Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είχα το συγκεκριμένο και έκανε αρκετό θόρυβο ο ανεμιστήρας του μετά τα 200W(το αναφέρω 2-3 σελίδες πιο πίσω). Το επέστρεψα πίσω και πήρα άλλο. Ποτέ δεν έμαθα αν ήταν ελαττωματικό ή αν ήταν έτσι απ' το εργοστάσιο.

Δημοσ.

Θα κάνεις overclock/sli/crossfire; Πάρα πολλά τα 850W αν δε σκοπεύεις να βάλεις διπλές κάρτες

σκοπεύω να κανω oc και να βάλω διπλές κάρτες...Το θέμα είναι οτι διάβασα αρκετα reviews όπου λένε οτι κάνει πολύ φασαρία οπως και το προηγούμενο μοντέλο χωρίς να το ζορίσεις. Γνωρίζει κανεις κάτι άλλο ;

Δημοσ.

Ειναι κριμα παντως να δωσεις 115ευρω και να μην ειναι καν Gold το τροφοδοτικο και ας ειναι Seasonic.

Συμφωνώ το θέμα είναι οτι δεν έχεις και τις τρελές επιλογές σ'αυτα τα χρήματα για να πετύχεις υψηλά W και παράλληλα να είναι και Gold... :/

Δημοσ.

Θα σου έλεγα να δεις το XFX 850 Pro ή το 850 XXX αλλά δε ξέρω πως είναι και αυτά από θόρυβο. Αν δε χρειάζεσαι τα 850 και μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με 750 τότε θα σου έλεγα να πάρεις το Evga Supernova 750G2

Δημοσ.

Πάλι κόλπα με τις τιμές κάνει το pc1; (ή μήπως οι άλλοι?) Το έχει σε καλή τιμή πάντως.

kraken92 το προορίζεις για άλλο σύστημα;

Σκέφτομαι να δώσω το XFX 650W στον αδερφό μου μαζί και με το προηγούμενο build που βρίσκεται στο πατάρι :P και έλεγα να πάρω κάτι αρκετά καλό για το σύστημα μου το οποίο να μου κρατήσει και για μελλοντικές αναβαθμήσεις + οτι μπορεί να βάλω δυο κάρτες. Πάντως τi γνώμη έχεις για το συγκεκριμένο;

Δημοσ.

Πάλι κόλπα με τις τιμές κάνει το pc1; (ή μήπως οι άλλοι?) Το έχει σε καλή τιμή πάντως.

kraken92 το προορίζεις για άλλο σύστημα;

Μαλλον οι αλλοι εχουν οτι να ναι τιμες,αν σκεφτει κανεις οτι μιλαμε για τροφοδοτικο με πιστοπ. Bronze.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να δώσω το XFX 650W στον αδερφό μου μαζί και με το προηγούμενο build που βρίσκεται στο πατάρι :P και έλεγα να πάρω κάτι αρκετά καλό για το σύστημα μου το οποίο να μου κρατήσει και για μελλοντικές αναβαθμήσεις + οτι μπορεί να βάλω δυο κάρτες. Πάντως τi γνώμη έχεις για το συγκεκριμένο;

Μπορεί να μη χρειαστείς 850W.Ποιοτικό είναι και στα τεστ έχει καλά αποτελέσματα αλλά δε ξέρω για τον θόρυβο. 

Μαλλον οι αλλοι εχουν οτι να ναι τιμες,αν σκεφτει κανεις οτι μιλαμε για τροφοδοτικο με πιστοπ. Bronze.

Έχουν υπερβολικές τιμές ναι.Δεν έχει να κάνει η πιστοποίηση με αυτά και με τη ποιότητα απαραίτητα όμως.

• Like 1
Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ένα τροφοδοτικό για το παρακάτω σύστημα:

mobo ASUS M3N78

AMD Phenom II X3 2.5 GHz Triple-Core

Integrated NVIDIA GeForce® 8 series

RAM 4GB (2 x 2GB DDR2)

2  PCI κάρτες πάντα συνδεδεμένες (1 x PCI modem & 1 x PCI Wireless)

Πάμε στις πολύ σημαντικές λεπτομέρεις...

Ανάλογα τη δουλειά που θέλω να κάνω, το max που μπορεί να έχω συνδεδεμένο είναι 3 HDDs, και ο κάθε δίσκος να έχει ένα HDD 80 x 80 x 10 mm cooler fan (τα cooler fans δεν ξέρω με τί connector - SATA/molex - βλέποντας και κάνοντας, ανάλογα το τροφοδοτικό αγοράζω με τον ανάλογο connector). Οι τρεις δίσκοι μπορεί να είναι διάφοροι συνδυασμοί. π.χ. 3 sata ή 2 sata + IDE ή 2 IDE + 1 SATA.

Υπολογίστε μέσα στη συνδεσμολογία των τριών δίσκων συνδεδεμένο και ένα USB flash disk.

Συνδεδεμένο και ένα SATA DVD και ένα FDD.

Και (ίσως) αργότερα μπει και μία VGA PCIe x16. Αλλά, αυτό, και να μην το υπολογίσουμε λόγω του οικονομικού περιορισμού, δεν είναι και τόσο πρόβλημα.

Με €60,00 max υπάρχει κάτι καλό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...