Tsino Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου Τα φώτα σας παιδιά. Έχω στα χέρια μου ενα pc με AMD RYZEN 3 1200 σε Gigabyte GA-AB350M-HD3. gpu: GeForce GTX750 Ti χωρίς τροφοδοτικό. Τι θα μου προτείνατε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 32 λεπτά πριν, Tsino είπε Τα φώτα σας παιδιά. Έχω στα χέρια μου ενα pc με AMD RYZEN 3 1200 σε Gigabyte GA-AB350M-HD3. gpu: GeForce GTX750 Ti χωρίς τροφοδοτικό. Τι θα μου προτείνατε ? Σε καλύπτουν άπειρα τροφοδοτικά. Φθηνά, επώνυμα και 80+ gold (5 έτη εγγύησης) https://www.skroutz.gr/comparelists/30?compare=47555671%2C47555673 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris2756 Δημοσ. 13 Μαρτίου Share Δημοσ. 13 Μαρτίου Για τροφοδοτικα, εγω ξεκιναω με τα Seasonic και ... παραμενω σε αυτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 27 Μαρτίου Share Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Χρησιμο βιντεο για να μαθαινει ο κοσμος τις εξελιξεις και να προσεχει τι τροφοδοτικα αγοραζει απο εδω και στο εξης,γιατι υπαρχουν αλλαγες στην αγορα. Επεξ/σία 27 Μαρτίου από benign 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giogiannis Δημοσ. 25 Απριλίου Share Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά έχω μια απορία και γράφω εδώ για να μην ανοίξω νέο θέμα. Πήρα λόγω καλών σχολίων ένα Seasonic Focus GX 750W να βάλω σε ένα νέο pc που χτίζω. Το κουτί είναι ένα Logic Aramis ARGB Gaming Mini Tower και έχω την εξής απορία. Το κουτί έχει υποδοχή για το τροφοδοτικό στο κάτω μέρος και τρύπες από κάτω. Το παλιό pc που είχα φτιάξει προ 20ετιας ήταν ένα αρχαίο που κοιταγε μέσα στο κουτί ο ανεμιστήρας. Όποτε η απορία μου είναι η εξής να βάλω τον ανεμιστήρα να κοιτάει προς τα κάτω δηλαδή έξω από το κουτί? Και αν το βάλω έτσι θα έχει πρόβλημα να του βάλω κάνα φίλτρο ανεμιστήρων γιατί από κάτω που θα είναι ο ανεμιστήρας θα ρουφάει το τροφοδοτικό όλη τη σκόνη με τον καιρό. Επεξ/σία 25 Απριλίου από Giogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 25 Απριλίου Share Δημοσ. 25 Απριλίου 5 ώρες πριν, Giogiannis είπε Καλησπέρα παιδιά έχω μια απορία και γράφω εδώ για να μην ανοίξω νέο θέμα. Πήρα λόγω καλών σχολίων ένα Seasonic Focus GX 750W να βάλω σε ένα νέο pc που χτίζω. Το κουτί είναι ένα Logic Aramis ARGB Gaming Mini Tower και έχω την εξής απορία. Το κουτί έχει υποδοχή για το τροφοδοτικό στο κάτω μέρος και τρύπες από κάτω. Το παλιό pc που είχα φτιάξει προ 20ετιας ήταν ένα αρχαίο που κοιταγε μέσα στο κουτί ο ανεμιστήρας. Όποτε η απορία μου είναι η εξής να βάλω τον ανεμιστήρα να κοιτάει προς τα κάτω δηλαδή έξω από το κουτί? Και αν το βάλω έτσι θα έχει πρόβλημα να του βάλω κάνα φίλτρο ανεμιστήρων γιατί από κάτω που θα είναι ο ανεμιστήρας θα ρουφάει το τροφοδοτικό όλη τη σκόνη με τον καιρό. Όλα τα σύγχρονα κουτιά λειτουργούν κατ'αυτό τον τρόπο. Το τροφοδοτικό ρουφάει δροσερό αέρα από έξω και τον διοχετεύει προς τα έξω από πίσω. Κατά συνέπεια ο ανεμιστήρας θα κοιτάει κάτω, θα ρουφάει δροσερό αέρα από έξω και όχι μέσα από το κουτί. Αυτός είναι και ο λόγος που βάζουν φίλτρο-σίτα στην κάτω πλευρά, κάτι που μάλλον δε διαθέτει το συγκεκριμένο κουτί. Ίσως μπορείς να φτιάξεις μια μαγνητική σίτα να του βάλεις, την οποία σαφώς θα έχεις στο νου σου να καθαρίζεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 28 Απριλίου Share Δημοσ. 