TRILOBYTER Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Ψαχνω για τροφοδοτικο ενα σκαλι πιο πανω απο το thermaltake hamburg το οποιο θελω να πουλησω τωρα. Σκεφτηκα να το δωσω περιπου στα 35-40 ευρω, εχει ακομα 2 χρονια εγγυηση το τροφοδοτικο. Και να παρω κατι μεγαλυτερο για να ειμαι χαλαρος εαν θελω να αλλαξω και καρτα καποια στιγμη. Μεχρι κανα 70αρι τι θα λεγατε? Και να ηταν modular δεν θα με χαλαγε, αλλα δεν ειναι και τοσο σημαντικο γιατι ετσι και αλλιως τα καλλωδια δεν θα φαινονται στο 540. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Coolermaster G650M αν κοιτας κατι σε Modular 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Άμα δε πρόκειται να κάνεις άμεσα κάποια αναβάθμιση γιατί να το αλλάξεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Άμα δε πρόκειται να κάνεις άμεσα κάποια αναβάθμιση γιατί να το αλλάξεις; Γιατι το 530αρι μου εχει ακομα εγγυηση και θα πουληθει ευκολα. Σε 2 χρονια δυσκολο να το πουλησω σε αυτη τη τιμη Και γιατι βαριεμαι και θελω να κανω μια αναβαθμισουλα να περναει ο χρονος.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Και εγω παντως σκεφτομαι για τον ιδιο λογο παραπανω να δωσω το Corsair Tx 750 που εχω και να παω στο Evga Supernova 750G2,κυριως μιας και ειναι Gold,Modular και με καλη εγγυηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosvafi Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Ψαχνω για τροφοδοτικο ενα σκαλι πιο πανω απο το thermaltake hamburg το οποιο θελω να πουλησω τωρα. Σκεφτηκα να το δωσω περιπου στα 35-40 ευρω, εχει ακομα 2 χρονια εγγυηση το τροφοδοτικο. Και να παρω κατι μεγαλυτερο για να ειμαι χαλαρος εαν θελω να αλλαξω και καρτα καποια στιγμη. Μεχρι κανα 70αρι τι θα λεγατε? Και να ηταν modular δεν θα με χαλαγε, αλλα δεν ειναι και τοσο σημαντικο γιατι ετσι και αλλιως τα καλλωδια δεν θα φαινονται στο 540. εγω είμαι αναμεσα σε αυτά τα 2 http://www.e-shop.gr/thermaltake-sps-630mpcbeu-smart-se-series-630w-cm-87-psu-p-PER.640645 και http://www.e-shop.gr/seasonic-s12ii-620-bronze-620w-p-PER.640381 το οποιο βγαινει στα 59,90 στο mail..........ποιο από τα 2 ;;;;;;;;;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spu8as Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 εγω είμαι αναμεσα σε αυτά τα 2 http://www.e-shop.gr/thermaltake-sps-630mpcbeu-smart-se-series-630w-cm-87-psu-p-PER.640645 και http://www.e-shop.gr/seasonic-s12ii-620-bronze-620w-p-PER.640381 το οποιο βγαινει στα 59,90 στο mail..........ποιο από τα 2 ;;;;;;;;;;;;;;; Θα έπαιρνα το thermaltake λόγω του ότι είναι modular. Κατά τα άλλα και τα 2 είναι πολύ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Γιατι το 530αρι μου εχει ακομα εγγυηση και θα πουληθει ευκολα. Σε 2 χρονια δυσκολο να το πουλησω σε αυτη τη τιμη Και γιατι βαριεμαι και θελω να κανω μια αναβαθμισουλα να περναει ο χρονος.. Αρα ειναι ψυχολογικοι οι λογοι. Λαθος σκεπτικο για μενα,γιατι ειναι τρομερο vfm στα λεφτα του.Εγω θα το κρατουσα και ακομη και μετα πο 2 χρονια στην χειριστη περιπτωση θα σου δωσει μεταχειρισμενο 25 ευρω αν ειναι σε πολυ καλη κατασταση και τοτε προσθετεις κατι και πας σε αλλο vfm, εξαλλου τα 20 ευρω σε 3 χρονια,θα τα εχει βγαλει με το παραπανω.