GBorb Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Ποιό είδες; +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isixos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 ενα αυτο εδω http://www.skroutz.gr/s/1645780/Aerocool-Strike-X-800W.html ςνα αυτο εδω http://www.skroutz.gr/s/2614966/XFX-ProSeries-750W-XXX-Edition-Semi-Modular-Bronze.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Εφόσον έχεις τη χρηματική δυνατότητα, καλύτερα δες αυτά που σου πόσταρε ο millenium και ειδικά το XFX XTR 650W. Στα 100€ στην κατηγορία των 650W, δεν έχει συναγωνισμό σε ποιότητα κατασκευής. Γιατί μετά οι τιμές ανεβαίνουν στα 120€+ για τέτοιου είδους ποιοτικό psu, όπως δηλ το Superflower Leadex Gold 650W (80+Gold). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isixos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 αν βάλω περισσότερα χρήματα και πάρω ένα Superflower Leadex Gold 850W στα 126 ευρώ είναι καλύτερα ?? όχι για το σύστημά μου άλλα για να έχω απλά αν αύριο κάνω καμιά αναβάθμιση ?? επίσης γράφουνε πουθενά το μήκος των καλωδίων , γιατί έχω ένα κουτί χαφ 932 και αν βάλω κάτω το τροφοδοτικό δεν φτάνουν τα καλώδια να τα περάσω από πίσω ώστε να είναι ανεετα μέσα , σας ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Είναι πολλά τα 850 W. Αν είναι να δώσεις τόσα καλύτερα πάρε το EVGA Supernova 750 G2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Ότι σου είπε ο Physiciant. 750 φτάνουν και περισσεύουν. Και το g2 supernova έιναι στην ουσία ένα superflower leadex gold 750. Στο e-shop είναι στα 120€ αυτή τη στιγμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Είναι πολλά τα 850 W. Αν είναι να δώσεις τόσα καλύτερα πάρε το EVGA Supernova 750 G2 Σκεφτομαι και εγω την μεταβαση απο ενα Corsair Tx 750 που εχω στο παραπανω Evga(δεν ειναι και μεγαλη η χρηματικη διαφορα),κυριως επειδη το Evga ειναι Gold και Modular και εχει και εγγυηση ουσιαστικα εφ ορου ζωης . Δεν ξερω ομως το συγκεκριμενο τροφοδοτικο μηπως παρουσιαζει προβληματα γιατι δεν βλεπω και πολλους που να το εχουν να μου πουν εντυπωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Και τα 750w μπορεί να είναι πολλά για τον isixos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 σ καλημέρα και από έμενα σκέφτομαι να πάρω ένα τροφοδοτικό μέχρι 100 ευρό , και είδα αυτό έχει κάνεις να με προτείνει κάτι καλύτερο , υπ όψιν ότι το σύστημα μου καλύπτετε και με λιγότερα βατ άλλα θέλω να πάρω ένα όσο το δυνατόν καλύτερο γίνεται σε αυτά τα χρήματα ( 2500Κ και 6950 ) Ναι ενα 650ρι θα τον καλυψει ειναι η αληθεια και σε μελλοντικη αναβαθμιση που καποια στιγμη θα γινει.Βεβαια αν εχουν μικρη χρηματικη διαφορα τα 650 με 750 τοτε δεν τρεχει και τιποτα φανταζομαι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Βέβαια μπορεί να μπει και σε διαδικασία "λίγο ακριβότερο για λίγο μεγαλύτερο/λίγο καλύτερο" και μπορεί να μη βγάλει άκρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlgeor Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Επειδη φτιάχνω ενα pc για το γραφείο σκέφτομαι να βάλω εκεί το τροφοδοτικό που έχω τώρα και να πάρω ένα καλύτερο για εμένα. Ισως κάποιο ποιοτικό που να σηκώνει και sli αν χρειαστώ μελλοντικά. ΤΙ προτάσεις έχουμε? Δεν έχω καθόλου καλή γνώση απο psu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Ποιο είναι ακριβώς το τροφοδοτικό σου; Αν έχεις κάποιο ποιοτικό Corsair κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να πας για 750/850W αυτή τη στιγμή αφού τα λεφτά που θα δώσεις θα είναι τουλάχιστον τα διπλάσια σε σχέση με αυτά που θα δώσεις για το τροφοδοτικό που θα βάλεις στο pc του γραφείου. Τώρα θα δώσεις 40-50 ευρώ και καθάρισες. Άμα σε καλύπτει αυτό που έχεις δε χρειάζεται να το αλλάξεις τώρα. Αν στο μέλλον αποφασίσεις να κάνεις sli/crossfire σίγουρα τότε το αγοράζεις κάποιο άλλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlar Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Το XFX XTR εχω ακούσει οτι έχει θέμα με τον ανεμιστήρα του και κάνει αρκετό θόρυβο. Ισχύει κάτι τέτοιο; Μπορεί να απαντήσει κάποιος που το έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlgeor Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ποιο είναι ακριβώς το τροφοδοτικό σου; Αν έχεις κάποιο ποιοτικό Corsair κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να πας για 750/850W αυτή τη στιγμή αφού τα λεφτά που θα δώσεις θα είναι τουλάχιστον τα διπλάσια σε σχέση με αυτά που θα δώσεις για το τροφοδοτικό που θα βάλεις στο pc του γραφείου. Τώρα θα δώσεις 40-50 ευρώ και καθάρισες. Άμα σε καλύπτει αυτό που έχεις δε χρειάζεται να το αλλάξεις τώρα. Αν στο μέλλον αποφασίσεις να κάνεις sli/crossfire σίγουρα τότε το αγοράζεις κάποιο άλλο Εχω το cx600 corsair. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ε δεν είναι και το ποιοτικότερο 600άρι αλλά πιστεύω δε θα έχεις πρόβλημα άμα δε το ζορίζεις πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα