγατε ;
http://www.e-shop.gr/thermaltake-sps-530mpcbeu-smart-se-series-530w-cm-87-psu-p-PER.640644
ή
http://www.e-shop.gr/seasonic-s12ii-520-bronze-520w-p-PER.640380
Το σύστημα μου δεν είναι ενεργοβόρο,αλλά θέλω κάτι καινούργιο και όσο το δυνατόν πιο ήσυχο. (και αξιόπιστο εννοείται).
Αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση σε αυτα τα χρήματα πείτε μου.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

περίπου στα 50-60 (όχι παραπάνω) ποιο από τα 2 θα επιλέγατε ;

http://www.e-shop.gr/thermaltake-sps-530mpcbeu-smart-se-series-530w-cm-87-psu-p-PER.640644

ή

http://www.e-shop.gr/seasonic-s12ii-520-bronze-520w-p-PER.640380

Το σύστημα μου δεν είναι ενεργοβόρο,αλλά θέλω κάτι καινούργιο και όσο το δυνατόν πιο ήσυχο. (και αξιόπιστο εννοείται).

Αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση σε αυτα τα χρήματα πείτε μου.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Λόγω 5ετούς εγγύησης, το Seasonic. Από ησυχία, μάλλον με το thermaltake θα είσαι πιό καλά. Δώσε και το σύστημά σου όμως, να δούμε μήπως το σηκώνει και κάτι πιό μικρό. Στα 60€ δες και αυτό http://www.skroutz.gr/s/4184806/CoolerMaster-G550M.html. Το έχω βάλει σε σύστημα και είναι ήσυχο τροφοδοτικό με 5 χρόνια εγγύηση επίσης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...