Αντιθετα οσο πιο καριβο παρεις,τοσο πιο πολλα θα χασεις σε 3 χρονια οταν τοτε το ξαναπουλας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Αρα ειναι ψυχολογικοι οι λογοι. Λαθος σκεπτικο για μενα,γιατι ειναι τρομερο vfm στα λεφτα του.Εγω θα το κρατουσα και ακομη και μετα πο 2 χρονια στην χειριστη περιπτωση θα σου δωσει μεταχειρισμενο 25 ευρω αν ειναι σε πολυ καλη κατασταση και τοτε προσθετεις κατι και πας σε αλλο vfm, εξαλλου τα 20 ευρω σε 3 χρονια,θα τα εχει βγαλει με το παραπανω.Αντιθετα οσο πιο καριβο παρεις,τοσο πιο πολλα θα χασεις σε 3 χρονια οταν τοτε το ξαναπουλας. Αν καποιος παρει το Evga Supernova με τα 10χρονια εγγυηση ποτε θα το ξαναπουλησει?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Αν καποιος παρει το Evga Supernova με τα 10χρονια εγγυηση ποτε θα το ξαναπουλησει?? Αν ειναι τεχνολαγνος ινσομνιακ το πολυ σε 2 χρονια. Γιατι σε αυτο το διαστημα θα εχουν βγαλει η Seasonic,Enermax,XFX κ.τ.λ καποιο αλλο με ελαφρως καλυτερα features και πιο ομορφο εμφανισιακα και θα τον πιασει αγοραστικη μανια. Για να μην μιλησω για πολλους φιλους και φιλες εδω στο ινσομνια που αγοραζουν και αλλαζουν ανα εξαμηνο η σε ενα χρονο το πολυ.(Μην ανησυχειτε παιδια δεν σας αποκαλυπτω. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TRILOBYTER Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Καλα σιγουρα εχεις δικιο. Οι περισσοτεροι εδω μεσα οπως και εγω κανουμε καμια αναβαθμισουλα να περναει η ωρα ειδικα οταν δεν χανουμε και σε χρηματα (πουλαμε τα παλια και παιρνουμε αλλα). Εγω εχω βαλει στην ακρη 300 ευρωπουλακια που μαζεψα τωρα προσφατα που πουλησα το παλιο πισι, και τα κραταω και βλεπουμε! Μανια ειναι αυτη τι να κανουμε εμεις οι ινσομνιακς :cool: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Καλα σιγουρα εχεις δικιο. Οι περισσοτεροι εδω μεσα οπως και εγω κανουμε καμια αναβαθμισουλα να περναει η ωρα ειδικα οταν δεν χανουμε και σε χρηματα (πουλαμε τα παλια και παιρνουμε αλλα). Εγω εχω βαλει στην ακρη 300 ευρωπουλακια που μαζεψα τωρα προσφατα που πουλησα το παλιο πισι, και τα κραταω και βλεπουμε! Μανια ειναι αυτη τι να κανουμε εμεις οι ινσομνιακς :cool: Δωσε κατι για καμμια οικογενεια που πεινανε ,.αν ξερεις στην γειτονια σου,και τα υπολοιπα περασε ωραια με την κοπελα σου/φιλους σου,οικογενεια σου. Εγω κατι τετοιο σκεφτομαι να κανω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scanner Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Ρε μαγκες μια ερωτηση θελω να κανω για ενα συγκεκριμενο τροφοδοτικο το: CORSAIR CS SERIES MODULAR CS650M - 650W 80 PLUS GOLD. 80 plus gold βλεπω,ειναι σχετικα φθηνο (100 euro) και ειναι και corsair. Γνωριζει κανεις αν αξιζει???Το μονο αρνητικο που βλεπω ειναι οτι εχει μονο 3 χρονια εγγυηση(σχετικα λιγο για τροφοδοτικο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δεν είναι τόσο καλή αυτή η σειρά της Corsair. Σε αυτά τα λεφτά παίρνεις το XFX 650XTR http://www.skroutz.gr/s/4773508/XFX-XTR-Series-650W.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scanner Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δεν είναι τόσο καλή αυτή η σειρά της Corsair. Σε αυτά τα λεφτά παίρνεις το XFX 650XTR http://www.skroutz.gr/s/4773508/XFX-XTR-Series-650W.html Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Να σε ρωτησω και κατι αλλο αν ειναι ευκολο.Το modular ,που βλεπω συχνα πυκνα στα χαρακρηρiστικα, τι σημαινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα