Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Οταν λες συμβατοτητα;

Το τροφοδοτικό μπαίνει μπροστά και δεν ξέρω αν βολέψει το cable management, ή αν δείχνει ωραίο το αποτέλεσμα.

https://www.coolermaster.com/en-eu/products/qube-500-flatpack-bw-edition/

Επεξ/σία από dazed&confused
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dazed&confused είπε

Το τροφοδοτικό μπαίνει μπροστά και δεν ξέρω αν βολέψει το cable management, ή αν δείχνει ωραίο το αποτέλεσμα.

https://www.coolermaster.com/en-eu/products/qube-500-flatpack-bw-edition/

Γενικα στο λεω γιατι εχουν περιπου ιδιο μεγεθος ολα τα ATX τροφοδοτικα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kostas_anes είπε

Γενικα στο λεω γιατι εχουν περιπου ιδιο μεγεθος ολα τα ATX τροφοδοτικα. 

Ναι, ίδια είναι σε διαστάσεις, απλά το shift έχει τις συνδέσεις στο πλαϊνό μέρος.

Edit: σύμφωνα με το site της corsair, το κουτί μου δεν είναι συμβατό. Οπότε seasonic it is.

Επεξ/σία από dazed&confused
Δημοσ.

H τεχνη και η επιστημη, συνεργαστηκαν και δημιουργησαν το θαυμα, Seasonic PRIME TX-1600 Noctua Edition.  ΑΤΧ 3.1,  PCIe 5.1 στα 1600w, αθορυβο. (ας ελπισουμε οτι θα το βγαλουν και με λιγοτερα watt, για οσους δεν χρειαζομαστε τοσο μεγαλο τροφοδοτικο). Πλεον ολα τα αλλα υπαρχουν ετσι για να λεμε, οτι εχουμε ποικιλια. Μπορειτε να το δειτε, στο κομπιουτερ σας και στο μουσειο μοντερνας τεχνης της Νεας Υορκης, διπλα στα B&O στερεοφωνικα.

Δημοσ.
Στις 30/11/2024 στις 8:32 ΜΜ, konik είπε

Corsair rm750 θα είναι κομπλέ σε σύστημα με ryzen 9700x και rx 7900 xt ?γενικά είναι καλό?

Πολύ καλό τροφοδοτικό και υπέρ αρκετό για το σύστημα που αναφέρεις.Ελπιζω μονο μαζί με τον 9700x και την 7900XT να μην έχεις 26 fans,2 χιλιόμετρα λεντοταινια και 34 σκληρούς δίσκους.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LouCi4er είπε

26 fans,2 χιλιόμετρα λεντοταινια και 34 σκληρούς δίσκους

36W, ~40W τα 5 μετρα λεντοταινια, 102W οι δισκοι. 

Δεν ξερω γιατι ο κοσμος τα θεωρει υπολογισιμες καταναλωσεις. Το PC που τρωει overcurrent shutdown για ενα ανεμιστηρακι, οταν το δω, θα του δωσω δωρο 1500αρι τροφοδοτικο. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostas_anes είπε

36W, ~40W τα 5 μετρα λεντοταινια, 102W οι δισκοι. 

Δεν ξερω γιατι ο κοσμος τα θεωρει υπολογισιμες καταναλωσεις. Το PC που τρωει overcurrent shutdown για ενα ανεμιστηρακι, οταν το δω, θα του δωσω δωρο 1500αρι τροφοδοτικο. 

Ναι αλλά αν είσαι στα ~600w πχ είσαι άνετα,αν προσθέσεις αυτά τα 102W πας στα 700W+ οπότε πλησιάζεις το όριο.Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει ο κάθε χρήστης για αυτό το ανέφερα.Παντως συμφωνώ,τι να τραβήξουν τα fans,πήρα κάτι Arctic προχθές και λένε 0.11A,και 100 να βάλεις πόσο να τραβήξουν,120 Watt και κάτι ξέρω γω.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, LouCi4er είπε

Πολύ καλό τροφοδοτικό και υπέρ αρκετό για το σύστημα που αναφέρεις.Ελπιζω μονο μαζί με τον 9700x και την 7900XT να μην έχεις 26 fans,2 χιλιόμετρα λεντοταινια και 34 σκληρούς δίσκους.

Θέλω ένα τροφοδοτικό για έναν ryzen 5 7500f και μια rx580 ...από 50-70 ευρώ 

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Υπάρχει κάποιο full modular τροφοδοτικό 550-650W 80Plus Gold με τουλάχιστον 8 Sata Connectors και κάμποσα molex ή αναγκαστικά θα πάω για 750αρι?

Αν πάω αναγκαστικά σε 750W κοιτάω το BeQuiet Straight Power 11 που έχει 11 Sata αν δεν κάνω λάθος.

Όπως υποψιάζεστε είναι για custom NAS.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, life is music είπε

Εγώ κοίταζα το be quiet system power 9 600 w...δεν είναι καλό ?

Oχι. Επισης πως το κοιταζες, εχει σταματησει να κυκλοφορει 3 χρονια τωρα. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Oχι. Επισης πως το κοιταζες, εχει σταματησει να κυκλοφορει 3 χρονια τωρα. 

Το skroutz το έχει ακόμα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...