28 Απριλίου Στις 25/4/2024 στις 12:56 ΠΜ, Giogiannis είπε Καλησπέρα παιδιά έχω μια απορία και γράφω εδώ για να μην ανοίξω νέο θέμα. Πήρα λόγω καλών σχολίων ένα Seasonic Focus GX 750W να βάλω σε ένα νέο pc που χτίζω. Το κουτί είναι ένα Logic Aramis ARGB Gaming Mini Tower και έχω την εξής απορία. Το κουτί έχει υποδοχή για το τροφοδοτικό στο κάτω μέρος και τρύπες από κάτω. Το παλιό pc που είχα φτιάξει προ 20ετιας ήταν ένα αρχαίο που κοιταγε μέσα στο κουτί ο ανεμιστήρας. Όποτε η απορία μου είναι η εξής να βάλω τον ανεμιστήρα να κοιτάει προς τα κάτω δηλαδή έξω από το κουτί? Και αν το βάλω έτσι θα έχει πρόβλημα να του βάλω κάνα φίλτρο ανεμιστήρων γιατί από κάτω που θα είναι ο ανεμιστήρας θα ρουφάει το τροφοδοτικό όλη τη σκόνη με τον καιρό. Αρκεί να βάλεις το κουτί σε επίπεδη σκληρή επιφάνεια,κατά προτίμηση σε τραπέζι και όχι στο πάτωμα με χοντρή μοκέτα... γιατί αν τα ποδαράκια βουλιάξουν σε αυτή , θα βουλώνουν οι τρύπες αερισμού του τροφοδοτικού. Η καλύτερη λύση είναι να έχεις σωστό airflow με θετική πίεση εντός του κουτιού, όπου εκεί και από μέσα να τραβάει το τροφοδοτικό δεν θα έχει θέμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Απριλίου Share Δημοσ. 28 Απριλίου Προς τα κάτω τον ανεμιστήρα και χωρίς φίλτρο. Ας μαζεύει σκόνη. Να το καθαρίζεις συχνά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thouthou Δημοσ. 11 Μαϊου Share Δημοσ. 11 Μαϊου Καλημέρα παιδιά. Ξαφνικά μου ήρθε φλασιά, ότι έχω παλιό τροφοδοτικό, ένα Seasonic M12II-520 από το 2015. Θέλω ένα αντίστοιχο, να το βάλω και να το ξεχάσω πάλι για τα επόμενα 10 χρόνια. Έτσι κοιτάω εννοείται Seasonic, μάλλον focus, είτε corsair 2021 (γιατί δεν μπορώ να βάλω shift λόγω κουτιού define R4). Δύο ερωτήματα: 1. Τα 10 χρόνια εγγύηση για seasonic ή corsair ισχύουν γενικώς, ή πρέπει να είναι αγορασμένα από επίσημο μεταπωλητή, που αναφέρουν οι εταιρείες στις σελίδες; Δηλαδή αν πάρω από σκρούτζ, θα ισχύουν; Πχ το πλαίσιο λέει καθαρά 10 χρόνια εγγύηση, οπότε υποθέτω ότι θα έχω να κάνω με πλαίσιο ή egate και όχι να στέλνω το τροφοδοτικό στο εξωτερικό... 2. Απαιτήσεις δεν έχω (Β550 με 5600G χωρίς κάρτα γραφικών, χωρίς να ξέρω τί θα βάλω στο μέλλον, δεν παίζω παιχνίδια} αλλά τα gold που κοιτάω είναι 750άρια. Πάλι υποθέτω ότι δεν είναι πρόβλημα, αφού αυτά έχουν gold απόδοση από τα 100w, και ο υπολογιστής είναι αναμμένος πολλές ώρες κάθε μέρα... Σκέψεις ή προτάσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 11 Μαϊου Share Δημοσ. 11 Μαϊου (επεξεργασμένο) Το Corsair RM850X (2021) παραμένει στα τοπ PSUs? Επεξ/σία 11 Μαϊου από thetiesthatbind Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 11 Μαϊου Share Δημοσ. 11 Μαϊου 1 ώρα πριν, thetiesthatbind είπε Το Corsair RM850X (2021) παραμένει στα τοπ PSUs? Παραμένει από τα καλα και ποιοτικά. Το ότι μπορεί να βγαίνουν καλύτερα δεν μειώνει σε τίποτε την υπάρχουσα ποιότητα μιας συσκευής. Ιαπωνικά capacitors και 10 χρόνια εγγύηση. Δεν θεωρώ ότι είναι όμως στα top διότι δεν είναι ΑΤΧ3.0 και έχουμε περάσει πια σε αυτή την πιστοποίηση. Επίσης οι τιμές των Seasonic είναι πολύ ανταγωνιστικες και τα BeQuite έχουν ανέβει και αυτά πολύ με ανταγωνιστικες τιμές επίσης και μιλάω για τα ΑΤΧ3.0 μοντέλα τους. Οπότε θεωρω ότι θα πρεπει να πέσει η τιμή του για να δικαιολογεί την αγορά του σήμερα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 11 Μαϊου Share Δημοσ. 11 Μαϊου 4 ώρες πριν, thouthou είπε Καλημέρα παιδιά. Ξαφνικά μου ήρθε φλασιά, ότι έχω παλιό τροφοδοτικό, ένα Seasonic M12II-520 από το 2015. Θέλω ένα αντίστοιχο, να το βάλω και να το ξεχάσω πάλι για τα επόμενα 10 χρόνια. Έτσι κοιτάω εννοείται Seasonic, μάλλον focus, είτε corsair 2021 (γιατί δεν μπορώ να βάλω shift λόγω κουτιού define R4). Δύο ερωτήματα: 1. Τα 10 χρόνια εγγύηση για seasonic ή corsair ισχύουν γενικώς, ή πρέπει να είναι αγορασμένα από επίσημο μεταπωλητή, που αναφέρουν οι εταιρείες στις σελίδες; Δηλαδή αν πάρω από σκρούτζ, θα ισχύουν; Πχ το πλαίσιο λέει καθαρά 10 χρόνια εγγύηση, οπότε υποθέτω ότι θα έχω να κάνω με πλαίσιο ή egate και όχι να στέλνω το τροφοδοτικό στο εξωτερικό... 2. Απαιτήσεις δεν έχω (Β550 με 5600G χωρίς κάρτα γραφικών, χωρίς να ξέρω τί θα βάλω στο μέλλον, δεν παίζω παιχνίδια} αλλά τα gold που κοιτάω είναι 750άρια. Πάλι υποθέτω ότι δεν είναι πρόβλημα, αφού αυτά έχουν gold απόδοση από τα 100w, και ο υπολογιστής είναι αναμμένος πολλές ώρες κάθε μέρα... Σκέψεις ή προτάσεις; Τα 10 χρόνια εγγύησης ισχύουν μόνο από την εταιρεία και δεν εμπλέκεται το κατάστημα. Σε κάθε περίπτωση θα απευθυνθείς σε αυτούς (εταιρεία) μετά το πέρας των δύο ετών εκτός αν το κατάστημα καλοπροαίρετα θέλει να σε εξυπηρετήσει (δύσκολο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Μαϊου Share Δημοσ. 11 Μαϊου Μετά από αυτό που έπαθε ο ακοινοτητος όπου η corsair δεν του αντικατέστησε με καινούργιο έχω διαγράψει την Corsair. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 11 Μαϊου Share Δημοσ. 11 Μαϊου 49 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Μετά από αυτό που έπαθε ο ακοινοτητος όπου η corsair δεν του αντικατέστησε με καινούργιο έχω διαγράψει την Corsair. Για πες ή λινκαρε, γιατί το έχασα και με ενδιαφέρει ιδιαιτέρως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Μαϊου Share Δημοσ. 11 Μαϊου (επεξεργασμένο) 54 minutes ago, kostas_anes said: Για πες ή λινκαρε, γιατί το έχασα και με ενδιαφέρει ιδιαιτέρως Δεν το έγραψε εδώ. Αλλά σε κάποιο θέμα με τους επεξεργαστές. Δεν θυμάμαι ακριβώς. Ρώτα τον. Νομίζω είχε αγοράσει το τροφοδοτικό από το amazon. Επεξ/σία 11 Μαϊου από BlueBlood7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα