Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, bill_2 είπε

ευχαριστω ,επειδη εχω αγορασει και ψυκτρα Be quiet γιαυτο ποια ειναι η αποψη σου bequiet ?

Αν δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα εννοείται ότι πας σε platinum ή titanium τροφοδοτικό σαν αυτό της bequiet.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, atheatos είπε

Αν δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα εννοείται ότι πας σε platinum ή titanium τροφοδοτικό σαν αυτό της bequiet.

εγινε θα τα βαλω κατω και θα δω , ποσα χρονια εχει εγγυηση το bequiet ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/1/2022 στις 10:54 ΜΜ, bill_2 είπε

ποσα χρονια εχει εγγυηση το bequiet ?

10. Και ένα ακόμα κορυφαίο με 12 χρόνια εγγύηση που σηκώνει υποφερτά 3080.

Στις 26/1/2022 στις 10:56 ΜΜ, conqueror06 είπε

Έχει δοκιμάσει κανείς τα τροφοδοτικά της MSI να μας πει γνώμη?

Αν γνωρίζετε Αγγλικά: 

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, triplex1 είπε

έχει μπει η προσφορά ή είναι να μπει; γιατί ακριβά τα βλέπω (κοιτάω για τον κολλητό μου για κανά 700-750w)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, comfuzio είπε

έχει μπει η προσφορά ή είναι να μπει; γιατί ακριβά τα βλέπω (κοιτάω για τον κολλητό μου για κανά 700-750w)

εχει βγει , το you.gr  παντως τα ειχε ενημερωτικα , ισως ξαναβγαλει

στα 85 ειχε το 850 το gold

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά για το σύστημα της υπογραφής ψάχνω ενα platinum 1200-1300W στο οποίο θέλω και να επενδύσω για ακόμα 1-2 γεννιές gpu. Να χτυπήσω ένα HX1200 ή να περιμένω μήπως βγει κατι που να έχει 12-pin vga connectors που θα είναι και πιο future proof?

EDIT: Μόλις είδα το βιντεο του Άρη.. και αναθεωρώ 😀

Για το σύστημα της υπογραφής ίσα ίσα να με βγάλει ικανοποιητικα κανα χρόνο ακόμα RM1000x ή και το RM850x θα ειναι αρκετό? έχω πάνω και 11 rgb fans..

Επεξ/σία από Warlord1981
Δημοσ.
Στις 7/2/2022 στις 1:50 ΠΜ, Warlord1981 είπε

Παιδιά για το σύστημα της υπογραφής ψάχνω ενα platinum 1200-1300W στο οποίο θέλω και να επενδύσω για ακόμα 1-2 γεννιές gpu. Να χτυπήσω ένα HX1200 ή να περιμένω μήπως βγει κατι που να έχει 12-pin vga connectors που θα είναι και πιο future proof?

EDIT: Μόλις είδα το βιντεο του Άρη.. και αναθεωρώ 😀

Για το σύστημα της υπογραφής ίσα ίσα να με βγάλει ικανοποιητικα κανα χρόνο ακόμα RM1000x ή και το RM850x θα ειναι αρκετό? έχω πάνω και 11 rgb fans..

Ένα 1000w platinum ή titanium θα είσαι καλυμμένος for lifetime.

Εγώ θα κοίταζα και στα μεταχειρισμένα, μιας και κάποια από αυτά έχουν μεγάλη εγγύηση.Τωρα αν τα καλωδια θέλουν ανταπτορες στο μέλλον ή δεν βγάζουν αλλά μιας και σχεδόν όλα τα platinum και πάνω , είναι modular, αυτό δεν το ξέρω. Επειδή θα αλλάξουν connectors θα πρέπει να αλλάξουμε και τροφοδοτικό?

• Thanks 1
Δημοσ.

σκεφτομαι να παρω καρτα γραφικων την rx 6600xt η Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού γραφει ειναι 500w. το συστημα μου ειναι ryzen 5 3600 .tomahawk b450 max .G.Skill Ripjaws V 16GB DDR4 RAM.το τροφοδοτικο μου ειναι  corsair cv550 80 plus θα εχω κανενα θεμα λετε? μ αυτο? η να παω σε αλλο τροφοδοτικο? 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, george388 είπε

σκεφτομαι να παρω καρτα γραφικων την rx 6600xt η Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού γραφει ειναι 500w. το συστημα μου ειναι ryzen 5 3600 .tomahawk b450 max .G.Skill Ripjaws V 16GB DDR4 RAM.το τροφοδοτικο μου ειναι  corsair cv550 80 plus θα εχω κανενα θεμα λετε? μ αυτο? η να παω σε αλλο τροφοδοτικο? 

Με stock ρυθμίσεις σε cpu, gpu και αν δεν έχει παλιώσει το τροφοδοτικό, δε θα έχεις πρόβλημα.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...