Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικά desktop,ποιό;ποιός;;

coolerman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εφόσον έχεις τη χρηματική δυνατότητα, καλύτερα δες αυτά που σου πόσταρε ο millenium και ειδικά το XFX XTR 650W. Στα 100€ στην κατηγορία των 650W, δεν έχει συναγωνισμό σε ποιότητα κατασκευής. Γιατί μετά οι τιμές ανεβαίνουν στα 120€+ για τέτοιου είδους ποιοτικό psu, όπως δηλ το Superflower Leadex Gold 650W (80+Gold).

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν βάλω περισσότερα χρήματα και πάρω ένα Superflower Leadex Gold 850W  στα 126 ευρώ είναι καλύτερα ?? όχι για το σύστημά μου άλλα για να έχω απλά αν αύριο κάνω καμιά αναβάθμιση ?? επίσης γράφουνε πουθενά το μήκος των καλωδίων , γιατί έχω ένα κουτί χαφ 932 και αν βάλω κάτω το τροφοδοτικό δεν φτάνουν τα καλώδια να τα περάσω από πίσω ώστε να είναι ανεετα μέσα , σας ευχαριστώ πολύ. 

Είναι πολλά τα 850 W. Αν είναι να δώσεις τόσα καλύτερα πάρε το EVGA Supernova 750 G2

Σκεφτομαι και εγω την μεταβαση απο ενα Corsair Tx 750 που εχω στο παραπανω Evga(δεν ειναι και μεγαλη η χρηματικη διαφορα),κυριως επειδη το Evga ειναι Gold και Modular και εχει και εγγυηση ουσιαστικα εφ ορου ζωης :D. Δεν ξερω ομως το συγκεκριμενο τροφοδοτικο μηπως παρουσιαζει προβληματα γιατι δεν βλεπω και πολλους που να το εχουν να μου πουν εντυπωσεις.

σ

καλημέρα και από έμενα σκέφτομαι να πάρω ένα τροφοδοτικό μέχρι 100 ευρό , και είδα αυτό έχει κάνεις να με προτείνει κάτι καλύτερο , υπ όψιν ότι το σύστημα μου καλύπτετε και με λιγότερα βατ άλλα θέλω να πάρω ένα όσο το δυνατόν καλύτερο γίνεται σε αυτά τα χρήματα ( 2500Κ και 6950 )

Ναι ενα 650ρι θα τον καλυψει ειναι η αληθεια και σε μελλοντικη αναβαθμιση που καποια στιγμη θα γινει.Βεβαια αν εχουν μικρη χρηματικη διαφορα τα 650 με 750 τοτε δεν τρεχει και τιποτα φανταζομαι :D

• Like 2

Επειδη φτιάχνω ενα pc για το γραφείο σκέφτομαι να βάλω εκεί το τροφοδοτικό που έχω τώρα και να πάρω ένα καλύτερο για εμένα. Ισως κάποιο ποιοτικό που να σηκώνει και sli αν χρειαστώ μελλοντικά. ΤΙ προτάσεις έχουμε? Δεν έχω καθόλου καλή γνώση απο psu

Ποιο είναι ακριβώς το τροφοδοτικό σου; Αν έχεις κάποιο ποιοτικό Corsair κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να πας για 750/850W αυτή τη στιγμή αφού τα λεφτά που θα δώσεις θα είναι τουλάχιστον τα διπλάσια σε σχέση με αυτά που θα δώσεις για το τροφοδοτικό που θα βάλεις στο pc του γραφείου. Τώρα θα δώσεις 40-50 ευρώ και καθάρισες. Άμα σε καλύπτει αυτό που έχεις δε χρειάζεται να το αλλάξεις τώρα. Αν στο μέλλον αποφασίσεις να κάνεις sli/crossfire σίγουρα τότε το αγοράζεις κάποιο άλλο

• Like 1

Ποιο είναι ακριβώς το τροφοδοτικό σου; Αν έχεις κάποιο ποιοτικό Corsair κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να πας για 750/850W αυτή τη στιγμή αφού τα λεφτά που θα δώσεις θα είναι τουλάχιστον τα διπλάσια σε σχέση με αυτά που θα δώσεις για το τροφοδοτικό που θα βάλεις στο pc του γραφείου. Τώρα θα δώσεις 40-50 ευρώ και καθάρισες. Άμα σε καλύπτει αυτό που έχεις δε χρειάζεται να το αλλάξεις τώρα. Αν στο μέλλον αποφασίσεις να κάνεις sli/crossfire σίγουρα τότε το αγοράζεις κάποιο άλλο

Εχω το cx600 corsair. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...