Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 20/1/2025 στις 5:40 ΜΜ, Saloufas είπε

Πήρα ένα Be quiet Straight power 12 platinum 1500w, το θέμα είναι όταν έβαλα στην πρώτη γραμμή 12VHPWR η καρτα γραφικών δεν έδινε σήμα και ούτε τα fans γυρνούσαν ενώ το pc έμπαινε κανονικά στα Windows, αλλάζοντας θέση το καλώδιο και βάζοντας το στην 2η 12VHPWR η κάρτα δουλεύει κανονικά. Δεν παίζει να μην κούμπωσε καλά στην πρώτη θέση μπήκε μέχρι τέρμα και το δοκίμασα 2η φορά. Η κάθε θύρα λέει οτι δίνει 600w αλλά στο manual αναφέρει "Max. combined power 12VHPWR (W)1000"  να είναι ελαττωματική η μια από τις δύο 12VHPWR? Υπάρχει κάποιος τρόπος να το τσεκαρω? να σηκώνει DOA σε αυτήν την περίπτωση?  Έστειλα και ενα ερώτημα στην Be quiet να δω τι θα μου απαντήσουν αλλά βλέπω να πηγαίνει πίσω...

Be Quiet System Power 10 750W
Πριν μερικές μέρες πήρα αυτό και όταν το σύνδεσα στο κουτί μου που έχει 4 argb fans - τα ανεμιστηράκια δούλευαν, αλλά τα LED δεν άναβαν. Με το προηγούμενο τροφοδοτικό - όλα λειτουργούν κανονικά. Το Be quiet που πήρα έχει μόνο ένα molex - άρα ούτε να δοκιμάσω με άλλη παροχή δεν μπόρεσα.

• Απαντ. 7,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, iant είπε

Be Quiet System Power 10 750W
Πριν μερικές μέρες πήρα αυτό και όταν το σύνδεσα στο κουτί μου που έχει 4 argb fans - τα ανεμιστηράκια δούλευαν, αλλά τα LED δεν άναβαν. Με το προηγούμενο τροφοδοτικό - όλα λειτουργούν κανονικά. Το Be quiet που πήρα έχει μόνο ένα molex - άρα ούτε να δοκιμάσω με άλλη παροχή δεν μπόρεσα.

Μκλ παίχτηκε δηλαδή. Και στην δική μου περίπτωση τα A-rgb απο το κουτί δεν άναβαν σωστά. Θα το πας πίσω?

Εμένα η be quiet μου απάντησε αυτό, το πήγα πίσω την προηγούμενη Δευτέρα στο eshop για DOA και περιμένω τι θα μου πούνε από τον έλεγχο, βέβαια άλλα είπα στον υπάλληλο (ότι η μιας από τις 2 12vhpwr δεν δουλεύει) και άλλα έγραψε αυτός στο χαρτί, ότι δεν δουλεύει μια από τις τρεις θήρες που έχει, ελπίζω να βγάλει άκρη ο τεχνικός που θα το ελέγξει, αλλιώς βλέπω να έρχεται πίσω σαν μη προβληματικό και να το στείλω για rma κατευθείαν στην be quiet.

image.png.de1ae126709b58b225b55ce13e4f805e.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Saloufas είπε

Εμένα η be quiet μου απάντησε αυτό, το πήγα πίσω την προηγούμενη Δευτέρα στο eshop για DOA και περιμένω τι θα μου πούνε από τον έλεγχο, βέβαια άλλα είπα στον υπάλληλο (ότι η μιας από τις 2 12vhpwr δεν δουλεύει) και άλλα έγραψε αυτός στο χαρτί, ότι δεν δουλεύει μια από τις τρεις θήρες που έχει, ελπίζω να βγάλει άκρη ο τεχνικός που θα το ελέγξει, αλλιώς βλέπω να έρχεται πίσω σαν μη προβληματικό και να το στείλω για rma κατευθείαν στην be quiet.

Πρώτα (μόλις το διαπίστωσα) έστειλα το αίτημα στο Be Quiet - μου είπαν ή να τους το στείλω (Γερμανία και θα κάνουν 5-10 εργάσιμες έλεγχο) ή να επικοινωνήσω με το κατάστημα που το πήρα. Και εγώ από το E-Shop, σήμερα εκανα αίτημα για RMA.
Περιμένω να μου απαντήσουν...

Επεξ/σία από iant
Δημοσ.

Για αυτα και αυτα, σε τετοια κυβικα πηγαινω με την μια σε  Seasonic PRIME TX-1600 Noctua Edition και το ξεχναω για καμια 15αρια χρονια

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Chris2756 είπε

Για αυτα και αυτα, σε τετοια κυβικα πηγαινω με την μια σε  Seasonic PRIME TX-1600 Noctua Edition και το ξεχναω για καμια 15αρια χρονια

ένα χρόνο εχω το be quiet straight power 12 platinum 1000w και δεν παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα, είναι να μη σου τύχει πιστεύω πάρα θέμα εταιρίας. Και ένα thermaltake 700w toughpower που έχω κοντεύει να κλείσει 20ετια και δεν έχει κάνει κιχ δουλεύει ασταμάτητα στο 2ο μηχάνημα. 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που λεει ο saloufas, το πιστευω, θεμα τυχης τουλαχιστον ενα 50% στην Ελλαδα. Εχω κι εγω ενα herolchi (αν τα θυμαστε) 20-25 χρονια που λειτουρηει ακομα. Σηγουρα εταιρειες οπως η corsair, bequiet και superflower, εχουν βγαλει πολυ καλα τροφοδοτικα. Επιμενω στην seasonic, γιατι εκτος απο ποιοτητα στα προιοντα της εχει αψογη και αμεση υποστηριξη στους πελατες της. Σημαντικοτατο! Ναι καταλαβαινω, μηχανημα ειναι χαλαει, υλικο ειναι εχει αστοχιες κτλ, ΑΛΛΑ! εξυπηρετησε με γρηγορα για να κανω κι εγω την δουλεια μου, οχι να με ταλαιπορεις δυο και τρεις μηνες

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Chris2756 είπε

Αυτο που λεει ο saloufas, το πιστευω, θεμα τυχης τουλαχιστον ενα 50% στην Ελλαδα. Εχω κι εγω ενα herolchi (αν τα θυμαστε) 20-25 χρονια που λειτουρηει ακομα. Σηγουρα εταιρειες οπως η corsair, bequiet και superflower, εχουν βγαλει πολυ καλα τροφοδοτικα. Επιμενω στην seasonic, γιατι εκτος απο ποιοτητα στα προιοντα της εχει αψογη και αμεση υποστηριξη στους πελατες της. Σημαντικοτατο! Ναι καταλαβαινω, μηχανημα ειναι χαλαει, υλικο ειναι εχει αστοχιες κτλ, ΑΛΛΑ! εξυπηρετησε με γρηγορα για να κανω κι εγω την δουλεια μου, οχι να με ταλαιπορεις δυο και τρεις μηνες

Αυτό το 50% από που βγαίνει? έχεις στοιχεία? επειδή δεν παρακολουθούσα και το νήμα παρά μέχρι πρόσφατα, επίσης με ένα απλό search βλέπω το αυτονόητο, μηχανήματα είναι και όλα χαλάνε ανεξαρτήτου μάρκας άλλα λιγότερο και άλλα περισσότερο, αλλά πέρα από αυτό αν όντως έχουν μεγάλο fail rate τα Be quiet αν έρθει η ώρα να μου το αλλάξουν να ζητήσω να πάρω άλλη μάρκα αν είναι...

psu.jpg.a3dad59bd6ba94e81b06365268934e7a.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Saloufas είπε

αλλά πέρα από αυτό αν όντως έχουν μεγάλο fail rate τα Be quiet

Την εικόνα από που την ψάρεψες; Link έχουμε;

Δημοσ.

Δεν εννοω μονο τρφοδοτικα. Με την εν γενει κατασταση στην Ελλαδα οτι μηχανημα και να παρεις βασιζεσαι πολυ στην τυχη για να μην σε ταλαιπορισει. Μην ξεκινησουμ,ε τωρα και αναφερουμε κατεβατα για συμπεριφορες κατ/των, εγκυησεων, σερβις κτλ. Και ΟΚ εσυ μπορεις να διαλλεξεις corsair, o αλλος seasonic, εγω bequiet και ο τεταρτος σουλουμουτουκουμ. Ελευθερη χωρα (υποτιθεται) ειναι και λεμε την γνωμη και τις εμπειριες μας

Δημοσ.

Ειναι καθαρα θεμα τυχης. Εχω παρει πολλα τροφοδοτικα και εχω στησει αρκετα μηχανηματα. Δυο,τρεις φορες μονο σε πανω απο 20 χρονια και μαλιστα μια απο αυτες,ηταν Super Flower που ειναι υποτιθεται τα καλυτερα και ηταν DOA απο την πρωτη μερα. Στην εποχη  μας εχω την εντυπωση  οτι ολα φτιαχονται με καλυτερα κριτηρια ποιοτητας ακομη και τα μη πολυ γνωστα η ακριβα.

Δημοσ.

Eγω δεχομαι και καταλαβαινω και το DOA και την αστοχια υλικου και τεσπα ολους τους λογους η και δικαιολογιες, αν το θελετε. Ειπαμε μηχανηματα ειναι, χαλανε. Δεν δεχομαι ομως, αφοσον καποιο εξαρτημα ειναι εντος εγκυησης, να με ταλαιπορεις ενα και δυο μηνες, ταχα μου να το ελενξεις, να το δουν οι τεχικοι, να το στειλουμε στην αντιπροσωπεια κι ενα σωρο τετοιες λαλακιες. Σου ακουμπισα τα ωραια μου λεφτουδακια, εξυπηρετησε με λοιπον, χωρις να με ταλαιπορεις.

Ενας πολυ σοβαρος, λογος που προτιμω seasonic, ειναι γιατι παρακαμτω το καταστημα αγορας, επικοινωνω μαζυ τους, και το προβλημα μου, επιλυεται, συντομα με τον καλυτερο δυνατο τροπο. Συν το οτι, κατα γενικη ομολογια, εχει καλα προιοντα, συν την μεγαλη εγκυηση. Και τελος, βλεπω οτι αρκετοι που προτεινουν διαφορες μαρκες τροφοδοτικων, seasonic εχουν στο συστημα τους. Ναι ειναι σχετικα ακριβα. Προτιμω να κανω οικονομια σε εναν επεξεργαστη η μια καρτα, αν με ζοριζει το οικονομικο, και να δωσω π.χ. 30 η 50 Ε παραπανω στο τροφοδοτικο, για να εχω οσο το δυνατον υσηχο το κεφαλι μου

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ πιστεύω ότι άμα το έστελνα κατευθείαν στην Be Quiet θα πήγαινε και θα ερχόταν Γερμανία πιο γρήγορα. Έδωσα το psu στο eshop point 20/01 και πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου λένε ότι το παρέλαβε το τμήμα service προχθές και δεν το έχουν ελέγξει ακόμα... άντε να δούμε τι θα δούμε οχι τίποτε άλλο είχα βγάλει και το 1000w για πούλημα και έφαγα κοράκι και το ξανα έβαλα στο σύστημα μέχρι να δω τι θα γίνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...